Gönderen Konu: Anneler Annelere Soruyor  (Okunma sayısı 29621 defa)

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
Ynt: Anneler Annelere Soruyor
« Yanıtla #345 : Aralık 29, 2011, 09:53:32 ös »
nerimannn tebrik ederim...kolaylıklar diliyorum, sağlıkla kucağın alırsın umarım...
biz iyiyiz...şükür sizlerde öylesiniz genel olarak herhalde...çünkü bayağıdır kimseden ses soluk çıkmayınca amann dedim bi problem mi var acaba...meaklandım....girip bakıyordum yazıların tarihi eski mi eski..kimse girmiyor neden diye anlamıyordum..diğer arkadaşlarda ses verirse iyi olur valla biz senelerin arkadaşıyız küçükler beraber büyüdü..birbirimizi kaybetmemeye çalışalım..ben seviyorum burayı ve sizleri..tanışmasakda anılarım var sizlerle...arada da olsa yazışalım..haberleşelim en azından..
bizden haberlerde aslında aynen sizlerdeki gibi....küçük büyüdü, büyük daha da büyüdü....6 ve 2 yaşında iki kız var evde...işte siz tahmin edin gerisini nasıl olur hayat..?  bazen zevkten dört köşe bazen dört köşe şişmece....aaa tekerleme gibi oldu....hayat da öyle işte bazen tekerleme bazen şekerleme..aaaa bu da güzel oldu....sevdim haa..yazasım varmış..daha yazsam ne inciler döktürücem ama şimdi gidicem sonra gene gelirim..
ama bakarımki hiç uğranmamış valla gelmem bi daaa...ben şu feysdende bulıyım sizi..aman orayıda sevmiyorum ben yaaa. neyse bulucam..bulucaaaammmmmmmmmmmmmm

Çevrimdışı neriman

• Yeni Üye
  • *
  • belki bir gün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim
« Yanıtla #346 : Aralık 30, 2011, 08:44:47 ös »
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.şu ağrı sızı ve karnıma giren krampları bir atlatayım kendimi daha iyi hissedeceğim inşallah senin bilgiler daha yeni olduğu için soracaklarım olacaktır insan yine de unutuyor yaş kırk olunca anla yani sen yeterki yazmak iste dök içini buralarda görüşürüz canım iyi yıllar herkese ve sana kocaman öpüyorum
asla asla deme

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #347 : Aralık 30, 2011, 10:59:38 ös »
Neriman Hanim kola ybir hamilelik dilerim size.2. Hamilelikler genelde daha zor oluyor evde bir de cocuk olunca dinlenme imkani olmuyor insanin.
Burcuß cum sen necabuk büyüttün bu minisleri masallah diyeyim.Özlemisim vallahi sohbetini.NE yalan söyleyeyim ben de hic sevmiyorum aslinda face ama herkes orada burada tek basia sohbet etmek de pek sarmadi:)
Tabiki beraber büyüttün biz cocuklarimizi büyütüyoruz da gecen de face bir foto gördüm hatta bugün bulup yazacaktim dedim bu bebisti delikanli olmus yaaaa.Herzaman buradayim ben yazarsaniz severek yazarim firsat buldukca.
NAsil gidiyor Burcu 6 ve 2 yasindaki kardesler arasi durumlar? :) Biz de degisiyor 3 lü olunca hep 2si daha iyi anlasiyor 3. ün entegre olmais konusunda arada destek gerekiyor.tuana ve Tunay karakter acisindan cok yakin olduklarindna daha cok anlasiyorlar Tunay lada TImur cok iyi anlasip oyun kuruyorlar ama tabiki genelde 3 ü birlikte oynuyor.Senin de dedigin gibi bazen süper ya büyüdüler ne rahat artikd iyorum bazen de yardimmmm diye bagirasim geliyor:) ama en zor dönemleri atlattik darisi kardes bekleyen diger annelerin basina:)

Çevrimdışı neriman

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #348 : Aralık 31, 2011, 06:48:42 ös »
Nil hanım merhabalar .vallahi pek kolay bir hamilelik olmuyor karnıma giren karamplar gecede 10'u aştı uyku yok günde 2 magnezyum kullansam da yine de bu kramp ve acılardan kurtulamıyorum.az kaldı diyorum kendime ama acılar hele o tatlı uykunun arasında hiç de iç açıcı değil.yapacak bişey yok ama ne yapayım sizlerle sohbet biraz daha iyi geliyor bu arada sizin de yeni yılınızı kutlar 3 afacanla ve benim hayranlığımla mutlu bir sene geçimenizi temenni ediyorum .zira bu hanımlar çok çocuğa nasıl bakıyorlar diye hep merak ederdim yakında başıma gelecek hayranlığım o yüzden nice senelere
asla asla deme

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #349 : Ocak 05, 2012, 03:14:50 ös »
Peki doktor bu kramplara ne diyor Neriman Hanim? Uykusuz hamilelik nedir bana sorun.Kocaman karnimdan dolayi yatamiyorum bile.Dün cocuk doktorunda bekleme odasinda iki aile vardi ikisinin de ikizlei ve bir de büyük cocuklari var.Bir tanesi türk bir bayandi sohbet ettik bayagi.Eski günler geldi böylelikle aklima.Ne günlerdi dedim.Aylarca sabahlara kadar uyksuz.Söylemesi kolay biliyorum ama "sabir" bu günlerde gececek.Insan bebisleri kucagina alinca unutuveriyor o günleri:)
Size de iyi yillar.

Çevrimdışı neriman

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #350 : Ocak 05, 2012, 08:09:58 ös »
mama sandalyesini ben de çok kullandım bir daha çocuk düşünmediğim için verdim şimdi yine bebeğimiz olacak ve doğumdan kısa bir süre sonra almak istiyorum çünkü kademeli olarak arkaya bayağı yatar vaziyette de durduğu için yani koltuk görevi gördüğü için bebeği ona koyup istediğin yere evde rahatça götürebilirsin çünkü tekerlekleri oluyor yani mama sandalyesi olmasaydı ben de ne yapardım bilmiyorum ama arık 1 yaşına gelmiş ve alışkın olmadığı için oturmak istemeyebilir artık bu konuda biraz düşünmeni isterim oturmazsa boşu boşuna almış olursun yazık olur sen bilirsin bence bir kez daha durumu gözden geçir kolay gelsin
asla asla deme