Gönderen Konu: Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)  (Okunma sayısı 15075 defa)

Çevrimdışı sularda

• Yeni Üye
  • *
Ynt: Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)
« Yanıtla #165 : Şubat 12, 2007, 10:34:35 öö »
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun hanımlar.
O koltukların tepesinden inmeyen, arkalarında gezen, yerinde duramayan çocuk koca hafta sonu kucağımdan inmek istemedi.
Hatta dayısı yaa oğlum sen böyle baya bir tatlı oluyon lan dedi. Tabii alışkın değil yeğeninin yerinde oturmasına.
Sultan - 1978
Arda   - 2005
?       - 2007 ( kısmetse )

Çevrimdışı fibula

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #166 : Şubat 12, 2007, 12:50:38 ös »
gecmis olsun bizden de.
cocuklar atese cok daha fazla dayanikli ve ates cok saglikli bir sey, istahsizlik da normal ama bir de anne baba yuregi dayansa ::)
iyi haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda...

Çevrimdışı sularda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #167 : Şubat 20, 2007, 09:41:08 öö »
Günaydın
Arda hafta sonundan bu yana iyi. Yemeside düzeldi sayılır. Sağlık gibisi yok. Allah hepinize sağlıklı günler versin.  :)
Eee Nerelerdesiniz uğrayın hadi yavvv :(
Sultan - 1978
Arda   - 2005

Çevrimdışı bilgena

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #168 : Şubat 21, 2007, 01:53:29 ös »
herkese merhaba
adım bilgen. benim de 18 temmuz 05 doğumlu bir kızım var. ismi beril. beril bugünlerde çok inatçı, çok isyankar ve çok sinirli. aslında uysal bir bebekti ama bu davranışları da gelişiminin bir parçası herhalde. beril papağan gibi. hemen hemen her söylediğimizi tekrar ediyor. biraz önce amcasıyla konuşuyordu. "kanki de ona" dedim. "tankiiii" diye bağırıyor. her derdini anlatıyor diyebilirim. cümle kurmuyor ama kelimelerle söylemek istediğini dile getiriyor. renkleri ve sayıları biliyor. şekilleri tanıyor. bilgisayarı, reklamları, kitapları ve topları çok seviyor. uyumaktan ise nedense nefret ediyor. iyi paylaşımlar diliyorum.
sevgiler...

Çevrimdışı sularda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #169 : Şubat 26, 2007, 03:44:08 ös »
Hoşgeldin Bilgen
Ben Sultan, 29 Ağustos doğumlu Arda isminde bir oğlum var.
Artık bu ayların getirdiği bir durum herhalde inatçılık filan istediklerini yapmaya ve yaptırmaya çalışıyorlar. Yarım yarım konuşmaları da çok tatlı oluyor dimi. Bizde konuşmayı, yaramazlığı, gezmeyi çok seviyoruz. Azıcık canı sıkılsın atti diye kapının yanında alıyor soluğu. Gezme huyu kime çekmiş bilmem ::)
Hepside Allaha emanet.
Nerdesiniz diğer anneler aa kızcam ama  >:(
Sultan - 1978
Arda   - 2005

Çevrimdışı nane

• Yeni Üye
  • *
    • Kaan
« Yanıtla #170 : Nisan 05, 2007, 02:17:15 ös »
Merhaba arkadaşlar,
Gülseren benim adım da. Oğlumun adı da Kaan 18 Temmuz 2005 doğumlu. Bu sayfayı görünce çok sevindim. Ama herkes çok yoğun galiba çok kimse uğramıyor. Devam etmek isterseniz eğer ben de katılabilirim size. Çocuklarımız neler yapıyor, nelerden hoşlanıyor, biz ne durumdayız. Hoş bir paylaşım sayfası.   
-Gülseren-

Çevrimdışı ayberkim

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #171 : Nisan 05, 2007, 09:22:37 ös »
yine ben ayberkim 14 temmuz 2005  dogumlu benim prensim

Çevrimdışı nilgün

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #172 : Nisan 17, 2007, 02:30:25 ös »
Epeydir ziyaret etmediğim için eski yerinde arıyorum sayfayı. Tabii ya artık 1-3 yaş aralığına girdi bebeklerimiz artık çocuk oldular.
Umut ağustos doğumlu olmasına rağmen bu sayfaya katılmakta hep tereddüt ettim çünkü 6.5 aylık doğmuştu ve hep 2-3 ay geriden geliyordu gelişmesi. Ama artık benim parmak oğlum büyüdü. Son gelişim kontrolunda artık 19 ayı yakaladığı müjdesini verdi doktorumuz.
Umut sabırsız olduğu kadar aşırı hareketli bir çocuk. Önce tabureye, arkasından masaya, arkasından da pencerenin pervazına çıkıp kedilere kuşlara laf yetiştiriyor. Devamlı ya 1 adım önünde ya 1 adım arkasında olmak gerek. Oturmanın ne demek olduğunu hiç bilmiyor. Çok güzel kalem tutup karalamalar yapıyor. Yemeği tamamen canının istediğine göre yiyor.Bazen çok güzel yerken bazen hiç yemiyor. Yeme konusunda Nil'den çok şey öğrendim. Bu sayede ne oğlum ne de ben hiç strese girmiyoruz.(Anneanne benim rahatlığıma bakıp strese giriyor, çocuğu aç bıraktın diye :D)  İnanın karnı aç olunca yiyor.
Sultan;  Umut'da gezme meraklısı Arda gibi. Boyu uzadı kapıyı da açabiliyor artık ve attaaa diye çığlıklara başlıyor. Ayakkabısını buluyor. Giydir diye getiriyor. Ama dışarı çıkınca da hiç arabasında oturmuyor ki illa yürüyecek pardon koşacak.
Neyse Allah hepimize kuvvet versin çocukların arkasından koşalım. Yeterki onlar sağlıklı olsunlar değil mi?

Çevrimdışı nane

• Yeni Üye
  • *
    • Kaan
« Yanıtla #173 : Ağustos 24, 2007, 12:20:34 ös »
.
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2007, 12:21:29 ös Gönderen: nane »
-Gülseren-

Çevrimdışı minnik

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #174 : Eylül 12, 2007, 11:59:14 öö »
Merhaba.Temmuz-Ağustos bebekleri buraya yazısını görünce biz de damladık.Yıl farkediyor mu acaba?Oğlum 14.Temmuz.2006 doğumlu.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #175 : Eylül 12, 2007, 12:06:54 ös »
Bu sayfadaki temmuz-agustos bebisleri 2005 dogumlu sanirsam. Temmuz 2006 dogumlu miskokulular bebeklik döneminde kalmislar. En yakin zamanda sayfalari buraya tasiyalim en iyisi. bebklikten cikip cocuk oldu bücürler.  :)
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı minnik

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #176 : Eylül 12, 2007, 12:13:30 ös »
Ah evet şimdi gördüm.Kimseler de uzun süredir yazmamış o sayfaya...

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #177 : Eylül 12, 2007, 12:14:40 ös »
Bu aralar yaz dolayisiyla zaten biraz durgun site. Ilk cocukluk dönemi bölümüne tasidim sayfayi. En yakin zamanda canlanir umarim  :)

Sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!