Gönderen Konu: 2003 dogumlu cocuklarimiz  (Okunma sayısı 25239 defa)

Çevrimdışı nilgün

• Genç Üye
  • **
Ynt: 2003 dogumlu cocuklarimiz
« Yanıtla #45 : Eylül 18, 2006, 03:26:04 ös »
merhaba,
ben de geldim yine. ;) Son 1 haftadır bizim evde bir terör esiyordu. Nedense Uğur kardeşini çok kıskanmaya başladı. Nil'in önerilerini uygulamaya çalışıyorum. Bakalım ne zaman düzelecek? Ya da düzelecek mi? :(
Yok yok hiç umutsuz değilim. Bir an geliyor canavarlar gitmiş yerlerine kuzu gibi çocuklar gelmiş. Onun avuntusu ile derin derin nefes alarak sabırla konuşuyorum.
Son numaramız artık her şeyi sormaya başladı. Oturabilir miyim yiyebilir miyim açabilir miyim uyuyabilir miyim? ;D
Ama cevabın olumsuz olması mümkün değil çünkü olumlu cevap alıncaya kadar sorusunu tekrarlıyor. Yine de sorması çok hoş.

Çevrimdışı tubaselin

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #46 : Eylül 19, 2006, 07:57:47 öö »
biz de de mış miş ekleri moda gibi oldu. herşeyin soru bu şekilde bitiyor. gidiyormuymuş. gitmiş. gidecekmiş.
bir de annecim babacım tubişim diye sesleniyor :P

Çevrimdışı nilgün

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #47 : Eylül 19, 2006, 01:18:12 ös »
Arkadaşlar ben yeni farkına  vardım. Forumda ilk çocukluk döneminden çıkıp çocukluk dönemine girmişiz. Zaman ne çabuk geçiyor.  :D
Annecim,babacım diye konuşma bizde de var. Aslında biz evde birbirimizle cim'li konuşmayız ama nasıl öğrendi bilmiyorum. Sanırım bize örnek olmaya çalışıyor. ;)
20 gün kadar önce kardeşinin doğum gününü kutladığımızdan beri doğum günü şarkısı dilinden düşmez oldu. İyiki doğdun umut iyiki doğdun anne iyiki doğdun ağaçlar iyiki doğdun domates iyiki doğdun uçak v.s. Bir başlıyor 10 dakika sevdiği ne varsa serenad yapıyor maskara.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #48 : Eylül 19, 2006, 09:43:10 ös »
bende üzülüyordum artik kimsecikler gelmiyor mu sayfamiza diye...

tuba, selin nasil oldu, gecmistir insallah isali...sende ehliyet ile ugrasiyorsun dur simdi, insallah en yakin zamanda selincik ile gezmelere gidersiniz araba ile...

tülay sizlerden naber?

Nilgün demek kiskancliklar basladi, ama bu da gelip gecici bir dönemdir, sabret canim.... bende acelya yi elimden geldigi kadar hazirliyorum ama genede hersey olabilir, aaa, unutmadan anaokuluna sorunsuz bir sekilde baslamistik ama bu son iki gündür, eve gelince "benimle bir cocuk dalga geciyor, beni kizdiriyor" gibi sözler etti, biz sorduk, kim bu cocuk, ne yapiyor diye, sabah ögretmenine anlattim, ögretmen böyle bir cocuk yok ki burada dedi... ama birde sevinerek sabirsiz bir sekilde anaokulu gitmemizi bekliyor, yani orada sorun yasasa gitmek istemiyorum derdi. Öglenleyin almaya gittigimde, ögretmene acaba sizi paylasmak istemiyor olabilir mi siz böyle birsey sezdiniz mi diye sordum, evet dedi... ama gayet normal bir durum oldugunu ve zamanla bu ortama alisacagini, bastan sorunsuz basladigini fakat sonra bazi farkli yeni durumlar ile karsilasmanin verdigi etkiyle böyle davranislarda bulunmasini normal oldugunu söyledi. bu da ufak bir sorun, ama yakinda hallolur bu da dert etmiyorum...

