Bundan sonra burasi Tuana ve Koral´in sayfasi buradan paylasabiliriz mektulari aldigimizda yazarken yasadiklarimizi mutluluklarimizi.
Mektuplaarimiz dün geldi.Tuana ve Timur un mektuemen fotograf cektim Tuana bakarken ama tasinma siinden sonra ekleyebilecegim fotograf makinasinin pillerini sarj edemedim sarj aletini bulamadim:)
Koral güzel bir kart yollamis Kardan adamli ve mektup yazmis annesiyleBir de oynamayi cok sevdigi bir oyunu yapmis kagittan.Kückken cok oynardim ben de uzun süredir unutmustuk ne iyi oldu hatirladigimiz.Tuana sürekli "bir sayi söyle ve hangisi" diye dolasiyor:)
Mektup arkadasimin mektubu bak anneanne diye gösteriyor anneannesine de.Aslinda o daha ilk gün resimy apmisti Koral icin ama mektubumuzu yazmadigimiz icin yollayamadik henüz.Tasinir tasinmaz yollama sözü verdim. HArfleri söyleyince kendisi yazabildigi icin birkac sey de kendisiy azmak istiyor o biraz uzun sürüyor o nedenle Koral i birkac gün bekletecegiz.
Benim farkettigim Koral´in Türki´de olmasi Tuana nin cok hosuna gidiyor. Bir de Ayla hanim cok iyi bir fikir en sevdigi oyunu yapip yollamasi.
Bir de Tuana Timur´un kartina bakti, Ayda´nin fotografini gördü ve "Ay ne sevimliymis kardesimin arkadasiii" dedi hemen babaisna kostu "baba Timul´un mektup arkadasi cok tatliymis görüdn m dedi.Kendi arkadasi da coks evimliymis

Tmur ve AQyda´miz henüz kücük olduklarindan olaylardan pek haberdar degiller simdilik buradan yazariz sanirim.Ayda Timur´a Güzel bir kart yollamis araba seklinde. Timur sürekli eline alip bakiyor.Ayda nin fotografini cikarmaya calisiyor icinde "bebiii bebii" diyor.Baby yani.KEndisi cok büyük ya

Mutlu paylasimlar diliyorum cocuklarimiza.
Tabi onlarin mutluluklari nedenilye bizler de eski mektup arkadasliklarini yasiyor gibi oluyoruz:)