Gönderen Konu: Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)  (Okunma sayısı 15075 defa)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
Ynt: Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2006, 09:11:43 öö »
hep böyle oturuyor burdan çıkardığım sonuç, acımıyor :D canımız pek kıymetlidirde ;)
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #16 : Haziran 08, 2006, 09:37:19 öö »
ÇERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ BİR OTURUŞ. BÜYÜYÜNCE BALERİN Mİ NE OLACAK NE :D. NASIL DİKKATLİ İZLİYOR MAÇLARI MAŞALLAH. ( ALLAH BİLİR AKLINDAN "YA BU ABİLER NEDEN BU TOPUN PEŞİNDE KOŞUYOR ACABA" DİYE GEÇİRİYORDUR :D)

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2006, 09:38:35 öö »
Tüh ben soracaktım balerin mi olacak diye  ;D
Maç da sevdiğine göre sportif bir çocuk olacak ne güzel ne güzel
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2006, 02:27:26 ös »
Ayse Elif balerin olacak evet belli.Biz de hep diyorduk ama babasi Tuana bu bacaklarla ancak FIl BAlesi yapar diyor:)
MAc seyrederkenki ciddiyeti cok tatli, acaba hakem mi olacak balerin yerine:)
Seda tuana´ya sen hep Cinli kizimiz diyorsun ya ondan koydum bu fotoyu:)Vietnam´li arkadasimiz. Tuana bu koca gözlerle cinli gibi görünmezdi onda bu tombislik olmasa:)

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #19 : Haziran 09, 2006, 10:26:41 öö »
Ya evet haklıymışsın. Türklerin kökeninden gelen bir çekiklik var demek ki. Tunga da bebekken çok çekik gözlüydü. Büyüdükçe ifadesi değişti.
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2006, 10:28:48 öö Gönderen: sareon »
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2006, 10:32:36 ös »
Seda o nasil bir poz öyleeee.Erdemli Adamimiz pek bir ciddi bakmis.Biz tuana uykudan kalktiginda, yorgun oldugunda yüzünü eksitince "toskaryus" diyoruz:) ona benzemis.Evet cekiklik var gözlerinde tuana´nin da , kücük olsa gözleri cinli sanarlardi kesin.
Dün oyun grubunda bizi yine güldürdü..Arkadas kursun sonuna dogru misafir olarak getirdigi büyük kizinin istemesi üzerine bir kase icinde kücük küück kesilmis meyvalar cikardi.Herkes etek tek sordu.Verebilirmiyim diye.(diger bebekler de basinda toplandi cünkü) bana "nil Tuana´ya verebilirmiyim" dediginde cigerin basinda bekleyen kedilerden birsi olan Tuana´yi gösterip kendisine sor dedim: ) tuana ´ya da bir parca meyva uzatti.Herkes bir parcayi yerken tuana 4.istiyordu.Durmadan elini uzatip uzatip "ver ver" deyince herkes "ne cabuk yiyorsun Tuana2 deyince ben "Karin veme bir san Tuana´ya baska" dedim.Arkadas da vermedi.tuana oturdu bekledi, bakti, bekledi.BAktiki vermiyor agzidna depoladigi bütün meyvalari cikardi (cignenmemis, sadece yanagina hepsini saklamis) ve avucuna dolan meyva parcalarini sakinn sakin yemeye basladi.HErkes gülmekten öldü. Ben tahmin etmistim öyle yaptigini.Hani olurda vermezler kizima baska , ya da diger cocuklar bitirir hepsini..Depoluyor agzinda herkes ortaliktan kaybolunca cikarip rahat rahat iyor.Böylelikle her cocuk 2 parca meyva yiyebilmisken o sirada tuana agizda biriktirme metoduyla cok daha fazla meyva yedi  :o

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #21 : Haziran 10, 2006, 07:52:17 öö »
görüyor musun uyanık bugs bunny i :D ama ne yapsın annesi nasıl doldursun o tontiş göbişi ;D

elif in bale dışında en çok sevdiği uğraşlar top ve "ceeee" yapmak. küçük bir topu var akşama kadar kah top önde elif arkada kah elif önde top arkada koşturuyorlar :). topu eline alıp havaya kaldırıp paattt atıyor. servisleri gayet iyi :)bir de bir bez, örtü, battaniye eline geçtiğinde önce yüzüne kapatıp 10 saniye kadar bekleyip sırıtık bir ifadeyle ceee yapıyor. işin tuhafı olayı abartıp uyurken de yapmaya başladı. battaniyesini yüzüne çekip aniden açıyor sonra.bu sırada gözler kapalı ve elıf uyur vaziyette :)
  2,5 aylıkken başlayan yabancı bilme hali artarak devam ediyor. dedeleri, büyükanneleri hatta bilumum akraba eş dost elif i uzaktan sevmekle yetiniyor.kızımın adı "yaban gülü" olarak değiştirildi ::) kalabalık ortamlardan hiç hazetmiyor.  annesi gibi sakinlik düşkünü :)dışarıya bayılıyor. kapı açıldığı an "aaaa, aaaaa" diye heyecanla bağırmaya başlıyor. babasını yolcularken bu aaaa ların ağlamaya dönüşmesinden korkuyorum.(henüz olmadı) sırası gelmişken niill cim bunun önlemini ne şekilde almalıyım dersin ;)çünkü çocukların büyük bölümünde yaşanıyor bu durum ???
  elif in son gösterisinden fotoğraflar var bilahare yukliyiciiimm :-*

edit: tunganın birşeye burun kıvırıyormuş gibi bir hali var fotoğrafta ;"pehhh bumuymuş dünya dedikleri"  :)
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2006, 08:55:42 öö Gönderen: hazef »
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #22 : Haziran 10, 2006, 09:43:00 öö »
Evet bu dönemde Tunga'nın çin imparatorunun torunu ve de bu adam büyüyünce devlet adamı olacak görüşleri yaygındı.

