Gönderen Konu: Tuana & Koral (+Ayda&Timur)  (Okunma sayısı 2121 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Tuana & Koral (+Ayda&Timur)
« : Ocak 21, 2010, 10:17:10 ös »
Bundan sonra burasi Tuana ve Koral´in sayfasi buradan paylasabiliriz mektulari aldigimizda yazarken yasadiklarimizi mutluluklarimizi.

Mektuplaarimiz dün geldi.Tuana ve Timur un mektuemen fotograf cektim Tuana bakarken ama tasinma siinden sonra ekleyebilecegim fotograf makinasinin pillerini sarj edemedim sarj aletini bulamadim:)
Koral güzel bir kart yollamis Kardan adamli ve mektup yazmis annesiyleBir de oynamayi cok sevdigi bir oyunu yapmis kagittan.Kückken cok oynardim ben de uzun süredir unutmustuk ne iyi oldu hatirladigimiz.Tuana sürekli "bir sayi söyle ve hangisi" diye dolasiyor:)

Mektup arkadasimin mektubu bak anneanne diye gösteriyor anneannesine de.Aslinda o daha ilk gün resimy apmisti Koral icin ama mektubumuzu yazmadigimiz icin yollayamadik henüz.Tasinir tasinmaz yollama sözü verdim. HArfleri söyleyince kendisi yazabildigi icin birkac sey de kendisiy azmak istiyor o biraz uzun sürüyor o nedenle Koral i birkac gün bekletecegiz.
Benim farkettigim Koral´in Türki´de olmasi Tuana nin cok hosuna gidiyor. Bir de Ayla hanim cok iyi bir fikir en sevdigi oyunu yapip yollamasi.
Bir de Tuana Timur´un kartina bakti, Ayda´nin fotografini gördü ve "Ay ne sevimliymis kardesimin arkadasiii" dedi hemen babaisna kostu "baba Timul´un mektup arkadasi cok tatliymis görüdn m dedi.Kendi arkadasi da coks evimliymis :D
Tmur ve AQyda´miz henüz kücük olduklarindan olaylardan pek haberdar degiller simdilik buradan yazariz sanirim.Ayda Timur´a Güzel bir kart yollamis araba seklinde. Timur sürekli eline alip bakiyor.Ayda nin fotografini cikarmaya calisiyor icinde "bebiii bebii" diyor.Baby yani.KEndisi cok büyük ya :)

Mutlu paylasimlar diliyorum cocuklarimiza.
Tabi onlarin mutluluklari nedenilye bizler de eski mektup arkadasliklarini yasiyor gibi oluyoruz:)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
Ynt: Tuana & Koral (+Ayda&Timur)
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2010, 01:56:59 ös »
çok tatlılar.  ufaklıkların fotoğraflarını merak ediyorum.  Koral, Tuana'dan mektup geldikten sonra olayı daha iyi anlayacak, muhtemelen ondan sonra da daha özgün bi mektup yollarız (ilki biraz benden oldu gibi de:) ).   Biz de heyecanla bekliyoruz.
Ayla

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2010, 01:00:46 ös »
Tasindik yerlesiyoruz ve ilk dikkat ettigimiz konu "Koral2 in mektp ve kartini kaybetmemek oldu.Masasi da kurulan Tuana simdi oral´a mektup yazacak ama gün icinde hep "anne sence Koral da bu kitabi seviyor mudur anne , Timur´un mektup arkadasi da bununla oynuyor mudur Anne Zeynep Naz da seviyor mudur böyle seyleri" diye mektup arkadaslarimizdan bahsediyor.Birkac gün icinde mektubumuzu yollariz biz de.Bu sefer büyük el isi yapamayacagiz henüz el isi malezmeleirmiz bile yerliy erinde degil ama Koral i bekletmemek icin mektubumuzu yollayacagiz.
Bir de Tuana R lere L diyor.Almanca da R ler vurgulanmadigindna anlasilmiyor ama özellikle Timul ve Kolal demesini cok tatli buluyoruz.
Sevgi ve selamlar

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2010, 11:00:25 ös »
Mektuplarimiz hazir  yarin yollayacgaiz.Aslinda cok oldu bitireli yazali ama sürekli güncelliyor Tuana. Artik yarin atmak zorundayiz dedim. Bugün posta kutusuna bakip neden benim mektubum yok diye sizlandi.Mektup alabilmesi icin nce kendi mektubunu yollamamiz gerektigini söyledim hemen yollamak istiyor.
Fotograf makinamiz düstü ve bir sürü fotografimiz cok puslu görünüyor net görünmüyor. O nedenle buraya koyamadim o fotograflari.
en kisa zamanda elinizde olur umarim.

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2010, 09:34:31 öö »
Hafta sonu bizim de mektuplarımız geldi:)   Teşekkürler...

Paketi öyle güzel sarmışsınız ki Koral ve Ayda parçalamakta zorlanınca ben dişlerimle müdahale etmek zorunda kaldım:))

Paketimizden Koral ve Ayda için birer mektup, Tuananın yaptığı bir resim, Tuana'nın ve Timur'un el izleri fotoları ve birer hediye çıktı.  Ayda hanım çatal kaşığını çok sevdi.  İlk yemekte kullandık ama maalesef Timur'un iştahını bulaştırmayı unutmuşsunuz:))  Benim narin kızım diyetini bozmamaya çok özen gösteriyor. 2 lokmada doyuyor.

