Gönderen Konu: biz de burdayiz  (Okunma sayısı 739 defa)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
biz de burdayiz
« : Nisan 19, 2006, 08:22:42 öö »
aman burda neler kaynatiyomussunuz ;)ben de geldim.ben ayse.elif cigin annesiyim.kizim dogdugundan beri ilk kez hasta.moralim cok bozuk.ilerleyen zamanlarda kizimin gulen yuzu o gulen yuzle mutlu olan annesi,daha ic acici ve neseli yazismak uzere sevgiler.....
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

esti

• Ziyaretçi
Ynt: biz de burdayiz
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2006, 08:26:14 öö »
Ayşe Hoşgeldin. Gelirken Patitomu da getirseydin. Haberi yok herhalde . Bir arayayım bakiiim. :D

Çevrimdışı pelmu21

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2006, 09:00:30 öö »
anaaaa ayşede gelmiş :)) hoşgeldiniz :P elıfede geçmiş olsun umarım çabucak iyileeşir ;)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2006, 09:06:56 öö »
hosbulduk esti.sahi ya patito nerde :(sen bi el at da gelsin ;)
pelmacim hosbulduk :P.elif uyumusken ben de yeni foruma goz gezdiriyorum.iyi dileklerin icin tesekkur ederim :)
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

patito

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2006, 09:43:26 öö »
geldim kızlar geldim baksen herkes tam kadro burda evimde gibi hissettim kendimi :D

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2006, 10:55:12 öö »
Ayseee ´cim tekrra hosgeldin. Bana mail attigini ve mail kontomun dolduug icin ulastiramadiigni yazmissin.Burdan tekrra yollar misin?
Ne iyi ettin de geldin:)