Gönderen Konu: Bosanma ve cocuk konusunda Bilgiler?  (Okunma sayısı 742 defa)

Çevrimdışı asevgican

• Genç Üye
  • **
Bosanma ve cocuk konusunda Bilgiler?
« : Ekim 04, 2006, 12:30:11 ös »
Sevgili Nil,
pedagojik danışmanlık anlamında engin bilgilerine çok ihtiyacım var.vede olucak eminimki bundan böyle..çünki denizalp şimdi küçük ama güngeçtikçe büyüyor ve farkında olma durumları artıyor.bu anlamda yardımlarını bekliyorum.
diğer yorumlara açık olma mevzusunda kendimi yeterince ifade edemediğimi farkettim. amacım hassas bi konu olması nedeniyle ve sitedede işlenmemiş konu (gözümden kaçmadı ise) olmasından dolayı dikkatleri çekmekdi.
sen hangi alanda daha verimli olucaksa bana ve diğer annelere,o yere koy.yani nereyi uygun buluyosan.
babamızla ayrılalı 9 ay oldu.anlaşarak,hiçbir sorun yaşamadan boşandık.26 aylık oğlumuz denizalp benimle yaşıyor. evimi,eşyamı, masa üstündeki vazomu bile değiştirmedim.Babamızla ve babannemizle sınırlı görüşüyoruz.babamız hafta içi bir akşam ve pazar günleri oğluşu alıyor, yada eve görmeye geliyor.
bence bizimkisi iyi bir boşanma.yani kavga dövüşlü ayrılıklara, kin tutmalara yada diğerlerine göre .bu şans değil elbette ,öyle olması için ciddi bir fedakarlık yaptım ve bence oğlum için değdi.elbette hiçbir boşanma keyifli değil,ama buraya kadarmış, diorum.
nil'in bana hep tembih ettiği gibi ne yazıkki bi uzman yada pediastristimiz yok. yani bulamadım öyle bir hekim.çocuk doktorumuz ise son derece yetersiz. Utandım ama olması gerektiğine inanıyorum.
sevgilerimle...
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2006, 07:54:37 ös Gönderen: nil »