Gönderen Konu: Cocuk Kitaplari  (Okunma sayısı 19291 defa)

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Cocuk Kitaplari
« Yanıtla #226 : Nisan 29, 2010, 09:42:21 ös »
Manolya burayi ve önerilerini takip ettigimi yazmak istedim sadece.Tesekkürler.

Çevrimdışı banu75

• Genç Üye
  • **
  • NEVRA 23/09/2006
« Yanıtla #227 : Mart 10, 2011, 08:24:45 ös »
Son zamanlarda aldığımız bir kitabı buraya yazmadan geçemedim.

İş Bankası Kültür Yayınlarının, El Yazısı Öğreniyorum Dizisinden Köpük ile Pıtır.
Hayatı küçük kız kardeşinin gelişiyle değişen Köpük, bu değişiklikle nasıl başedecek? Annesi onunla vakit geçirmek yerine kardeşinin bakımıyla ilgilendiğinde neler hissedecek..
Kardeş gelince işler değişir ama yine de kardeş sahibi olmak güzeldir. Bu mesajı Nevra da ben de gözlerimiz dolarak okuduk.

Çevrimdışı stranges

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #228 : Ekim 29, 2011, 09:14:16 öö »
Merhabalar,

Kitap seçimi konusunda bir bilgi de ben paylaşmak isterim.

Parfe Medya Yayın tarafından hazırlanan kişisel çocuk kitapları kahramanın adına, yaşına, anne, baba ve arkadaşlarının adlarına göre her çocuk için ayrı ayrı hazırlanıyor. Kitabın ilk sayfasında, kahramanın resmi ve kitabın ona özel hazırlandığını belirten bir not yer alıyor. Son sayfada ise kitabı armağan eden kişinin, isterse kendi resmi, ekleyeceği özel bir not ve belirtmek istediği tarih yer alıyor. Kitaplarımız, çocuklarımızı kendi hikayelerinde birer kahraman yapıp eğlendirirken aynı zamanda öğretici bilgiler de veriyor. Ayrıca çocukların kişisel gelişimine, kendine güven duygusunun artmasına ve okuma sevgisinin gelişmesine de katkı sağlıyor. (www.benimmasalim.com) sitesinden de ulaşabilirsiniz.