8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı ESEN

• Genç Üye
  • **
  • iyiki hayatımızdasın....
« Yanıtla #49 : Eylül 20, 2006, 07:57:01 öö »
SLM ARKADAŞLAR
SİBEL HAYIRLI HABERLERİNİ BİR AN ÖNCE BEKLİYORUZ.
TUBA SELİN NASIL OLDU.KURS NASIL GİDİYOR.BİAN ÖNCE EHLİYETİNİ ALDA ANTALYA CADDELERİNDE GEZELİM.
EYLÜLDE DE ORTA KULAK İHTİHAPLANMASI OLMUŞ ANTİBİYOTİK KULLANDIK 5 GÜN 10 GÜN SONRA KONTROLE GİTCEZ.ŞUAN GEÇTİ,AĞRIMIYOR DİYOR AMA .İŞALLAH GEÇMİŞTİR.

Çevrimdışı tubaselin

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #50 : Eylül 20, 2006, 02:25:26 ös »
ishalimiz geçti çok şükür 1 gün boyunca kendiliğinden geçip geçip lazımlığa yada adaptöre oturdu.
bende de bir şeyler başladı selin bazı geceler babannesinde yatmak istiyordu. bende izin vermiştim ama alışmışımya neredeyse ağlayacağım çok kötü oldum. uyusa bile varlığını hissetmek çok güzelmiş.
şimdi babamızda yarın temelli geliyorlar yakında rizeye gidecekler ama gidene kadar bolca vakit geçereceğiz yinede.

Çevrimdışı ESEN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #51 : Eylül 20, 2006, 02:30:38 ös »
TUBA SENİNDE İŞİN ZOR YA BİR ORDA BİR BURDA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ARKADAŞIM.İŞALLAH EŞİN TEMELLİ BURDA KALMA İHTİMALİ YOKMU.NE İŞ YAPIYORKİ...SÜREKLİ SEYAHAT YAZIK ONADA YA.

Çevrimdışı tülay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #52 : Eylül 20, 2006, 02:40:03 ös »
HERKESE MERHABA. BİZ BUGÜNLERDE İREMİN İNATÇILIĞI İLE UĞRAŞIYORUZ. HER KONUDA İNATLAŞIYOR BİZİMLE. HEP KENDİ İSTEKLERİ OLACAK OZAMAN BİR SORUN YOK AMA BİRDE KÜÇÜK HANIMIN İSTEKLERİNİ YERİNE GEİRME İŞTE OZAMAN YANDIN. BAŞLIYOR AĞLAMAYA HEMDE ÖYLE BÖYLE DEĞİL. AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIYOR. ZOR SAKİNLEŞTİRİYORUM.
DAHA ÖNCEDEN DE BİR DÖNEM BUNA BENZER BİR SORUN YAŞAMIŞTIK KENDİLİĞİNDEN ORTADAN KALKTI. BAKALIM İNŞALLAH BUNU DA AŞARIZ.

Çevrimdışı tubaselin

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #53 : Eylül 21, 2006, 09:01:43 öö »
selinde de o huy vardır hatta bir ara tepinmeler falan başlamıştı zamanla azaldı
esencim benim eşim harita teknikeri bu yüzden çalıştığı şirket nereden ihaleyi kazandı ise oraya gidiyorlar. bugün dönüyor ama rize ye gidecek yakında ki buda ayda bir görme şansımız olacak demek.

Çevrimdışı nilgün

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #54 : Eylül 21, 2006, 02:07:36 ös »
merhabalar tekrar,
Sibel'ciğim buradayız da çok sık uğrayamıyorum ben. O zaman da okunacaklar çok birikmiş oluyor yazmaya fırsat bulamıyorum. Açelya'nın hayatındaki gelişmeler çok fazla.Hem anaokulu hem kardeş ne kadar hazırlasan da bir şekilde tepki vermesi çok doğal . Bence de sorun olarak algılama hiç.

Esen geçmiş olsun Eylül'e, denizden falan mı kapmış mikrobu?

Tuba seni anlıyorum. Yazın Uğur anneannesi ile haftasonları 2-3 günlüğüne yazlığa gidiyordu. Umut olmasına rağmen ben de gidip gidip yatağını düzeltiyordum. Senin bir de eşin de yok yanında iyice hissedersin Selin'in yokluğunu. Ne güzel beraberce geçireceğiniz günlerin keyfini çıkaracaksın.

Tülay, Uğur'un da ağlama nöbetleri olurdu. Bazen kötü gününde oluyor herhalde yine tutuyor arada. Ne istediğini de bilmiyor. Sadece ağlamak istiyor . Ben de onu odasına gönderiyorum. Ağlaması bitince anne bitti deyip beni çağırıyor. Yüzünü yıkayıp hiç bir şey olmamış gibi oyunumuza devam ediyoruz.

