Gönderen Konu: Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)  (Okunma sayısı 15075 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)
« : Mayıs 29, 2006, 08:58:12 ös »
Tuana´nin neden günlügü yok dedi Hicran.foruma yazmaktan günlüge vaktim yok malesef.En azindan arada buraya yazarim diye düsündümElif var tuana ´nin arkadasi agustos dogumlu, yalniz kalamayiz di mi Ayseee:)

Evet birkac FOto ekleyeyim..
kizim kendisi yemek yemeye basladi..(Kendisi yiyordu ama kasikla yemeye yeni basladik, kendine göre taktiklewr gelistiriyor.Kasikla diger eline sürüyor bazen yemegi ve elinden yaliyor:)cok güldükkkk ama ögrendi)
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2006, 08:59:15 ös Gönderen: nil »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Temmuz-Agustos bebekleri de buraya :)
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2006, 09:00:51 ös »
Bugün arkadasi jaimee geldi.Kitaplarini ve oyuncaklarini jaimee den almak icin durmadan onun pesinden gitti. Paylasmak mi dediniz?O ne biz bilmiyoruz öyle birsey :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2006, 09:03:21 ös »
Bu fotograf arkadasim Nora´da cekildi.Persembe onlardaydik ve 8 kediler var kedilerden sadece 1 tanesi görünüyor ama her an her köseden keid cikiyor.Kedi kuyrugunu Tuana´nin yüzüne yüzüne salladikca oda kuyrugu tuttup kediyi sallamaya calisti ama biz kediye aciyip engel olduk:)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2006, 07:56:20 öö »
amanda aman açılmış sayfamız ne güzel. elif şimdi uyuyacakmış. fırsat bulunca gelip tuanayla oynayacakmış.kedileri de getirsin diyooo  :)
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2006, 08:26:46 öö »
Uyyyyy yerim ben onuuuu.Çok tatlı çıkmış.Yalnız taktik süper olmuş Nil.  :D Kaşığı ağıza götüremeyince naapsın,diğer eline sürüp ağzına alacak tabiiiiii.Başka yol mu var?  :D Çok şeker yaaa maşallah.Paylaşmak da neymiş,o Tuana'nın kitabı,istediğine verir di mi yaaa.
Hazefim senden de foto bekleriz. ;)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2006, 11:12:38 öö »
tesekkür ederiz Hicran Teyzesi.Taktiklerimiz süperdir sorma.Cokkk yaraticiyiz:)
Elif tosbagacik nerelerde? :)
Dün Tuana´ya aldigim yeni mayolarini denedik.Kücük ya da büyük gelirse degistirelim diye.Gülmekten kirildik.Bir tanesi sadece alt.Ama esim "tuhaflik var bunda " dedi ama tuhaflik yoktu sadece yaglarimizdan tombis göbisten bikini altini göremedik:)Cok güldük.Kizim oturunca ne bikini göründü ne birsey., top gibi oldu.Mayo oturdu biraz yaglarimizi örttü:)Sapkasini ise babaisnin kafasina takmayi tercih etti:)
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2006, 11:13:48 öö Gönderen: nil »

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2006, 11:16:34 öö »
MAŞALLAH NİL ÇOK TOMBİŞ YA.İNSANIN ISIRASI GELİYOR.YEMEK YEDİĞİ RESİM HARİKA. NASIL DA KONSANTRE OLMUŞ YEMEĞE :D. MAYO GİYMİŞ RESMİ VARSA EKLERMİSİN?

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2006, 11:23:32 öö »
Aaaayyyyyyy valla koptum ne diyim.Tuanayı gözümün önüne getirdim,nasıl güldüğümü kelimelerle tarif edemem ki...Maşallah çoook tatlı tombiş... :D

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Mayıs 31, 2006, 12:48:51 ös »
hehe ben de hayal edebiliyorum mayonun tuana da duruşunu daha doğrusu yokoluşunu ;D bizim tosbağa heran hareket halinde.ben de bu sayede zayıflamayı umuyorum nilcim ;)üst dişlerimiz oldukça kabarık sanırım yakında patlıycaklar. yememiz sorunlu. dönemsel diyemiyorum çünkü ek gıdaya geçtiğimizden  beri iştahsızdı zaten. meyveyi seviyor allahtan. bilgisayarı değiştirdik fotoğraflar cd lerde.bir ara yüklerim. öpüyorum tontiş bugs bunny i :)
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2006, 09:18:19 ös »
Selma gülmekten kirildik fotograf aklimiza gelmedi.Sonunda yinede o mayonun kücük geldigi düsüncesiyle geri verecegim mayoyu yarin:)PArdon bikini altini:)Ama tatilden dönüste koyarim deniz kenarindan mayolu bir foto, söz.Hicran´ada söz verdim.
Elif´in de fotograflarini bekliyoruz.Aysee sitersen yine silersin biz gördükten sonra.
Tuana´in en sevdigi ugraslardan birisi camasir selesinden camasirlari katlamak.ehm dagitmak mi desek.Kurutma makinasindan cikardigimiz camasirlari seleden cikartiyor ve bana bakip bakip taklidimi yapiyor.Ben katlarken kirismasinlar diye sivazliyorum ya o da o tombis ellerle seleden aldigi camasirlari sivazliyor:)Bir de "giyinmek" kavraminin farkina vardi.Selen aldigi kilotlu corabini önce basina koyuyor "I.Ihh girmiyor" sonra ayagina vuruyor corabi "I-Ihh olmadi" tekrar bas tekrar ayak ....sabirla  deniyor.Sonun da kiziyor ve firlatip atiyor corabi...GEcen gün de benim tshirtümü bir basina bir ayagina giydirmeye calisti olmadi bebeginin kafasina tuttu ..Yardimimi kabul etmiyor bu konuda..
Bir de bizde vermek-almak moda.

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #10 : Haziran 07, 2006, 04:17:03 ös »
fotoğraflar nefisssss
jaimee çinli mi, Tuanaya çinli diyordum ama gerçek çinli görmemişim ben  ;D
yemek taktiklerine de bayıldım ama mayolu halini görmeyi gerçekten isterdim.
ne iyi etmişsin resimlerinizi koymakla, içim açıldı.
size de bir nazar boncuğu göndereyim mi ?
sevgiler
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2006, 08:46:42 öö »
merhaba biz geldiiiikkkk. nasılsınız bakalım küçümencik ama tontiş :P tuana ve annesi :)
işte elif in nev i şahsına münhasır oturma metodu:D
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2006, 10:41:58 ös Gönderen: hazef »

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2006, 08:50:31 öö »
burdada dikkatle annesinin burnunu incelerken :)
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2006, 10:45:02 ös Gönderen: hazef »

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2006, 08:56:24 öö »
şimdide büyük bir ciddiyetle maç izliyoruz. top oynayan çocukları saatlerce gıkı çıkmdan arada bir heyecanlanıp tezahurat ederek izliyor. biz de keyifle onu izliyoruz ;)
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2006, 10:45:37 ös Gönderen: hazef »

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
« Yanıtla #14 : Haziran 08, 2006, 08:59:27 öö »
Çok tatlı fotoğraflar Hazefim.Bu arada müthiş bir oturuş,bacakları acımıyor mu acaba  :D