Gönderen Konu: 2003 dogumlu cocuklarimiz  (Okunma sayısı 25239 defa)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
Ynt: 2003 dogumlu cocuklarimiz
« Yanıtla #255 : Mayıs 18, 2007, 07:41:05 ös »
Hosgeldin aysen... haydiyin kizlar sayfamiz senlensin biraz... Bizde iyne bir inat dönemi basladi, hayir dedigim halde dinlememeler, sinirlari deneme dönemler, bakalim ne kadar sürecek...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı shan_lgan

• Yeni Üye
  • *
  • DÜNYAM PRENSESİM
« Yanıtla #256 : Mayıs 19, 2007, 11:22:25 öö »
bende artık iyice şaşmış durumdayım tüm dünya herşey şevvalin paylaşım sorunumuz devam ediyor hala ve kendinden küçüklere ne anlatırsam anlatayım dövüyor hatta bir kere komşunun 2 yaşındaki kızının burnunu kanatıcak kadar sabahları yalvarıyor oraya gitmek için döversen gidemeyiz diyorum özür diliyor ama daha beter döverek ayrılıyoruz :(
BİR TUTAM SEVGİ
 BİR TUTAM HUZUR
 BİR TUTAM HASRET

BİR DİLEK BİR DUA BİR UMUT
 BELKİ BİR GÜN....

GÜZEL PRENSESİM
ZEYCAN ŞEVVAL

16 MART 2003

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #257 : Mayıs 19, 2007, 07:47:24 ös »
 :( krese gidiyormu sevval. Gitmiyorsa eger göndermek belki cözüm olur. Grup icinde, degisik cocuklar ile birlikte , kurallara uymayi ögrenmesi asisindan. Bir de belli bir yastan sonra anne baba ne kadar ilgili olursa olsun yetmiyor, yasitlarina ihtiyaci var cocuklarin...
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı tülay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #258 : Mayıs 21, 2007, 02:13:12 ös »
herkese selam kızım irem cuma akşamından beri hasta. cuma akşamı saat 22 den sabaha kadar sürekli istifra etti. cumartesi günü biraz daha iyidi ama pazar ve bugün biraz daha iyi ama çok iştahsız hiç bir şey yemek istemiyor. bugün sabahtan beri hiç bir şey yemedi ne yapayım bilemedim üstüne gitmek te istemiyorum. bu arada halsizliği de var. ne yapayım bilemedim.

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #259 : Mayıs 21, 2007, 02:42:58 ös »
gecmis olsun. Hastayaken bizde yemek yemek istemeyiz. Bu cok dogal. En önemlisi sivi almasi. Kasik kasik kola verebilirsin. Etimek ve soyulmus elma ile dene ve her tür süt ürünlerinden uzak durun. Eger 3-4 günü gecerese mutlaka doktora gösterin mikrobik olabilir.

Çevrimdışı guls

• Yeni Üye
  • *
  • Meloş'un Sayfası
« Yanıtla #260 : Mayıs 21, 2007, 08:46:10 ös »
Geçmiş olsun Tülay... inşallah İrem daha iyi olmuştur. Manolya güzel izah etmiş.. yemek yedirmeye çalışma sakın. Bol bol su içir, en önemlisi su, yemek için de yalnızca ekmek veya kraker ver. Ateşinin olup olmadığı çok önemli, ateşi var ise bence ihmal etmeden ve gecikmeden doktora gidin, yok ise 3 gün kontrol edin. Geçmiyor ise enfeksiyon kapmış olabilir. Yemek yemiyor diye üzülme sakın,  benim kızım bir keresinde 7 gün ağzına hiçbirşey koymamıştı...

Çevrimdışı shan_lgan

• Yeni Üye
  • *
  • DÜNYAM PRENSESİM
« Yanıtla #261 : Mayıs 22, 2007, 09:35:27 öö »
şu an kreşe gitmiyor canım imkanım olmadı bu sene kısmetse bende istiyorum
BİR TUTAM SEVGİ
 BİR TUTAM HUZUR
 BİR TUTAM HASRET

BELKİ BİR GÜN....

GÜZEL PRENSESİM
ZEYCAN ŞEVVAL

16 MART 2003

Çevrimdışı shan_lgan

• Yeni Üye
  • *
  • DÜNYAM PRENSESİM
« Yanıtla #262 : Mayıs 22, 2007, 09:36:35 öö »
geçmiş olsun tülaycım evet tuzlu şeyler yedirmek iyi gelir bol ayran meyve suyuda toparlar umarım çabuk atlatırsınız
BİR TUTAM SEVGİ
 BİR TUTAM HUZUR
 BİR TUTAM HASRET

BELKİ BİR GÜN....

