Gönderen Konu: Sis Göbislerimiz  (Okunma sayısı 45701 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Sis Göbislerimiz
« Yanıtla #420 : Şubat 16, 2008, 09:34:16 ös »
Imge cok gecmis olsun. Sonuclar belli oldu mu? Hamilelige bagli da olabilir. Lütfen kendini üzme hemen.Suan mümkün oldugu kadar pozitif düsünmeye karnindaki bebegine ve kizina konsantre olmaya calis lütfen.Inan pozitif düsünce herseyin caresi.Bizi de habersiz birakma lütfen.

Çevrimdışı imo

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #421 : Şubat 20, 2008, 09:24:08 ös »
en sonunda doktora gidebildim,ayaklarım hep geri geri gidiyordu ne zaman hastaneye gitmeye kalksam.insan kendinde bir şeyler çıkabileceği korkusuyla bir türlü gerçekleri öğrenmeye cesaret edemiyormuş.özelliklede benim için ,geleceği düşündükçe ,çok zordu bu.yani çoğu zaman tek başıma bir bebek ve bir çoçukla yanlız olarak alışverişe ,parka gitmek onların banyolarını yaptırmak,bakımlarını yapmak vs. hepsi bir den tepetaklak gelmişti kafamda.neyseki gittiğim hastanedeki doktor hanım anlattıklarımın epilepsi teşhisi koymak için yeterli olmadığına ve bu durumda izlemek ve daha net bulgular ortaya çıkarsa karar vermenin doğru olacağını,bana teşhis koyan doktorunda kendini garantiye almak adına teşhis koyup ilaç başlatmak istemiş olabileceğini söyledi.açıkçası tam olarak duymak istediklerimi söyledi.kesinlikle içim rahatladı.mr çektirmeye bile gerek görmedi.
nil teşekkür ederim bazen acaba 2 hafta boyunca olayın böyle gelişmesi için kendimmi birşeyler yaptım bile diyorum,öyle umutsuzdumki çünkü.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #422 : Mart 01, 2008, 10:18:52 ös »
Imge cok sevindim Dr unun olumlu haberler vermesine. Tekrar tekrar yaziyorum ama yine ayni seyleri söyleyecegim simdi artik nedeni nickini nasil olur ne yapayimi birakip sadece bebegine sevin, iki cocuk sahibi olacagin icin nasil mutlu oldugunu her saniye hissetmeye calis. Ileride onlarin birbirlerine destek olacagini düsünüp mutlu ol. Bunlari zaten yapiyorsundur ama saglikla bebegini kucagina alip stressiz bir bebek sahibi olmanin hamilelik sirasindaki en önemli sartlari bunlar.
Özlem nerelerdesin nekadar kaldi?Nasil geciyor hamilelik?
Ben  cok sükür iyiyim. Bebeklerde ve bend e jinekolokik acidan da gelisim acisindan da sorun yok cok sükür ama bel fitigi ve ikiz hamileligindeki erken dogum tehlikesi ve evde 2 yasinda bir cocugun daha bulunmasi nedeniyle saglik sigortamiz günde 8 saatligine eve yardimci yolluyor.Ev isi yapmam yasak. Bunun disinda heyecanla bekliyoruz bebislerimizi :)

Sevgiler

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #423 : Mart 02, 2008, 12:08:09 ös »
ooo nil super ya:) arada aklima geliyordu nil acaba nasil hem tuana yla hem hamileligiyle hem de eviyle ilgileniyor diye. bi yardimcin olmasi cok guzel.

benim hamileligim 22. haftaya geldi. zamanin bu kadar cabuk gecmesine inanamiyorum. bi bakicaz bebisler kucagimizda. umarim hepimiz saglikla kavusuruz onlara. dun 4 boyutlu ultrasound da bebisimi gordum. cok net fotograflar yakaladi dr. elif ime benziyor oglum da:)bi tosbaga daha ;D
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı iremnaz

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #424 : Mart 02, 2008, 09:28:10 ös »
merhaba nil abla,

cok uzun oldu yazmadim ama iyiyim.hamilelik iyi geciyor cok sükür tabi bu aralar iyice agirlastim ve malum seninde dedigin gibi iki yas cocugun olunca evde zor oluyor,istedigin gibi yatip kalkamiyorsun cocuk devamli ilgi istiyor bizim babamizda 7 gün calistigi icin ve annemler türkiyede oldugu icin yapayalniz zor oluyor gercekten :(

ama iki hafta sonra hem annemler gelecek hemde esim 5 hafta evde olacak :)
yarindan itibaren 36.haftaya giriyoruz nil ablacim,bu aralar biraz sancimda var doktor bebek sürpriz yapip gelebilir dedi :)
bizde bekliyoruz artik merakla.
senin dogum ne zamandi nil abla?

