İmo aslında aynen önsözde yazdığı gibi, çünkü aslına bakarsan ben de çok zevk alıyorum paylaşımlarımız arttıkça, bebekkeb bana muhtaçtı ama şimdi kendi kendine bir şeyler başarıyor ve benimle paylaşıyor mutlu oluyor, sevgisini açıkça gösterebiliyor, düşünüyor ve düşündüğünü gerçekleştirmede inat ediyor, bazen diyorum inadı hep ve herkese karşı böyle sürer umarım istekleri doğrultusunda (eleştirilere de açık olunabilir di mi ama

). sedir adasına giderken beklenilen koyda denize ördekler giriyor, ördeklere bağırıyor deniz benim gidin diye, yerlere yattım gülmekten, surat da öyle ciddi ki, ona göre çok mantıklı zira

annecim yerine annem diyor, ben yine nakavt durumlarında, yememesi halen aynı, yemiyor, haftasonu ateşlendi, 38'e kadar yükseldi ateşi, aydın da balığa gitti klasik gece yarısı, ben işten aceleyle izin alıp doktora götürdüm cumartesi günü tek başıma (tek başına doğuran büyüten anne ve babalara tekrar saygılarımı iletirim) hafif bir soğuk algınlığıymış, ateş devam ederse idrar tahlili, ilaç özürlü bizim doktor çok şükür, pazar günü de ateşi olmadı, akşama azıcık arttı, binbir güçlükle kilo ve boy ölçtük, boy yine persantilde ilk 10 bebek içindeyiz, doğumdan beri bu hep aynı ilk 3 ya da ilk 10, ama kilo 12!!!! o boya o kilo çubuk kraker gibi yaaa, gerçi gücü maşallah iyi ama

, doktor iştahını sordu, yok, hele kilo aldıran pastaymış, tatlıymış yemiyor asla, balığa tavuğa, ete bayılıyor, köfte yemez, yediklerini yerken de ekmek yemez, formuna son derece sadık!

Ne zamandır unutmuştum kilo derdini ama geçen sene ile pek bir fark olmayınca çok üzüldüm

. Dediğim gibi ateşi düştü ama yine de idrar tahlili yaptırmakta fayda var, bu hafta içinde onu da halledeyim.
Zihinsel açıdan mutlaka her çocuk farklıdır, farklı gelişim gösteriyordur, Sude cümlelere başladı yaklaşık 1,5 aydır, mesela cumartesi çok güldürdü beni, doktora gittik geldik, sonra çarşıya çıktık bir daha eve döndük, sonra akşam yine çıkmak zorunda kaldık, evin caddesine girdiğimizde bağırdı hanımefendi "anne bidaaa evşimize deldiiii" (anne bir daha evimize geldik), yeter artık mı demek istedi ne demek istedi bilemiyorum

var anlatacaklarım ve soracaklarım daha ama dönmem gerekiyor öpüyorum