Gönderen Konu: bebeğim  (Okunma sayısı 1767 defa)

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
  • güzellerim ballı kızım ve mis kokulum
bebeğim
« : Haziran 08, 2006, 02:58:31 ös »
benim 13 aylık ada isminde bir kızım var bir görseniz hallerini 11 aylıkken yürümeye başladı şimdi ise bir felaket her yerde gezinen ortalığı karıştıran küçük ayaklar bu çok mutlu edici tabi ama ya ortalık dağılıncaki yorgunluk bu işte tam bi felaket onun zarar görmemesi için her an yanında oluyorum yürümeye başladığından beri ilk kez mama sandalyesinden düştü. Çok canım acıdı dudağı patladı ama yarına hiç bişey kalmadı artık daha dikkatliyim mümkün olmadıkça yalnız bırakmamaya çalışıyorum.genç bir anneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var bu yüzden siteye kayıt oldum.Aranızda bebeği parmağanı emen varmı? bu konudada yardımlarınıza ihtiyacım var.

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
Ynt: bebeğim
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2006, 09:44:43 ös »
hoşgeldin.

benim kızımda parmak emiyor. son bir haftaya kadar kendiliğinden bırakacak diye hiç endişelenmiyordum ama şu son bir haftadır her zamankinden daha fazla emmeye başladı ve ben sık sık düşünür oldum. detaylı bir araştırma yapmam lazım alınacak önlemler konusunda. bu arada kızım 20 ay+1 haftalık.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2006, 10:09:50 ös »
Parmak emme özellikle cocugun cok hareketlendigi, yeni olaylar yasadigi, heyecanli oldugu dönemlerde kendisini rahatlatmak icin daha cok basvurdugu bir yöntem Vildo. Onu mesgul eden birseyler olabilir ya da sadece relax olmaya calisiyor olabilir. Senin bu konuda kafanda soru isaretlerinin olustugunu hissetmemeli. Oman daha cok emme ihtiyaci duyar, cünkü stres zamanlarinda daha cok rahatlama metodu arar cocuklar. Biraz zaman ver sen kizina belki birkac hafta icinde azalir yine. Suan yeni yeni becerilerini kesfediyor, büyüdügünü farkediyor, kazandigi her yeni beceri onun icin bir heyecan..Sen sakin kalmaya calis.Parmak emme yerine emzik olabilirdi, belki kabul etmemistir emzigi.Sarilacagi kücük bir battaniye, oyuncak ise yariyordur denemissindir.Bir süre sonra nasil emzige veda töreni düzenlenmesi gerekiyorsa seni anlayabilecegi yasa geldiginde "parmaga veda2 töreni hazirlarsiniz.Parmak yerinde kalma sartiyxla agiza sokmama karari alirsiniz.Ama bunun icin daha erken, suan kendisiyle ve becerileriyle cok mesgul.

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2006, 10:16:46 ös »
çok haklısın diyeceklerim var ancak yatmam lazım. yarın mutlaka konuşalım bunu nil. sen beni rahatlatıyosun  :-* :-*

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2006, 02:42:44 ös »
Ada özellikle karnı acıktığında yada uykusu geldiğinde emiyor parmağını şimdi yeni bi alışkanlık daha edindi ıslak mendili eline alıp biyandanda parmağını emiyo öncedende battaniyesini alıyordu bundan nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum. bu durum beni biraz üzüyor kalıcı olmasından korkuyorum.Tanıdığım bir arkadaşım var 25 yaşında ve hala parmağanı zaman zaman emiyo ayıplanmak umrunda bile değil açıkçası korkuyorum
 :(

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #5 : Haziran 10, 2006, 11:45:21 ös »
Cok sirin bu bebis yaaa, uyyy yerim ben onu... annesi yanaciklarini öp benim yerime...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2006, 10:25:35 öö »
teşekkür ederim sibel öpmem mi büyük bi zevkle öperim.

Çevrimdışı sahnur

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2006, 09:03:32 öö »
ada hakkaten çok tatlı yaa annesi sen kızsanda resimde ne yakışmış ona parmak emmek

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2006, 11:10:25 öö »
YA PARMAK EMEN BEBEKLERE BEN DE BAYILIRIM. DAMLA EMZİK ALIYORDU.PARMAK EMMEDİ. ADA DA ÇOK TATLI MAŞALLAH . ŞAHNUR'UN DEDİĞİ GİBİ PARMAK EMMEK DE ADA'YA YAKIŞIYOR :D.

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #9 : Haziran 14, 2006, 09:58:03 öö »
arkadaşlar öyle diyosunuzda keşke emmeseydi o parmağanı incelicek diye korkuyorum doktora götürdüm bıraktırmak için ideal yaşın 4 olduğunu söyledi parmak emen tüm bebekler 3.5 yada 4 yaşında bu illeti bırakmak için savaş veriyorlarmış içlerinde aslında ben daha önce bıraktırmayı düşünüyordum ve bunu doktorumuzada söyledim doktor bunun çocuğun psikolojisinde bi baskı olarak kabul edeceğini ve bırakmayacağını söylediğinde çok şaşırdım ne garip dimi  :o

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #10 : Haziran 27, 2006, 12:39:43 ös »
çocuğunuz banyoyu sevmiyorsa ona hemen bi su havuzu alın emin olun çok işe yarıyo kendini denizde sanıyo ;D ;D ;D

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2006, 08:16:43 ös »
Parmağını çok tatlı emiyor.Benim oğluşum da bir emiyor bazen parmağını,sanki bal kaymak  :D Keşke benim bebişim de büyüse de 13 aylık oluverse  :(

Çevrimdışı ecem

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2006, 02:53:46 ös »
Ayy çok şirin!  maşallah! benim için de öp lütfen. Ne güzel emiyor o parmağını