Koral'da hemen gemi maketini kurcalamaya başladı.  Montajı birlikte yaptık ama sonra gemisini alıp odasına çekildi ve boyamaya başladı.  Geniş bir zaman bulunca  fotoğraflarını çekip göndereceğim.   
Koral mektubu dikkatle dinledi, sorular sordu resme yorumlar yaptı ama Ayda mektuptan pek bir şey anlamadı, Timur'un resmine bakıp bakıp güldü kaçtı:)) O daha çok Kaşık ve çatalıyla ilgilendi.  Abisi sağolsun onun mektubuna da yorular yaptı.

Sonra ellerini el izleri ile karşılaştırdık, Koral'la Tuana'nın el izleri aynı gibi ama Ayda hanımınki Timurun el izinin içinde kayboldu:)

Alel acele bu kadar yazabiliyorum sonra görüşürüz yine:)
Ayla

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2010, 09:17:53 ös »
Ayla Hanim ben Serdar´a yaptirdim o paketi acilmasin düzgün gitsin derken gercekten bayagi saglam oldu:)
Demek istahimiz bulasmamis catal kasiga tüh biraz versek istahimizdan fena olmaz aslinda sabahin 6 sinda yemekkkkkkk diye bagirarak uyaniyor. Tipik erkek iste yese de hic kilo almiyor.:)
Timur bayagi iri olacak amcasi na benzemis  bend e o el baskisindan sonra farkettim Tuana nin ellerine yaklasmis büyüklügü:)
Timur haftalardir günes gözlügü istiyordu.Malesef hava hep yagmurlu kapaliydi bu hafta günesli olunca iksine de aldik ablasindan ve benden dolayi özeniyordu.PEk süslü ögretmenlerine gidip gösteriyor.Hemen kafasinin üstüne koyup elelrini beline koyup gösteriyor.Bugün de yan komusya gösteriyordu bahce citinin üstünden.
Fotografini cekip buraya koymaliyim.Sizin de fotolarinizi bekliyoruz:)
HEpimizden hepinize selamlar.

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #6 : Mayıs 20, 2010, 11:37:47 öö »
ah sonunda mektuplarımızı tamamladık.  Koral bey'in nazı cazı bitmiyor bu aralar.  Kızım mektubunu yazdı 1 aydır abiyi bekliyordu, neyse o da tamamladı.  Şimdi sıra bende postaya verince görüşürüz.  Bi dahaki sefere beklemiycem, yazanınkini göndereceğim:)

Sevgiler...

Ayla
Ayla

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2010, 10:11:49 ös »
Merakla bekliyoruz mektuplarimizi:)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2010, 10:07:00 öö »
Dün Mektuplarimiz geldi :) Tuana okuldan gelirken posta kutusundan almis babasiyla zarfi bir heyecanla sevincle girdi iceriye anne Mektubum gelmis diye.Timur u bekleyemedik:) hemen acti .Kitaplari cok begendi. Timur un kitabini da kendi kitabini da hemen okuttu. Mektubu okurken hep utangac merakli bir gülümsemeyle dinliyordu. Cok mutlu oldu.
Timur  da aksam kitabini kac defa okuttu.Hatta sabah giyindiler okula gitmeden tekrar okuttular.
Timur a tuana sürekli Ayda dan mektup gelmis diye söyledi  sonunda Timur da ne oldugunu anlamadan "Ayga" demeye basladi:)
Cok tesekkür ederiz. Cocuklarin mutlulugu insani duygulandiriyor ve bizim cocuklugumuzdaki gibi mektup yazmak okumak gibi artik hemen hemen hic geceklesmeyen iletisim seklini sürdürmek cok güzel.

Hepimizden hepimize sevgiler selamlar

Not: Ayda nin abisinin odasinin duvarlarina cikartma yapistirmasina cok güldük bize de tanidik geldi cünkü :)ablamiz tam bir cikartma hastasi:)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #9 : Haziran 15, 2010, 08:52:55 ös »
Ay ne güzel çocukların kitapları beğendiğine sevindim.   Türkiye'ye geldiğinizde istanbul'a da uğrarsanız çocukları şahsen de tanıştırabiliriz.  Yolunuz düşerse görüşmek isteriz.

Sevgiler...
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2010, 08:53:19 ös Gönderen: yaya »
Ayla

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #10 : Ocak 04, 2011, 10:15:32 ös »
Yeni yil kartlariniz icin cok tesekkür ederiz. Cocuklar cok sevindi.Tunay üzülmesin diye Ayda Timur ve Tunay in mektup arkadasi diyoruz artik. Kartiniz gelmeden önceki gün biz de kart hazirlamistik ama kardan dolayi malesef cikip atamadik. Bu hafta mutlaka yollayacagiz.
cocuklarin mutlulugu sevinidiroyr insani Timur ve Tunay cok anlamiyor ama "benim arkadasim" dedikelrinde cok duygulaniyorum.
Sevgiler

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #11 : Şubat 15, 2011, 10:31:43 öö »
Bir şey değil, çocuklar beğendiyse ne güzel.  Mektup yazamadık  bari kart atalım dedik:).  Bundan sonra Ayda yavaş yavaş mektup yazmaya (yazdırmaya) başlar sanıyorum.  Ben de uzun süredir siteye bakamadım, yazamadım. Birazcık gezineyim bugün.

Çocukları öptüm.

Sevgiler...
Ayla