Gönderen Konu: Tuana'nın Doğum günü...  (Okunma sayısı 618 defa)

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
Tuana'nın Doğum günü...
« : Temmuz 29, 2010, 07:14:52 ös »
Nice güzel yaşlara Tuana'cım....nice büyümelere, nice öğrenmelere, nice yaşlanmalara o güzel büyük ailenle, arkadaşlarınla....büyüyüp büyüyüp kocaman olduğunda da hep bir ayağın ülkende, gönlün hep buralarda olsun..
 Türkiye'den Burcu, BAde ve minik HAnde....sevgiyle öpüyoruz seni....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Tuana'nın Doğum günü...
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2010, 10:32:37 ös »
Sevgili Burcu BAde ve Hande cok tesekkür ederim kizimi adina.
Bundan sonra en az  yilda 1 defa ülkemize götürecegiz cocuklari Burcu cu bus ekidle kendi kültürlerine daha yakin hissedecekler kendilerini.
Tuana Dikili de arkadas edindi orada sokakta cocuklar oynarken Nazan Öncel in Askim bakasana bana sarkisini söylemislerdi cocuklar en günde 2 defa o sariyi dinliyorlar simdi.Türkce konusan cocuklarla tanismak cok farkli geldi onlara. Hala bütün gün evde "Gevrekkk" "Helvaciiiii""Eskiciiiiii" diye kafalarinda yastikla dolasiyorlar:)
Sevgiler

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2010, 07:37:57 ös »
umarım 'çiğdem' de çıtlatmışsındır kızına.. ;D onu atlamak olmaz annesi..dişleri siyah siyah olana kadar, dili tuzdan şişene kadar çiğdem çitlemek her türk çocuğunun birincil hakkıdır.. :D :D :D

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #3 : Ağustos 02, 2010, 10:08:36 öö »
Burcu cum benim kizim hareket etmesi gerektigini , caba sarfetmesi gerekigini, is yapmasi gerektigini bilseymis dünyaya bile gelmezmis. Kim ugrasir cigdem kabugu cikarmayla falan:)1-2 tanesini deniyor sonra zor geliyor. Eh ne yapalim onun da disleri cigdem den siyah olmayiversin degil mi? :) Annesi yeterince citlatiyor cekirdekleri:)

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #4 : Ağustos 02, 2010, 06:32:45 ös »
Gecikmeli de olsa Tuanacimin dogumgününü en icten dileklerimle kutlarim, hep mutlu ve sevgi dolu bir yasantisi olsun insallah, sevdikleriyle birlikte  :-* :-* :-*

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
  • güzellerim ballı kızım ve mis kokulum
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2010, 04:41:32 ös »
yeni gördüm kutlama sayfasını Tuanacığım doğum günün kutlu olsun güzel abla :D

neler öğrenmişler yaa çok güldüm :D