Gönderen Konu: Bugün neler oluyor  (Okunma sayısı 149105 defa)

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
Ynt: Bugün neler oluyor
« Yanıtla #4095 : Temmuz 14, 2009, 08:08:18 ös »
Hosgeldin Deryacim, seni cok özledik. 7 kilo vermen cok güzel, orada ogrendiklerini bizlerle paylasirsan sevinirim, benim de kilo problemim var. Bundan sonra hayatin daha güzel olsun ve yenilenmis enerjik bir sekilde seni aramizda görmek istiyoruz.
Sevgiler

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #4096 : Temmuz 15, 2009, 07:15:56 öö »
adalet abla bızde derya gıbı kılo verebılırmıyız acaba  ::) ah ah bende o gunlerı gorebılırmıyım artık tartıya kustum valla  kos yemektende bır turlu vaz gecemıyorum sırkede ıctım 1 sıse bıttı yıne kılo vermedım yıne vermedım  :'(
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #4097 : Temmuz 15, 2009, 08:27:54 ös »
Hosgeldin Derya´cim, Yagmur nekadar büyümüs ve avatar fotonuz cok güzel.Iyi olmana cok sevindim gercektne aklim hep sizdeydi.

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4098 : Ağustos 02, 2009, 11:24:11 öö »
Derya hos geldiniz canim, cok güzel vakit gecirmissiniz, cok da eglenmissiniz! Bak ha gidecez, ha gittik derken, nasil olacak derken, geldi gecti bile! Peki kendin devam ediyor musun, saglikli beslenmeye?! Ben bi ara iydim, biraz bosladim son zamanlarda, biri bana bi tekme atsada tekrar devam etsem sebzeli günlerime :)

Nil umarim moraliniz günden güne daha iyidir! Firsat buldukca acip bakiyorum sizden yeni haberler var mi diye...

Bizler iyiyiz, ani kararla Melih'le beraber ablama Isvicre'ye gittik, diger ablamda geldi, cok güzel gecti, hava orada cok güzeldi, bi hayli renkli günler gecirdik! Kendime biraz fazla güvendim galiba, arabayla gittik, bir kac defa ara verince 6 saat sürdü yol, döndükten sonra günlerce yol yorgunuydum.

Bizde cok sükür bir yaramazlik yok, Melih'in tatili bitti, yuvaya gidiyor devam. Hersey yolunda cok sükür!
Herkese güzel bir hafta diliyorum...

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #4099 : Ağustos 06, 2009, 07:54:22 öö »
Hosbulduk Fehime´cim evet zorluda oldu faydalida oldu eglencelide oldu, nasil özlüyorum bir bilsen! Gitmesi uzun sürdü ama cok cabuk bitti neyse öyle gerci zaman cabuk geciyor. Beslenme konusunda sorun cekmiyorum cok sükür sandigimdan daha kolay fakat Kilo konusunu bilemiyorum evimde tarti yok inanirmisin mutlaka bir tarti almaliyim  ;D müsade edersen ben atarim sana tekmeyi   ;) :D :D

Sizde Ablanlara gitmissiniz, nasil atlatabildinmi yorgunlugunu? Melih Kuzusu iyidir insallah!

Bende cok heyecanliyim kendimi ilk Okula baslayan cocuklar gibi hissediyorum, eh nede olsa 8 yil sonra bugün okula basliyorum  ;D Bir Seker Torbam eksik (Schultüte)  :D :D basarilar dileyin bana ne olur sevincliyim heyecanliyim ama korkularimda var, hadi bakalim hayirlisi....

Hepinizi öpüyorum....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #4100 : Ağustos 06, 2009, 11:18:40 öö »
Derya´cim sana ilk okul günü icin güzel bir "Schultüte" resm aradim ama hizlidan bakinca güzel bulamadim.Hangi okula basliyorsun?Bol sans ve basarilar dilerim yeni baslangicinda.
Fehime ISvicre uzak degil ama yorucu oluyor araba ile degil mi. Ben kis ayol icin araba kullanmayi cok severim ama uzun yolsa yan koltukta oturup müzik dinlemeyi tercih ederim:)
Neresine gittiniz Isvicre´nin. Biz hala BAsel a gidecegiz cesaret edemedik cocuklarla.Arkadasim bekliyor ya da onlar gelecek ama bulusamadik bir türlü.BAsel cok güzel ben ilk gittigigimde bayildim. Grüzzi diyor herkez:)

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4101 : Ağustos 06, 2009, 08:15:22 ös »
Deryacim, ilk okul günün kutlu olsun. Ne güzel bir degisiklik hayatinda. Tekrar okula gitmek güzel bir sey. Basarilar dilerim.
Fehimecim, hala sünnet resmi görmedik  >:( Hadi ama  ;D

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #4102 : Ağustos 07, 2009, 05:14:17 ös »
Merhaba Sevgili Ablalarim ilk önce ikinizede teker teker tesekkür ediyorum.

Ilk basta sunu söyliyim basladigim Okul "Kolleg-Gymnasium für Erwachsene" yani Yetiskinler Lisesi denilebilir sanirim! Ögrenimime 7 yil önce biraktigim yerden devam ediyorum. Cok mutluyum. Yillardir istedigim sey, verdigim bazi kararlarin pismanligini cektigim günlerin acisina dahada bir hevesliyim :)

"Schultüte" m yok diye üzülüyordum bosuna üzülmüsüm bizim icin özel minik "Schultüte" ler hazirlamis bize eski Ögrenciler. Birde Ay Cicegi hediye ettiler. Cok güzel bir karsilamaydi.

