Gönderen Konu: Almanya´da Günlük Yasam  (Okunma sayısı 78461 defa)

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
Ynt: Almanya´da Günlük Yasam
« Yanıtla #1620 : Ekim 22, 2009, 10:46:46 ös »
Tabi Yudum sayilirsin sne de buyur sohbete diyecegimd e sohbet yok. :)
Tuana "Köln´den arkadasim Conni cdsi yollamis mektup yollamis" diye cok mutlu. O da birseyler boyuyor ciziyor Leyan´a ama aannesi yollayana kadar yine zaman alir. :-\
Tekrar tesekkürler Aygül´cüm, biz alsaydik ki esim ayni conni kasetlerini dinlemekten okadar bikmis ki gidip alalim bütün cdlerini diye isyan bayragi acmisi ama Layan gönderince Tuana daha cok mutlu oldu.Köln den arkadasimiza selamlar:)
Fehime nerdesinnn Ugur Polat dizi de oynuyor görüdn mü.Nefes. :) Dizi bölümümüz silinmis sanirim update den sonra hemen Adminbabaya sikayete gidiyorum.Yorumlairni bekliyorum :)

Nilcigim, vallahi Tuana seviniyor diye anlatikca bende cok mutlu oluyorum  :)
ufacik seye öyle sevinecekse  ;)canim ya  :)
hihi, artik bol bol degisik hikayeleri dinler, babayi biktirmadan ;D
demek Leyana resimler boyuyuor, Leyanda eminim cok mutlu olacak, ama bak tekrar söylüyorum sakin kendini stresse sokma o yüzden...
Fehimenin yerine ben yazayim, pek nete vakti olmuyor bu aralari, pazar bizdeydiler kahvaltiya, ve hafta arasi biz cocuklari krese verince bulustuk, bi is bitti, diger ise basladi, ama kendi girince anlatir o  :)

sevgiler

*(12/2006)

[

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Almanya´da Günlük Yasam
« Yanıtla #1621 : Ekim 25, 2009, 09:22:13 ös »
Evet Aygül´cüm cok kücük seylerden mutlu olur Tuana :) Ama conni cdleri Tuana icin kücük birsey degil :)Tesekkürler tekrar.
.Yok ne stresi olacak yollamak sorun degil sadece cd leri halledemedim daha Serdar yapsin hemen yollayacagim.
Demek cok yogun Fehime neyse bir ara zaman bulunca yazar:)Selamlar.

Bizden de tesekkürler.