Süpermen misil misil uyuyor

Nil anlatayim da, sizde gülün
Melih Karnval'da ne olacagini bilmiyordu, sonra bir süre sonra Korsan olmak istiyorum dedi. Tam o sira Aygül "Spiderman" yani Örümcek Adam kostümü/kiyafeti gördügünü söyledi, kaslari da var, cok sirin bisey dedi, hem fiyati da cok uygun dedi, birde calistigi yerden indirimli alabilecegini söyledi. Merak etme, ben Melih'i kandiririm dedim

Zor bela kandirdim... Eger örümcek adam olursan parasini ben ödiyecegim, Korsan cok pahali, onun parasini anca senin kumbarandaki parayla alabiliriz dedim... Cimriligin gözü kör olsun, örümcek adam olmayi kabul etti

Herkese de yaydi... Sonra gittik örümcek adam kostümünü almaya, gittigimiz magzada kalmamis, Aygül'ün calistigi Sube'de yok, Köln'ün diger ucundaki Sube'de 1 tane kalmis, orayi arattik, ayirttik, hayda arabalara binip o subeye gittik, sagolsun Aygül hic itiraz etmedi. Orada bulduk cok sükür, tam kasaya geldik ödemeye, Melih "ben onu giymem" demez mi, "oglum yapma etme" desek de, "ben onu giymem, o örümcek adam degil, o süpermen" demez mi, tam o an, bizde gercegin farkina vardik

megersem farkina varmamisiz - hicbirimiz

1 hafta kala nerden bulacagiz örümcek adami... Aygül ne yapalim diye sordu, bosver alalim ben Melih'i kandiririm dedim yine

Eve gelene kadar, giymem de giymem.. Neyse dedim, cocugu heveslendirdim örümcek adama, kandirmakla olmuyacak, zaten Korsan'dan vazgecirdim... "Melih tamam örümcek adam ol, o halde bunu Emre'ye (kuzeni oluyor) hediye edelim, olur mu" dedim... düsündü - düsündü "yok yok ben bunu giyerim" dedi, bilmis bilmis

Yarin büyük eglence, Yuva'da Karneval kutluyorlar, o heyecanla hemen uyudu bugün!
Hicran burada ufak numarlari var, Melih'e aldigimiz 98/104 beden, eminim Efran'a da cok yakisir!
Herkese iyi aksamlar...