Neriman Hanim kola ybir hamilelik dilerim size.2. Hamilelikler genelde daha zor oluyor evde bir de cocuk olunca dinlenme imkani olmuyor insanin.
Burcuß cum sen necabuk büyüttün bu minisleri masallah diyeyim.Özlemisim vallahi sohbetini.NE yalan söyleyeyim ben de hic sevmiyorum aslinda face ama herkes orada burada tek basia sohbet etmek de pek sarmadi:)
Tabiki beraber büyüttün biz cocuklarimizi büyütüyoruz da gecen de face bir foto gördüm hatta bugün bulup yazacaktim dedim bu bebisti delikanli olmus yaaaa.Herzaman buradayim ben yazarsaniz severek yazarim firsat buldukca.
NAsil gidiyor Burcu 6 ve 2 yasindaki kardesler arasi durumlar?

Biz de degisiyor 3 lü olunca hep 2si daha iyi anlasiyor 3. ün entegre olmais konusunda arada destek gerekiyor.tuana ve Tunay karakter acisindan cok yakin olduklarindna daha cok anlasiyorlar Tunay lada TImur cok iyi anlasip oyun kuruyorlar ama tabiki genelde 3 ü birlikte oynuyor.Senin de dedigin gibi bazen süper ya büyüdüler ne rahat artikd iyorum bazen de yardimmmm diye bagirasim geliyor:) ama en zor dönemleri atlattik darisi kardes bekleyen diger annelerin basina:)