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #425 : Mart 03, 2008, 09:11:34 öö »
Bebislerin gelmesine az kalmis...yakinda Forum insallah bir sürü saglikli, pamuk, miskokulu Bebeklerle dolacak  :D Hepinize rahat ve kolay hamilelik ve dogum diliyorum...

Çevrimdışı celebi

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #426 : Mart 12, 2008, 08:01:37 ös »
merhaba arkadaşlar ne güzel düşünülmüş böyle bir sayfa açmak bende yaklaşık 19 haftalık hamileyim iknci hamileliğim bir oğlum vardı şimdide kızım olacak bütün hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum inşallah rahat bir hamilelik ve kolay duğum nasip edr allah

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #427 : Mart 13, 2008, 12:35:08 ös »
Amin canım çok sevindim senin adına gelişmeleri sık sık yaz olur mu?

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
  • güzellerim ballı kızım ve mis kokulum
« Yanıtla #428 : Mart 14, 2008, 11:18:53 ös »
kendim doğum yaptığımdan beri yeni şiş göbişler eklenmiş ne güzel yeni bebek haberi almaktan nekadar mutlu oldum anlatamam nil abla ikizlerin olacakmış çok sevindim vallahi bebek ikizler ilk olacak forumda yanılmıyorsam inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin ablacım yardımcının olması güzel tuana nasıl seviniyordur mutlaka abla olacağına açıkçası tutumunu ve sizin tutumunuzu merak ediyorum yazarsan sevinirim ablacım tabi fırsat bulabilirsen kolay bir doğum dilerim sağlıklı bebişleri mis gibi koklarsın inşallah  :-*
hazef senin bebeğinede çok sevindim canım ya çok güzel haberler bunlar sanada sağlıklı kaolay doğum dilerim
tüm şiş göbişler kocaman öpüldünüz bebekleride doğunca mis gibi koklarız artık ;)

Çevrimdışı imo

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #429 : Mart 15, 2008, 12:10:13 öö »
bende merak ediyorum durumlarınızı arkadaşlar,nasıl gidiyor neler oluyor,doğum yapan varmı??çok ihmal edilmiş sayfamız.
nil bende çok merak ediyorum tuanayı neler yapıyor?heyecanlımı?çise artık merakla bekliyor kardeşini ilk başta istemiyrdu ama şimdi heyecenlanmaya başladı.geçen gün isim konusunda bir anlaşmazlık yaşadık yanlız :P çise tutturdu ismi pembe çiçek olsun diye zaten epeydir bu ismi istiyordu.bende ona çikolata teklif ettim ,ismi değiştirmemiz karşılığında :P,hemen kabul etti.bu kadar kolay olacağını beklemiyordum açıkçası üzüldüm biraz sen istersen onu pembe çiçek diyede çağırabilirsin dedim sonra.

Çevrimdışı celebi

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #430 : Mart 18, 2008, 07:49:13 ös »
ay kızlar valla benişm oğlum bebeği istiyordu şu an çokta mutlu ama doğduktan sonra nelelr olur bilemiyorum çünkü mustafa çok kıskanç inşallah beklediğim şeyler olmaaz,kızlar açıkcası ben mustafanın emziğe veya altına ypmasından korkuyorum bebeğe ilgi daha fazla olacağı için bunları yapar diye düşünüyorum ama şimdiden anlatıyorum bebeğimizin daha çok küçük olup konuşamayacağını çişinin geldiğini söyleyemeyeceğini falan buna bener şeyleri anlatıyorum bebeğim oldu diye oğlumu kesinlikle ihmal etmem ama mustafanın öyle anlamasından çok korkuyorum imocum valla bizde isim konusunda sorunlar yaşıyoruz oğluşla mustafa erkek istiyor bende kz olacağını anlatıyorum ağlıyor erkek olacak diye ve hep ben bebeğimizin ismini afşin koyacam diyor afşinde halasının oğlu çok seviyor onu ne yapacam bilmiyorum ne söylersem söyleyim bu isimden geçmiyor ikna edemedim heralde doğunca falan ikna olur bilmiyorum neyse kızlar çok uzattım heralde sonra görüşürüz

Çevrimdışı iremnaz

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #431 : Mart 30, 2008, 09:31:15 ös »
arkadaslar ben 17 mart ta bebegime kavustum darisi bütün anne adaylarinin basina :)

Çevrimdışı nana

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #432 : Mart 30, 2008, 10:51:24 ös »
.
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2011, 11:05:24 ös Gönderen: nana »

Çevrimdışı iremnaz

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #433 : Mart 30, 2008, 10:52:14 ös »
cok tsk ederim nana :)