Gönderen Konu: Karnaval Cocuklarimiz  (Okunma sayısı 4481 defa)

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
Karnaval Cocuklarimiz
« : Şubat 16, 2009, 08:37:07 ös »
Selam herkese!

öncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkürler!

Bu sefer de grip olmusum (yine!), Cuma'dan beri kendime gelemedim, öksürük falan pek iyi degilim...

Melih'in gözlüklü fotosunu ekliyorum siz gözlük takan cocuklari seven insanlar icin (Hicran) :) Alistik artik, ve bizi cok sasirtti Melih, sabah yüzünü yikadiktan sonra takiyor gözlügünü, aksam yatmaya gidene kadar! Sevdi gözlügünü. Gecen hafta basi öksürüyor diye dr. a götürmüstüm, "demek ki, böyle daha da iyi görüyor diye, o yardimi kabullendi, bu cok iyi" dedi!

Nilüfer nasil gidiyor kizlarla hayat? Büyütmüssündür ufakligi da! Günlügünüzü aktüellestirince bakiyorum, hep yazayim diyorum, vakitsizlikten yazamiyorum, ama resimlere bayiliyorum! Cok güzeller masallah!

Nil, gecmis olsun sana da. Ihmal etme, git bi alip baksinlar! Bak benim bir tane ben asiri siyah ve hücreleri öldürmeye baslamisti diye aldilar... Ihmal etme! Diger bölümlerden okudum, ikizlerle, Tuana'mizla hareketli günler devam ediyor desene! Hastaliklar da cabasi :) Kolay gelsin!

Adalet Abla, is bulmussun, hayirli olsun! Darisi basima :)

Feyza, blogunda resimleri gördüm, kepce'ler falan... faaliyete gecilmis! Hadi hayirli ugurlu olsun! Allah yardimciniz olsun!!!

yakinda görüsme dilegiyle... herkese güzel bir hafta...

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
Ynt: Bugün neler oluyor
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2009, 08:52:46 ös »
Ben resimleri kücültene kadaaaarrr :)

gözlüklü son halimiz :)

bu da karneval hazirligi - minik süpermenim benim (kiyafetin hikayesi bir beni bir de Aygül'ü yakar ;))

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2009, 09:03:57 ös »
Biz hikayeyi bilmedigimiz icin bizi yakamayack tabiki ama bu yakisilikli entel cok can yakar. 8)
Cok yakismis Melih´e gözlük masallah.

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Şubat 18, 2009, 08:29:50 ös »
Süpermen misil misil uyuyor :)
Nil anlatayim da, sizde gülün :)
Melih Karnval'da ne olacagini bilmiyordu, sonra bir süre sonra Korsan olmak istiyorum dedi. Tam o sira Aygül "Spiderman" yani Örümcek Adam kostümü/kiyafeti gördügünü söyledi, kaslari da var, cok sirin bisey dedi, hem fiyati da cok uygun dedi, birde calistigi yerden indirimli alabilecegini söyledi. Merak etme, ben Melih'i kandiririm dedim  ;D
Zor bela kandirdim... Eger örümcek adam olursan parasini ben ödiyecegim, Korsan cok pahali, onun parasini anca senin kumbarandaki parayla alabiliriz dedim... Cimriligin gözü kör olsun, örümcek adam olmayi kabul etti  :D
Herkese de yaydi... Sonra gittik örümcek adam kostümünü almaya, gittigimiz magzada kalmamis, Aygül'ün calistigi Sube'de yok, Köln'ün diger ucundaki Sube'de 1 tane kalmis, orayi arattik, ayirttik, hayda arabalara binip o subeye gittik, sagolsun Aygül hic itiraz etmedi. Orada bulduk cok sükür, tam kasaya geldik ödemeye, Melih "ben onu giymem" demez mi, "oglum yapma etme" desek de, "ben onu giymem, o örümcek adam degil, o süpermen" demez mi, tam o an, bizde gercegin farkina vardik  :o megersem farkina varmamisiz - hicbirimiz :)
1 hafta kala nerden bulacagiz örümcek adami... Aygül ne yapalim diye sordu, bosver alalim ben Melih'i kandiririm dedim yine  :D
Eve gelene kadar, giymem de giymem.. Neyse dedim, cocugu heveslendirdim örümcek adama, kandirmakla olmuyacak, zaten Korsan'dan vazgecirdim... "Melih tamam örümcek adam ol, o halde bunu Emre'ye (kuzeni oluyor) hediye edelim, olur mu" dedim... düsündü - düsündü "yok yok ben bunu giyerim" dedi, bilmis bilmis  ;D
Yarin büyük eglence, Yuva'da Karneval kutluyorlar, o heyecanla hemen uyudu bugün!

