Gönderen Konu: bebekte mastürbasyon  (Okunma sayısı 5442 defa)

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
bebekte mastürbasyon
« : Eylül 05, 2008, 01:57:03 ös »
Merhabalar Nil Hanım, benim 22 aylık bir kızım var. Bu kızım, ikinci bebeğimiz ve sık sık mastürbasyon davranışları yapıyor. yani yerde bacaklarını iyice açıp, sürtünüyor; şunları yaptık:
- ilgisini başka yöne çektik
- bezini çok sık değiştirdik
ama sonuç alamadık. çok ısrarlı, ve ilgisini çeksek bile sürdürüyor..
3 yaşındaki ablasını kıskanıyor diye mi dedim, onunla özel de ilgilendim ama görünür bir sonuç alamadım.
üstelik 1 buçuk yaşından beri süregelen bir durum bu. başta bezdendir filan dedik, ama artık mastürbasyon olduğu belli. ne önerirsiniz? (dışarda parkta yapmıyor, sadece evlerde yapıyor)
ilginize şimdiden teşekkürler.
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: bebekte mastürbasyon
« Yanıtla #1 : Eylül 05, 2008, 08:10:57 ös »
Merhaba,
bu konuyla ilgili baska bir soruyu cevaplamistim o soru ve cevabimi okumanizi öneririm.

http://www.cocuksevgisi.com/forum/index.php/topic,3077.0.html

Bunun disindasize kizinizin nezaman kendini tatmin ettigini ona belli etmedne gözlemlemeniz. Bir deftere not almaniz iyi olur. Birkac gün takip edin. Hangi saatlerde, hangi ortamlarda yapiyor. SIKILDIGINDA mi yoruldugunda mi skainlemsek icin mi, bu gözlemleriniz dogrultusunda eger herhangi belli bir neden ya da zaman diliminde yaptigini farketmezseniz tek yapmaniz gereken görmezden gelmek. Bu davranislari sergilemedigi zamanlarda onunla daha cok ilgilenmek.
Kolay gelsin

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #2 : Eylül 05, 2008, 08:50:04 ös »
Nil hanım, çok çok teşekkür ederim. çabuk cevabınız, bir hayli memnun etti beni :)...dediğiniz gibi defterle gözlemleyeceğim, bakalım neler öğreneceğim. sizinle de paylaşacağım..

ayın 15inde 3 yaşındaki kızımı, kreşe başlatıyoruz inşallah. bu durumda belki tüm ilgiyi küçüğe vermem, olayları çözebilir de..eğer yine de değişiklik olmazsa, önceki cevap yazdığınız arkadaşınki gibi, benimkinde de idrar enfeksiyonu olabileceğini düşüneceğim..umarım yol kat ederiz.
teşekkürler..
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2008, 05:15:38 ös »
Ay Nil Hanım, kızım bu hareketleri, ablasına yemek yedirirken, ya da ben kardeşini tuvalete götürdüğümde, ya da kendisine mama hazırladığımda yapıyor...hatta bir keresinde ben lavaboya gittim ve çıktığımda yaparken buldum...yalnız biz farketmeyelim diye mi nedir, oyhuncağıyla dolaşıyor onu yere atıyor eğer ben fark ettim ve "aslı bak şuraya "diye ilgisini diyelim ki birşeye/yere yönlendiridiğimde ise, hemen yanındaki oyuncağıyla ilgileniyormuş gibi yapıp, bana onu gösteriyor ???

günün nerdeyse tümünü yapmak adına değerlendiriyor..ne yapmalıyım???
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2008, 09:32:18 ös »
Tekrar merhaba,
Kiziniz bu davranislari göstermedigi zsamanlari degerlendirip onunla daha fazla zaman gecirmeye, ilgilenmeye calisin. Yani ilginizi  kendisini tatmin ettigi zamanlarin disinda ona verin. Davranislarini görmezden gelin. Özellikle ilgisini baska yöne cekecegim derken daha fazla ilgileniyor olabilirsiniz. Bunun disinda yine diger mesajimda yazdiklarimi önerebilirim. Bir süre sonra kiziniz birakacaktir.
Sevgiler

