Adalet Abla bana sinirli ikonlar göndermis, benim bugün resim eklemem sart oldu

söz eklicem! yeterince uzun sürdü, hos benden önce sen senin oglanlarin sünnet resimlerini ekleme sözü vermistin, bak bende unutmadim heheheh
Derya'cigim, tekme konusunda izin veriyorum, atabilirsin

ama ablamda aldigim iki kilonun birini verdim yine

bugün alt komsumdan "stepper"ini aldim, benim bisikletle eritemiyorum artik, yani kendi kendimi tekmeliyorum simdilik. Bu arada okulun hayirli olsun, sirin bir sinifa benziyor, uyumlu, herkes birseyler yapma heyecani icinde. Senin adina cok sevindim! Azmin sonu zaferdir canim, pes etme! Okul yillarimi hep seve seve hatirlarim! Cok iyi yapmissin, yolun acik olsun canim! Yagmur nasil???
Nil, Isvicre bize tam 530 km uzaklikta, Melih'den dolayi araliklar da verdigim icin, 6 saat sürdü yol! Oglusum akilli ve uyumlu davrandigindan iyi gecti yolculuk. Ablamlar Kreuzlingen'de kaliyorlar, yani hemen sinirda, siniri gecince bi 5-10 dakika daha gidiyorsun, onlarin evinden cep telefonum Almanya hattimi cekiyordu yani

Ablam 22 senedir orada. Onlarda "grüzzi miteinand" derler hep, benim de hosuma gidiyor! Ya da selam verirken "hallo" yerine "heu" diyorlar ya, Melih aval aval bakiyordu, bunlar ne diyorlar diye

Ablamlarin Sri Lanka'li komsulari vardi, o kadar ilgincti ki, herhalde bizi Türkiye'den geldi sandilar, adam israrla benimle ingilizce konusuyordu, cok gülüyordum ya, hanimiyla Almanca konusunca adam saskin saskin bakti.
Bizde de baska bi yaramazlik yok, önümüzdeki ay annemler dönecekler insallah! Dün diger ablamlar geldi Izmir'den, cocuklari öyle cok özlemisiz ki, Melih sevincten cildirdi kuzenlerini görünce. Bugün de Aygül'lere parka ciktik, cok güzel vakit gecirdik, Adanali arkadas gölgede oturmayi tercih ederken, ben kendimi günese attim yine
Neyse simdi caymadan hemen söz verdigim resimleri ekliyeyim

herkese güzel bir haftasonu, burada hava bozacakmis yarin, zaten su an serin serin esiyor, ohhhhhh