Gönderen Konu: Dogumgünün kutlu olsun Digdem  (Okunma sayısı 433 defa)

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
Dogumgünün kutlu olsun Digdem
« : Ocak 10, 2010, 10:33:27 öö »
Dogumgününü en icten dileklerimle kutlar, sana ömür boyu saglik, mutluluk ve sevgi dolu bir hayat dilerim...
Sen sevmeye, sevilmeye layik bir insansin, hep böyle kal, hic degisme canim.... iyi ki seni tanidim, seni seven
Adalet ablan  :-* :-* :-* :-*

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Dogumgünün kutlu olsun Digdem
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2010, 01:08:50 ös »
Digdem´cim ben de dogum gününü kutlar sana mutlu güzel bir ömür dilerim.Umarim hayat sana herzaman istediklerini getirir ve ailenle saglikli mutlu ömür  dilerim.
Anasayfanin calismalari biter bitmez bana yollamis oldugun yaziyi koymak icin de sabiriszlaniyorum.
Iyiki dogdun ablacim.

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2010, 10:40:39 öö »
didosummmmmm canim arkadasim dogumgünün kutlu olsun... umarim ömrün boyunca hersey gönlünce olur cünkü sen evet sennn bunu hak ediyorsun...

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2010, 01:20:19 ös »
ben yine geç kaldım bu sayfayı görmekte ::)

adalet ablacım, nil ablacım, hediyecim güzel mesajınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. hayatımda istediklerim arasında mutlu olduğum yerler arasında çocuk sevgisi var ve hayatımda her zaman olmalarını istediğim arkadaşlarım içerisinde sizler varsınız. beni çok duygulandırdınız ve mutlu ettiniz. yüzyüze görüşememenin arkadaşlığı pekiştirmeye engel olmadığını bir kez daha anladım. sizler de iyi ki varsınız, iyi ki benim ablalarım , arkadaşlarımsınız. hepinizi çokça öpüyorum :-*

ablacım senin heyecanın ve beğenin kadar inşallah okuyan arkadaşlar da beğenirler. ;)