GÜZEL PRENSESİM
ZEYCAN ŞEVVAL

16 MART 2003

Çevrimdışı tülay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #263 : Mayıs 28, 2007, 11:29:22 öö »
herkese teşekkür ederim. irem biraz daha iyi. kulağında iltap varmış kuzucuğumun. antibiyotiğe başladık şimdi daha iyi. sizlerin bebişleri nasıl.

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #264 : Mayıs 31, 2007, 11:14:12 ös »
merhabalarrr.ben geldim.(ülkü)bu kız çocuklarının özelliği sanırım annaleriyle inatlaşmak illa kendi başlarına hareket etmek istemekte.bizimkide asiye tuna(30.08.2003)bu aralar o kadar cok süse püse düştüki sanki genç kız .bazen şaşıyorum. evde ne ruj ne boya kalemi ne de parfüm şişesi kaldı.rujlarım ısırık içinde  :)
giyime soyunup çıkarmaya da bayılıyor,birde benim topuklu pullu terliklerime.geri kalan zamanlarında kendi kendine evcilik oynuyor boyama yapıyor özellikle sulu boya yapmayı seviyor.el işi yapıyoruz beraber ,en son anneler günü kartı yaptık.müziğide çok seviyor.org çalmaya başladı kendi kendine besteler yapıyor.her hafta aldığımız bir dergi var okumayı bilmemesine rahmen resimlerine bakıyor anlamlar çıkartıyor.tv seyretmeyi seviyor çizgi filimler cocuk filimleri .ama tv izlemeyide bıraktı şu aralar çünkü bilgisayarla tanıştı.eğitici öğretici cd ler le oynuyor .internetten cocuk sitelerinden oyunlar oynuyor.(tabi belli bir süre ) kısıtlamassak kalkacağı yok çünkü.işte böle
şunu düşünüyorum siz ne dersiniz bilmem.okula başlamadan önce ben istiyorumki  ilgi alanlarını yeteneklerini keşfetsin zevk aldığı konulara yönelsin ve büyüdükçe kendi geliştirsin.yani hobileri olsun istiyorum .çünkü 3-6 yaş grubu çocuklarda öğrenme çok kuvvetli ne verirsen ne öğretirsen alıyorlar.ben bu 3 senenin dolu dolu ve zevkli aynı zamanda birşeyler öğrenerek geçmesini istiyorum.tabi sıkmadan zorlamadan .siz ne diyorsunuz bu konuda ?

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #265 : Mayıs 31, 2007, 11:17:47 ös »
geçmiş olsun.bu aralar mikroplar çok salgın.aman dikkat.biz geçen hafta atlaktık .mızmızlığı ve iştahsızlığı kaldı.ahh birde erken uyusa
:)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #266 : Mayıs 31, 2007, 11:51:02 ös »
Hosgeldin ülkü.

kizlarin hepsi ayni demek, acelyam da sabahlari artik ne verirsem giymiyor, illa anaokuluna giyecegini kendi sececek. Biz de gün icinde 10 kere soyunup, baska kiyafet giymeye merakliyiz.
bende dediklerine katiliyorum, simdiden ilgi alanlari var kuzularin, bunlara göre yönlendirmeliyiz. Acelyam dansa cok merakli, baleye baslamistik, ögretmenimiz hastalandi, simdi yeni ögretmen gelene kadar bekliyoruz. Karate yapiyor cadim, cok zevk alarak, en kücük acelyam ama cok istekli ve becerili bu konuda. Anaokul faaliyetleri var. Ata binme dersleri görüyor. Birde Yüzme kursuna yazdirdim, orasi cok dolu oldugu icin listeye alindik. Ama bencede bu yaslarda sünger gibiler, sIkmadan yormadan zorlamadan,  istedikleri ilgilendikleri alanlarda mutlaka destek olmamiz gerekli.

Tülyacigim gecmis olsun, simdi nasil oldu irem?
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #267 : Haziran 01, 2007, 09:55:17 ös »
spor alanına daha yönelmedik.yüzmeyi seviyor ama babasıda illa baskete göndermek istiyor.daha karar veremedik

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
« Yanıtla #268 : Haziran 01, 2007, 10:14:00 ös »
Okulumuzun yaz okulu açılsın Nil'de gidecek yüzmeye, inşallah sever gerçi sudan korkuyor ama arkadaşlarıyla birarada olunca daha rahat ve istekli olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #269 : Haziran 01, 2007, 10:59:06 ös »
asiye tunada korkuyordu ilk başlarda.ben evde yazın küveti dolduruyordum .ikimiz bir bikinileri giyip küvete giriyorduk öle öle derken denize gittiğimizdede baktım oyun oynarken kenardan kenardan kendisi girivermiş suya