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #5 : Eylül 10, 2008, 08:21:09 ös »
Nil Hanımcığım çok çok teşekkür ederim. Bugün itibariyle, hiç yapmadı :)..size kocaman sevgilerimi sunuyorum. sağ olun MUCKS
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2009, 09:13:25 ös »
merhaba. bende aynı dertle uğraşıyorum. kızım sürekli mastürbasyon yapıyor. uykuya dalarkende yapıyor. ne yapmalıyım. yaparak uyuyakalmaya alışsın istemiyorum.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2009, 09:18:31 ös »
Merhaba,
 bu konuyla ilgili bu sayfada ve asagida verdigim linkteki cevaplarimdan yararlanabilirsiniz.
Üstüne gitmemenizi öneririm.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #8 : Nisan 02, 2009, 08:24:21 ös »
Sevgili Üyelerimiz,

Site kurallarimiza aykiri mesajlar yollayan üyenin mesajlari silinmis ve üyelik girisi engellenmistir.

Böyle bir olay sitemize yakismadigi icin, mesaja gelen hakli yanitlari da silmis bulunuyoruz. Tepki ve anlayisiniz icin tesekkürederiz.

CocukSevgisi.com olarak bundan önce oldugu gibi bundan sonra da böyle üyeleri bünyemizde barindirmayacagiz.

Sevgi ve Saygilarimizla

Çevrimdışı Yağmurun annesi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2009, 10:44:24 ös »
Nil hanım, yazılarınızı okudum benim kızım da 23 aylık yaklaşık 15 aylık olduğundan beri dönem dönem mastürbasyona yöneldi. Ne yapacağımı bende şaşırdım. Oyuncaklarının onunla oynamayacağını veya poposunun acıyacağını söylüyorum ama bir yandan da yanlış bir şey yapıp ilerideki cinsel hayatını bile etkileyebileceğim korkusunu yaşıyorum. Kızımda çok yorgun olduğu zaman veya sıkıldığı zaman mastürbasyona yöneliyor. Uykuyada genelde bu şekilde dalıyor. Özellikle uykuya böyle dalması sizce sorun olabilir mi, sürekli ilgi ihtiyacıda bir problem değil midir.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #10 : Nisan 07, 2009, 11:15:48 öö »
Bu konuda daha önce yazdigim cevaplari okudugunuza göre daha faza birsey yazamayacagim.Size de ayni cevaplari yazacagim zaten. Kizinizin daha cok ilgiye ihtiyaci olabilir. Asiri ilgi ihtiyaci diye bir sey yoktur. 2 yasindaki bütün cocuklar ilgi beklerler.Önemli olan onunla nasil vakit gecirdiginiz.

Çevrimdışı Yağmurun annesi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Nisan 07, 2009, 09:15:54 ös »
Nil Hanım,  cevabınıza teşekkür ederim, ben sürekli ilgiden şunu kastetmiştim; mesela benim kızım hiç yalnız kalmak istemiyor. Hiç tek başına oynamıyor bu da bir problem midir sizce, böyle bir durumda da kalınca mastürbasyona başlıyor... Şimdi yapacaksan odanda yap bitince haber ver diyorum, sizce nasıl bir yol izlemeliyim bumu doğrudur yoksa oyuncaklarının onunla oynamayacağı tehdidi mi ?

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #12 : Nisan 08, 2009, 09:20:57 ös »
Kizinizin kendi kendine oynamasina tesvik etmelisiniz.Önce birlikte oyuna baslayip sonra yavas yavas kendinizi oyundan cekebilir oyunda pasif kalabilirsiniz.Zamanla ögrenecektir.

Çevrimdışı FORREAL

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2009, 04:35:35 ös »
merhaba Nil hanim

2,5 yasinda bir oglum var. daha once yazilanlari okudum. ayni sekilde hareketleri benim oglum da yapiyor . acaba erkelerdede idrar yolu iltihabi veya bagirsak enfeksiyonu bu gibi davranislara yol acarmi ?

selamlar

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2009, 09:59:10 ös »
Sorunuz daha cok tibbi bir konu oldugundan doktorunuza danismanizi öneririm.