Vay maşallah Tuanaya, var mı böyle uyanıklık bu yaşta. İnanılmazzzz.  ;D ;D

Bence Elif'in insanları yabancılaması çok iyi birşey. Tunga da çok erkenden başlamıştı, şimdi bile ilk 20 dk kimseye yüz vermiyor, zamanla insanları ölçüp tartıp ondan sonra sempatiklik yapıyor.
Bunun yararları = yolda gören insanlar kendilerine pis pis bakan bir çocuğu daha az mıncıklıyorlar.
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #23 : Haziran 11, 2006, 07:53:39 ös »
Ayseeee anasayfada da yazmistim egitim böümünde de , bebeklerin yabnaci bilmesi normal.HEr bebek farkli derecxede ve farkli sürede yabanci biliyor .(Bu cümlede firca gibi oldu "Birsürü yere yazdim okumadin mii" der gibi)
Ceee bizimde hala  favorimiz.
Birde "göbek sapikligimiz" var bizim.Birkac aydir devam ediyor.Ben yere yatar yatmaz gelip göbegimi aciyor ve yüzünü gömüyor, öpüyor:) Cok ilginc bir kizim var benim buraya yazdikca farkediyorum:)
Elif´in yeni fotolarini bekliyoruz.
Seda mayolu fotolarini tatilden sonra eklerim :) Tuana´nin uyanikligini ne sen sor ne ben söyleyeyim, hele konu yemek olursa ;D

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #24 : Haziran 11, 2006, 10:18:12 ös »
tamam nil ne kızıyosun :'( okudum valla billa hepsini okudum ;D ben sadece durumu arzediyorum ::)
göbek sapklığı bizde de fazlaca mevcut. bizdeki özellikle baba göbeği sapıklığı :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #25 : Haziran 11, 2006, 10:47:57 ös »
tamam nil ne kızıyosun :'( okudum valla billa hepsini okudum ;D ben sadece durumu arzediyorum ::)

:) Tuana´nin yabanci bilmedeki son durumunu arzedeyim ozaman ben de.Onunla konusup güldürmeye calisanlara cok karizmatik ciddi bakislar atar , millet helak olur güldürecegim diye karsisindaki yabanci vazgecmisken söyle kücük bir gülümsemelye ilgiyi tekrar üstüne ceker.Hemen kucaga almak yok, dokunmak yok, ters ters bakiyor o da yetmedi bagiriyor ..Sonraki asamada yabanci kiis onunla ilgilenmeyi birakinca elinde ne varsa uzatiyor "Ya naz yapiyorum neden hemen vazgeciyorsun bana baksana siiistttt" diye..Yabanci kisi mutlu oluyor "Ay bana alisti oyuncagini veriyor ne paylasimci" diye, Tuana hemen verdigi seyi geri cekip "hehe" diye kahkaha atiyor..Yabanci kisi kaliyor..
Cocuklarda durum farkli.He rgün parkta yaninda oynayan cocuklar gitmesin diye rüsvet veriyor.Elindeki kovasini küregini uzatiyor arkalarindan..Yürüyemiyor diye pek icleniyor..NAsil bunlar Pitir pitir kalkip gidiyor dur ben de deneyeyim diye bacaklarima tutunup kalkiyor..Bir iki kere popo ileri geri salaniyor sonra vazgeciliyor ve kumda oynamaya devam ediliyor.cocuklarda yabanci bilme olmadigi gibi üstüne atlama var:)
Elif´in yeme sorunu nasil oldu Ayseee?Kati gidalara alistiniz mi? Dur bend e sorayim "Emiyor muuu?"   :P

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2006, 09:10:05 öö »
emiyoooo ay seninki emmiyo mu :P ;D niiilcim yeme sorunumuz devam ediyor. son birkaç aydır kilo artışı çok  az. ama hala standartların dışında değil. o yüzden sorun yapmıyorum. sebze corbası ve elma dışında pek birşeye açmıyor ağzını. onlarda 4. 5 .kaşıktan sonra yenmiyor. kendimiz için pişirdiğim yemeklere yaklaşımı daha sıcak. o yüzden yemeklerimi ona göre modifiye etmeye çalışıyorum. tüm bunlara rağmen çok az yiyiyor diyebilirim. kaşık mamaları ve devam sütü niteliğindeki mamalardan da almıyor. anne sütüyle arası iyi ama. tüm bunlara neden emmesi mi diye düşünüyorum ama denemelerim sonucu öyle olmadığını gördüm. çok az emdiği günlerde de iştahı değişmedi. çiğneme refleksi iyi ve taneleri yutma problemimiz yok.

tuana her durumda ve her şartta uyanık davranıyo desene :D çok gülüyorum ben bu kıza

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2006, 11:16:43 öö »
elif çiğimin son bale gösterisinden :)
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2006, 06:50:12 öö Gönderen: hazef »

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #28 : Haziran 12, 2006, 11:18:21 öö »
burda da tosbağa arkadaşının kafasını koparırken ::)
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2006, 06:50:33 öö Gönderen: hazef »

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #29 : Haziran 12, 2006, 11:20:57 öö »
ve topuyla yaşadığı imrenilesi aşk :)
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2006, 06:50:51 öö Gönderen: hazef »