Dün bizim başka önemli bir toplantımız vardı. O yüzden Tungayı biz gezdiremedik. Ben bayram kutlamlarına katılmayı çok istiyordum. Ama annem de planlamış ve onlar Tungayı Park Ormandaki şenliğe götürdüler.
Cumartesi günü ben bir sürü balon ve bayrak aldım. Hatırlyabildiğim tek 23 Nisan şarkısını Tungaya bol bol söyledim. Sonun da o da katılmaya başladı.
23 nisan kutlu olsun. Sevinin çocuklar övünün büyükler. çok büyük bayram bu bayram herkese kutlu olsun.... bayrak salladık, elini öptük, bayramını kutladık

Park Orman çok kalabalıkmış, çocukları eğlendirmekten çok yemek satmaya yönelikmiş. Ortada fazla bir eğlence yokmuş. Tungada kalabalıktan pek hoşlanmamış. Ama bir miktar bayram hissi yaratabildiğimizi umuyorum.
Caddebostan da uçurtma şenliği vardı, Belediyenin bayram kutlama anlayışı biraz ilginç tabii, çocuklara şarkı yerine, kara kına yakmış türküsü bile söylettiler. Ama yine de uçurtmalar çok keyifliydi.
Gelecek bayram da bizim dalış ve deniz canlıları ile ilgili bir projemiz var onu da uygulamayı düşünüyoruz.