Gönderen Konu: Garip davranışlar  (Okunma sayısı 714 defa)

Çevrimdışı kaoss

• Genç Üye
  • **
  • kullanmadan önce prospektüsünü okuyunuz :)
Garip davranışlar
« : Eylül 09, 2006, 08:56:55 ös »
garip diyorum cünkü şaşkınım..

Göktürk 3 gündür anne baba demediği kadar anne baba dedi..

normalde bizler başka odalarda oldugumuzda cok fazla bizi aramaz..sadece ihtiyacı oldugunda,bir oyuncagını alamadıgında yada sıkıldıgında..zaten cokda yalnız bırakmıyoruz acil birşeyler yoksa..

ama 3 gündür bu durum cok farklı..babası çalan telefona bakmak için bile odadan cıksa babaaa diyee aglamalar,ben giyinmek için odadan cıksam annee diye tutturmalar..

resmen aglıyor..buradayız diyorum..hatta odadan cıkmadan anlatıyorum onay alıyorum,sende gel diyorum  ama yinede aynı..

birde sürekli "anne ditti,baba ditti" lafı var agzında..akşamları kreşe almaya gittiğimde anne deldiii diye sarılır boynuma..acaba kreşte sabahları bıraktıgımızda ,öğretmenleri mi bu şekilde söyledi diye düşünüyorum..

3 gündür durmadan bunu söyledi hala söylüyor..sanki şarkı söyler gibi,elinde ugraştıgı herhangi birşey yada oynarken..ağlamaklı değil ama yani cok eglendiği bir anda bile ...sıradan birşey söylermiş gibi..o böyle anne dittii baba dittiii dedikçe eşim ve ben tam tersini söylüyoruz ama aynı..cok üzüldüm ben bu duruma :( neden böyle hissediyor ki..

şaşkınım yani..ne bileyim böyle söylemesi bu kadar peşimizi bırakmaması, bizim onu bırakıp gideceğimiz korkusumu taşıyor acaba diye düşünmeme sebep oluyor..

Efkarlıyım.. başım duman,sitemim var ey koca Çınar !!