Çevrimdışı tülay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #55 : Eylül 21, 2006, 03:53:37 ös »
nilgün cüm odasına gidip ağlaması bitinceye kadar orada duruyorsa iyi . irem de ne mümkün olduğu yerden kıpıdamıyor bile. zamanla geçer herhalde .

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #56 : Eylül 21, 2006, 07:23:09 ös »
Esen gecmis olsun, allahtan agrisi gecmis, insallah bir daha olmaz, bende hatirlarim kulak agrisini, hicbirseye benzemez...

Tubacigim gercekten isiniz zormus yaa, allah kolaylik versin... selin napiyor babasini o kadar uzun süre göremeyince?

Tülay ah bu inat dönemler olmasa degilmi, bunlari hepimiz yasiyoruz, ama sükür ler olsun bizde cok uzun zamandir olmadi... Insallah sizde de uzun sürmez...

Nilgüncügüm, evet cocuklari hazirliyabiliyoruz bazi yeniliklere, ama bunlar yinede herseyin sorunsuz bir sekilde yasanacaginin asla garantisi degil, ama daha kolay oluyor, ben dert etmiyorum birde, hani aman neden böyle davranyior bu cocuk diye, zaten dün sabah anaokulana götürdüm, sen de kal burada diye mizmizlandi, hemen sarildim, öptüm, öglenleyin alacagim seni, deyip ciktim, ögretmen hemen ilgilendi kendisi ile, uzatmadan gittim, öglen almaya gittigimde ögretmen "siz gittikten sonra hemen degisti ve tüm aktivitelere katilip, ben burasini cok seviyorum dedi" dedi...

dönem dönem cocuklar degisebiliyor iste biraz
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı tubaselin

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #57 : Eylül 22, 2006, 07:37:31 öö »
sağolun arkadaşlar.
geçen gün bizde arkadaşlarla bu konuyu konuştuk . düşündümde 4 senelik evlilikte 2 sene herhalde ayrı yataklarda yatmışızdır. insan alışıyor ama belli zaman sonra. zaten yanlızlığı severdim şimdi benimsedim iyice.

selin babasını görünce bir bbaaabbaaaaaa çığlığı koparıyor. ;D hemen koşuyor sarılıyor ve gün boyu su bile içse  babasından içiyor. bugün ikisini başbaşa bırakıp çalışmaya gittim içime oturdu desem yeridir. 4 günümüz var ve biz akşamları görüşebileceğiz.buna şükür. seline sürekli söylüyoruz her gün sorar babasını bizde hergün aynı cevabı veriyoruz.
esen yakında kurs bitecek ama bende biteceğim beynim döndüüüüüü motordan . neyse hele bir sınava gireyim gezmeler başlar umarım.
hepinizin kuzularını öptüm

Çevrimdışı ESEN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #58 : Eylül 22, 2006, 11:24:11 öö »
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR...
NİLGÜN DENİZDEN OLMADI KULAĞI,GRİP OLMUŞTU GRİPİNDE KULAĞINA GEÇMİŞ ALLAHTAN EYLÜL PARK EDİP BİZİ UYARDI VE HEMEN GİTTİK DOKTORA.
SİBEL DOĞUMUN NORMALMİ OLACAK
TUBA KIZIN VE EŞİNLE KISA SÜRE BULUŞMANIZIN TATINI ÇIKARIN,ALLAH AYIRMASIN..
TÜLAY ALLAH KOLAYLIK VERSİN ARKADAŞIM NE YAPICAZ BİZ KIZLARLA YA ŞİMDİDEN BÖYLE KAPRİS YAPARLARSA BÜYÜTÜKLERİNDE DAHA ÇOK GÖREV DÜŞÜYOR BİZE.
HEP DERDİM BİR 40 'ı ÇIKSA BİR 6 AYLIK OLSA,BİR 1 YAŞINDA OLSA HER YAŞIN KENDİNE GÖRE ZORLUĞU VE GÜZELLİĞİ VARMIŞ HALBUKİDE BİZDE BUNLARI GÖREREK ANLIYORMUŞUZ MEĞER...
BAKALIM DAHA NELERRR GÖRÜCEZ.

Çevrimdışı tubaselin

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #59 : Eylül 23, 2006, 08:05:19 öö »
esen her dönemin güzelliği var. ama ben ilk defa anneliği tam olarak ama kızım bana sarılıp anne dediğinde yaşadım ve işte hayat huzur bu dedim içimden.

şimdiki dönemleri de güzel ama ben emzirdiğim dönemlerin yerinin apayrı olduğunu düşünüyorum.