Gönderen Konu: EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2004 BEBEKLERI(1,5 YAS GRUBU)  (Okunma sayısı 33420 defa)

Çevrimdışı ltemel

• Yeni Üye
  • *
Ynt: EYLUL EKIM KASIM ARALIK 2004 BEBEKLERI(1,5 YAS GRUBU)
« Yanıtla #555 : Ocak 07, 2007, 08:06:17 ös »
İSTANBUL 1966 DOĞUMLUYUM.. YANİ SİZLERDEN YAŞÇA BAYAĞI BÜYÜĞÜM  :( LİSE ÖĞRETMENİYİM.. AMA 18 YILLIK BANKACIYIM.. 1990 YILINDA EVLENDİM.. AMA NAZ'I TAM 14 YIL BEKLEDİM.. NAZ BİZE ALLAH'IN BİR ARMAĞANI.. BENİM MUCİZEM O.. HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE.. YAŞADIĞIM KORKUYU VE SEVİNCİ ANLATAMAM SİZLERE.. ÇÜNKÜ 1,5 AYDIR BEYİN ADENOMU TEŞHİSİ NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORDUM.. ÇILGINCASINA SEVİNMEK İSTERKEN.. ACABA İLAÇTAN ETKİLENMİŞMİDİR.. DÜŞÜNCESİYLE KAHROLDUM.. ŞÜKÜR Kİ.. KIZIMA ÇOK SAĞLIKLI OLARAK KAVUŞTUM..

NAZ ŞİMDİ 27 AYLIK.. TÜM AİLENİN VE TABİ BİZİMDE GÖZBEBEĞİMİZ.. 6 AYLIK OLDUĞUNDA İŞE DÖNDEM.. 5 AYLIKKEN NAZ'I BAKMAYA BAŞLAYAN BAKICIMIZ HALEN BİZİMLE.. KIZIMA ÇOK İYİ BAKIYOR.. GÖZÜM ARKADA KALMIYOR HİÇ.. AMA İŞTEYKEN ONU MÜTHİŞ ÖZLÜYORUM..

NAZ 1 YAŞINDA YÜRÜDÜ.. 1,5 YAŞINDA ÇİŞİNİ YAPINCA.. ANNE BEZİ ÇIKAR ÇİŞ YAPTIM DEDİ.. 20 AYLIKKEN BEZDEN KURTULDUK.. 1,5 YAŞINDAN BERİDE MAŞALLAH KONUŞUYOR BAYAĞI DÜZGÜN..

BENDEN BU KADAR.. ATLADIĞIM.. YA DA ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ ŞEYLER VARSA.. ARA ARA BURADAYIM.. CEVAPLARIM..

SEVGİYLE KALIN..

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #556 : Ocak 08, 2007, 10:14:03 öö »
çok etkilendim leyla . 14 yıl bekleyipte bu mucizeye kavuşmak. hemde rahatsızlığına rağmen..
ne güzel siz bezden kurtulmuşsunuz. yazın damla 18 aylıkken bakıcımız bez bağlamıyordu.arada kazalar da olsa damla da çişini söylemeye başlamıştı. ama hafta sonları bizimle beraberken söylemiyordu. gezmeye falan gittiğimiz içinde ben bez bağlıyordum. sonra bıraktı söylemeyi. ben de bir şey demiyorum ,zamanı gelince söyleyecektir heralde...

Çevrimdışı ltemel

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #557 : Ocak 08, 2007, 11:27:32 öö »
EVET SELMA.. ZORLAMAMAK GEREKİYOR.. 2 YAŞINDAN ÖNCE TUVALET EĞİTİMİ UYGUN DEĞİL DİYORLAR DOKTORLAR.. AMA NAZ 1,5 YAŞINDA BEZİ KİRLENİNCE RAHATSIZ OLDUĞUNU BELLİ ETTİĞİ İÇİN.. DOKTORU ZORLAMADAN DENEYİN BAKALIM NE OLACAK DEDİ.. SAĞOLSUN BAKICIMIZ BU KONULARDA ÇOK DİKKATLİ O ALIŞTIRDI.. DAMLA'DA HAZIR OLUNCA SÖYLEYECEKTİR..

« Son Düzenleme: Ocak 08, 2007, 03:38:32 ös Gönderen: ltemel »

Çevrimdışı nehir

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #558 : Haziran 12, 2007, 12:20:12 ös »
merhabalar,kızım 18 .11.2004 doğumlu,artık durumu kontrolden çıktı.Herşeye hem de herşeye ağlıyor..Akşam 1.5 saat kapri alayım diye ağladı,sakin olmaya çalıştıkça ağlamanın dozunu artırdı.Odadan dışarı çıkıyorum(kızım sen biraz sakinleş gelecem diye)daha da fazla ağladı.Sonunda ağlaya ağlaya uyudu,sabah uyandığında da ''anne ben kapri almaya gidecem 'dedi.Uzun lafınb kısası sabah kaldığı yerden devam etti kapri işimiz...Çok zorlanıyorum  çok.

Çevrimdışı space

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #559 : Haziran 24, 2007, 09:41:24 ös »
Merhabalar ben Fatma Zehra, kızım 13.11.2004 doğumlu ismi Elif Begüm :) Bir çoğunuzla evvelden tanışmıştık sanırım. Elifin de bu aralar en büyük sıkıntısı ağlama nöbetleri. azen öyle çok ağlıyor ki nasıl sakinleştireceğimi bilemiyorum. Benimle değil de anneannesiyle çok daha iyi iletişimi ya da banaöyle geliyor. Çünkü o hemen ikna ediyor ve susturabiliyor. Wc işimiz halloldu çok şükür, yemekelrini kendi yiyor, oyuncaklarıyla oynayıp topluyor, bir çok işini tek başına yapbiliyor. Bizde durumlar bu şekilde selamlar.