Hicran burada ufak numarlari var, Melih'e aldigimiz 98/104 beden, eminim Efran'a da cok yakisir!

Herkese iyi aksamlar...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #4 : Şubat 18, 2009, 08:49:35 ös »
Fehime demek sen de kostüm konusunda" kandiranlardansin"  8) 8) 8) Tuana pek öyle pembeli cicili bicili kiyafetlere özenmez. Ama preses liliperiyi seviyor. Sadece boyama kagitlarindan da tanisa :) Ha bir de dövmesini hediye etti arkadasim durmadan koluna bacagina liliperi dövmesi yapiyoruz:) Sordum ne olmak istiyorsun diye gözünü kapatamzmis korkarmis korsan olamazmis him hum derken prenses liliperi dedi. Onun kostümü de yok. Ben anaokulu bir konu bulur diye sona biraktim kiyafeti.Bu seferde hicbiryerde birsey kalmadi.Amazondan kabarik lila rengi bir prenses kiyafeti huldum ve Tuana ya onun prenses liliperinin uzun elbisesi diye ehm "ikna ettim" :) Liliperi kisa elbise giyiyor ya falan derken liliperi de karnavalda "uzun prenses elbisesini" tercih ediyormus duydugumuza göre :P :P Begenmezsen geri yollariz dedim ama begendi.Sonra ben gecen gün gecen seneden kalma karnaval kyiafetlerini cikarmislar uygun fiyata dedim Tuana ya birseyler alayim evde degisik rollere girer.Peri kiyafeti buldum kanatli pembe tülü falan. Aldim. Kokos mu kokos. Ben ndan merakliyim tabi. Normalinde Tuana mavi hayrani hic bakmadi bile yüzüne kiyafetin. Bir d eSIKINTIYa giremez öyle tül elbise falan ..Sonra elbisenin bir de sihirli sopasi var onun hatrina peri kiligina girip bizi kurbagaya cevirme hevesine giydi denedi. Begendi gibi yapti ama hemen cikardi:) Kelebek gibi oldun cikarma biraz dediysem de SIKINTILi dayanamadi.Bugün ögrendim ki tam 3 gün kiyafetler gideceklermis okula. Tam isabet birgün gecen senden pergu vardi pipi Langstrumpf bir gü  per bir gün prenses olur artik. Cuma günü basliyor partiler.Siz Köln´lüer olarak tabi erken basliyorsunuz:) Bol eglenceler dilerim size.Aygül hic sevmiyor hatirladigim kadariyla Karnevali :)

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Şubat 18, 2009, 09:01:23 ös »
he he he
cok güldüm, demek Tuana'da magrur  ;D
Ama senin ki baya disli cikmis Nil, ne kelebek fayda etmis, ne sihirli kurbaga  ::)
kücücükler ama akillarina diyecek söz yok, masallah!!! Eminim cok seker olacak. Günlüge de yazdim, Aygül Lilliperi kostümü bulmus dün, son dakikada... Leyan tabi ucuyor sevincten!

Sorma Nil, bende nefret ediyorum Karneval'dan. Karnevalin merkezi Köln oldugundan eglencenin tam ortasindayiz  :'(
Melih dogdugundan beri her Karneval Istanbul'a kacardim Melih'le, Mustafa Karneval üzeri cift vaadiye calisiyor, bugün 17 de gitti ise, gece yarisi gelecek, sabah tekrar gidecek, bu haftaya Sali'ya kadar böyle :( Yani biz haftaya kadar Mustafa'nin yüzünü pek göremeyecegiz. E yuva'da ilk Karnval'i benim süpermenin, e ben de zamaninda yuva'da Karneval'da eglenirdim, mahrum etmek istemedim, eglensin artik yarin!
Aygül'ün durumunu bilemicem ama yanilmiyorsam Alman arkadasi yarin ögleden sonra ziyarete gelecekti, Karneval mi kutluyacaksiniz diye bir laf attim az evel  :P  ::)
Kismet olursa, cocuklar da iyi olursa Sali günü beraber sokak eglencesine gidelim diyoruz...
Hatta Karneval Düsmani olan ben, Melih'in penceresini de Paylanco'yla süsledim, insan evladi icin katlaniyor iste  ;)