Sinifimdan cok memnunum.
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2009, 02:06:50 ös Gönderen: YagmurAnne »

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4103 : Ağustos 07, 2009, 08:40:35 ös »
Adalet Abla bana sinirli ikonlar göndermis, benim bugün resim eklemem sart oldu :) söz eklicem! yeterince uzun sürdü, hos benden önce sen senin oglanlarin sünnet resimlerini ekleme sözü vermistin, bak bende unutmadim heheheh

Derya'cigim, tekme konusunda izin veriyorum, atabilirsin :) ama ablamda aldigim iki kilonun birini verdim yine :) bugün alt komsumdan "stepper"ini aldim, benim bisikletle eritemiyorum artik, yani kendi kendimi tekmeliyorum simdilik. Bu arada okulun hayirli olsun, sirin bir sinifa benziyor, uyumlu, herkes birseyler yapma heyecani icinde. Senin adina cok sevindim! Azmin sonu zaferdir canim, pes etme! Okul yillarimi hep seve seve hatirlarim! Cok iyi yapmissin, yolun acik olsun canim! Yagmur nasil???

Nil, Isvicre bize tam 530 km uzaklikta, Melih'den dolayi araliklar da verdigim icin, 6 saat sürdü yol! Oglusum akilli ve uyumlu davrandigindan iyi gecti yolculuk. Ablamlar Kreuzlingen'de kaliyorlar, yani hemen sinirda, siniri gecince bi 5-10 dakika daha gidiyorsun, onlarin evinden cep telefonum Almanya hattimi cekiyordu yani  ;D Ablam 22 senedir orada. Onlarda "grüzzi miteinand" derler hep, benim de hosuma gidiyor! Ya da selam verirken "hallo" yerine "heu" diyorlar ya, Melih aval aval bakiyordu, bunlar ne diyorlar diye :) Ablamlarin Sri Lanka'li komsulari vardi, o kadar ilgincti ki, herhalde bizi Türkiye'den geldi sandilar, adam israrla benimle ingilizce konusuyordu, cok gülüyordum ya, hanimiyla Almanca konusunca adam saskin saskin bakti.

Bizde de baska bi yaramazlik yok, önümüzdeki ay annemler dönecekler insallah! Dün diger ablamlar geldi Izmir'den, cocuklari öyle cok özlemisiz ki, Melih sevincten cildirdi kuzenlerini görünce. Bugün de Aygül'lere parka ciktik, cok güzel vakit gecirdik, Adanali arkadas gölgede oturmayi tercih ederken, ben kendimi günese attim yine :)

Neyse simdi caymadan hemen söz verdigim resimleri ekliyeyim :) herkese güzel bir haftasonu, burada hava bozacakmis yarin, zaten su an serin serin esiyor, ohhhhhh  ;)

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4104 : Ağustos 07, 2009, 09:11:04 ös »

...
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2009, 08:21:23 ös Gönderen: fime »

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4105 : Ağustos 07, 2009, 09:23:15 ös »
...
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2009, 08:21:55 ös Gönderen: fime »

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #4106 : Ağustos 07, 2009, 10:26:00 ös »
masallahhhhh cok seker cikmis yakisikli resimlerde fehime...

stüdyo resimleri ayri güzel eglencenizdekilerde ayri bi güzel... cok güzel oynamisss

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #4107 : Ağustos 07, 2009, 10:27:05 ös »
yazmayi unuttum sende cok $ik olmusun canim :)

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #4108 : Ağustos 08, 2009, 10:02:01 öö »
Yaaaa.... benim kizgin ikon göndermem nasil da ise yaradi. Cok güzel resimler, masallah masallah. Allah dügününü de görmeyi nasip eder insallah  :) Benim bilgisayardaki sorun cözülmedi ki Fehimecim, hatta normal resim kücültüp ekleme bile olmuyor, hatta Hediye gecenlerde benim yerime kücültüp günlügümüze ekledi. Yoksa benim de aklimda yani  ::)

Deryacim resminiz cok güzel. Tekrar basarilar dilerim. Tüm gün mü okula gideceksin, yoksa aksam lisesimi? Senin basaracagindan eminim.
Ben 1990 da Abitur yaptim,kolay degil ama calisinca, isteyince basarirsin. Seninle gurur duyuyoruz  :)

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #4109 : Ağustos 08, 2009, 07:40:48 ös »
ay ben seni yerim, bir erkek cocuguna, heleki böyle minnacik gibi duran, bir sünnet kiyafeti bu kadarmi yakisir  :D :D MASALLAH ki ne MASALLAH!!! hersey cok güzel sen cok güzelsin Melih dansi ise süper  :D :D

Ablacim tüm gün degil normal okul saatlerinde gidecegim yani sabah 8.30 öglen 13.40 yada 15.30 a kadar. Biliyorum bende 2002 senesinde 13. sinifa kadar gelmis Abitur Sinavlarina cok az birsey kalmisken birakmistim Okulu. Yani aslinda Fachabim var 2 sene gitmem yeterli ama ben bastan baslamak istedim derslere alismam ve tekrar ögrendiklerimi hatirlamam acisindan daha iyi olur diye. Ve ayrica cok tesekkür ediyorum cok iyi Motivasyon oldun bana  :)