Bu arada Noyan haftasonu/haftabasi cok ateslendi, bi hayli Aygül'ü korkuttu, bizide... yüregi agzinda doktora/hastaneye kostu durdu canim benim... Noyan simdi daha iyi ama Aygül de bir o kadar yorgun...

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #6 : Şubat 18, 2009, 10:56:12 ös »
kulagim cinladi....bi bakayim dedim..Nilcigim kisaca yazayim....
lilliperi kostümü aslinda karnaval köstümü degil normal balerin kostümü...yani karneval reyonundada degil bütün yil satilmaktadir....Leyanda zaten cocuk dansina gidiyorya oradada giyer dedim...hatirliyormusun Leyana lilliperinin türkce kitabini hediye ettiginde bilmiyorum lilliperiyi ama güzele benziyor demisitm, ama her kiz annesi birgün bu periyle karsilasiyor demek  Tuanada lilliperi askinda;D :D
bugün danstada kostümlü gelebilirler dediler giydi Leyan kostümünü..ama birde sarisin peruk aldim onu yarin takacagiz...bak bu kostüm Nilcigim..bir cesiti daha var :)
kanatlari gecen yil H&M den almistim...

bu Leyaninki

buda diger kostüm

iyi hatirlamissin hic sevmem Nil karnevali ama cocuklar icin mecburen katlaniyoruz iste...aslinda karnavalda evden cikmamayi tercih ediyorum ....ama cumartesi calisacagim maalesef hemde sehirin merkezinde  ::)

demek Tuanaya zar zor elbiseyi begendirdin..birde 3 gün giyeceklermis :)
eminim cok sirin olmustur :)

evet ya süpermen kiyafeti baya macerali gecti, birde Melih demeden biz hic anlamdik elimizdeki kiyafetin spiderman degil süpermen oldugunu..ikimizinde, Melihin ben bunu istemiyorum dedigi an yüz ifademiz görülmeye degerdi galiba  ;Dgüle güle kullansin minik kuzum...

evet Fehimeminde yazdigi gibi Noyan ateslendi haftasonu sonra hastane doktor derken, (3 tage fiebermis)..ama baya korktuk ve bi hyli yorulduk...simdi daha halen grip ama en azindan atesi yok..

herkese iyi geceler

*(12/2006)

[

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #7 : Şubat 18, 2009, 10:56:56 ös »
Nil resimler baya büyükmüs, sen baktiktan sonra silerim istersen... :o

*(12/2006)

[

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2009, 11:37:49 ös »
Tesekkürler Aygül ben de merak etmistim nasil görümüyor liliperi kiyafeti diye. buna benzer bale kiyafeti evde var zaten. Bale öncesi danskursuna basliyor Tuana. Bir de bu benim son anda yedek olsun digerini gönderirsek begenmezse bunu giyer diye aldigim peri kostümü de bunun aynisi rahatladim simdi. Üzülmüstüm istedigi elbiseyi bulamadim diye ama acikcais liliperimiz nasil görnüyor diye resimlere bakmak zorunda kaldim aklimda bile yoktu. Leyan cokkk seker cikmis Masallah.Güzel bir lilliperi olacak belli. En iyisi biz bir karneval resimleri sayfasi acalim karnaval gecince koyariz degisik degisik fotolarini cocuklarin.

Tuanak bakalim kac dakika tutacak kiyafetleri üstünde. Dünden basladi o tac benim basimi sIKIYor hemen cikaririm demeye.
Evet Aygül´cüm o kitabi Tuana ya da alacagim, isin kötüsü ne yapar bu liliperi hala bilmiyoruz. Cd si var (emzigi biraktigi gün Lisa teyzesiyle almistik sevinir diye)ama Tuana icindeki bir hikayeden korkmus "ben o cd yi büyüyünce dinlerim" diyor dinlemiyor yalnizken :) Yalniz lilliperi ile ilgili cok tatli seyler var. Ben raflarin önünden ayrilamiyorum,Tuana bakmiyor bile.Genelde anneler daha cok bakiyor zaten o bölüme.
Leyan nin sari peruklu halini de cok merak ettim simdiden ben.
Melih hakli cocugu ikna ettiniz tamam da yani örümcek adamla süpermen i de mi ayirt etmesin yani cocuk.
cok cok gecmis olsun Aygül´cüm. Tuana da da olmustu  6 gün sürmüstü ates.

Size Köln´de iyi eglecekler( bol sabirlar) diliyorum.  :D
Bu da Tuana´nin elbisesi.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2009, 11:39:31 ös »
fotograflari silmene gerek yok ama dedigim gibi karnaval sayfasi acip oraya tasiyayim isterseniz.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Karnaval Cocuklarimiz
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2009, 11:40:59 ös »
Evet bu sayfada karnaval fotograflarini paylasabiliriz. Tabii karnavaldan sonra :) Ben simdiden diger sayfadan buraya tasiyayim kostüm sohbetimizi.

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
Ynt: Karnaval Cocuklarimiz
« Yanıtla #11 : Şubat 19, 2009, 09:02:29 öö »
fehimecigim gözlük cok yakismis yakisiklimiza...

melihde leyan da süper tatli cikmislar

damlada ari olarak gidecek bizim karnevalimizda yarin insallah bende eklerim resmini...

ayrica bu sayfa süper olmus :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #12 : Şubat 19, 2009, 12:03:58 ös »
Demek bir de arimiz var karnaval cocuklarimiz arasinda ne güzel.Ben simdiden seviniyorum civil civil fotografla
icin.
Tuana nin ilk fikirlerini yazmayi unuttum ben.

"Tuana annecim karar verdin mi karnavalda anaokuluna ne olarak gidecegine".
Tuana düsünmüs kararii vermis emin bir sekilde
"Evet anne "Saat" olarak gidecegim.Hayir cöp kovasi da olabilir de mi anne?"
 Evet olabilir tabi ama daha cok  var karnavala belki (!)  aklina baska bir fikir de gelebilir.Neyse ki geldi  8)
Bu orjinal fikirleri de uygulayacaktik tabiki eger isteseydi ama ne yalan söyleyeyim baska bir seye karar vermesine sevindim:)

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Şubat 20, 2009, 08:02:35 ös »
Tesekkürler Hediye...

Bende minik Ari'yi merak ettim!

Nil, bir an cöp kovasi olmus Tuana'yi gözümde canlandirdim  ;D ilginc bir fikir, hic de fena degil...

Bizim acilis dündü, dün süpermen olarak gitti Melih, bi hayli eglenmis, dans etmisler, kudurmuslar, bahcede, yukardan camdan sekerler atilmis, onlar toplamis, benim canim oglum sekerleri es gecmis, annecigi icin 2 cicek kapmis, cicekleri de kaptirmamak icin sIkIca tutmus, almaya gittigimde iki boynunu bükmüs Lale bana bakiyordu :)

bugün de kostümle gelebileceklerini söylediler, dün aksam migrenim tuttu ama aklimin bir kösesinde, yine ayni kostümle mi göndersem, ne uydursam ki diye düsündüm, sonra cüce kostümü uydurdum kafamdan. Bu sabah hazirladim götürdüm, aman Allah'im Yuva'nin artistiydi bugün, cocuklarin cogu hic kostüm giymemis, giyenlerde dün giydiklerini giymisler, Melih'i gören Egitmeni nasil bayildi, sakin gelip alma bugün bunu ben eve götürecegim diyor, ama gözlerimizden yas geldi, bu kadar da yakismaz ki bir cocuga cücelik dedik, begenildigini anlayan minik cüce havalandi, acaib cool takildi :)

hadi bakalim bende sizin canli canli resimlerinizi merak ediyorum ama :)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #14 : Şubat 21, 2009, 09:17:32 öö »
melih masallah cok tatli cikmis ama o kücük cüceye bende bayildim ne tatli cikmis benim yerime öp fehime..

10dk ugrasiyorum resim kücülmedi hata gösteriyor bende büyük koymaya karar verdim :-\ sonra silerim geri

« Son Düzenleme: Şubat 21, 2009, 09:31:41 ös Gönderen: Nil Tuncali »