Sevgili köse yazarlarimiz,
Bundan sonra anasayfa editörümüz sayin Abdullah Deveci´dir.
Anasayfaya yüklenecek yazilar Abdullah Bey e yollanacaktir. Gerekli düzenleme, güncelleme gibi konularda sorularinizi yeni editörümüze yollayabilirsiniz.
Adminimiz gerekli teknik degisiklikleri yaptiktan sonra Abdullah Bey e
editor@cocuksevgisi.com adresinden ulasabileceksiniz. Sitede Abdullah Bey e teknik yetkiler verildikten sonra sizlere mail yoluyla gerekli bilgiler zaten iletilecektir.
Ayrica Anasayfamiz ile ilgili yeni fikirleriniz, elestirileriz, önerilerinizi yeni editörümüzle paylasabilirsiniz.
Yeni bölümler acma , olan bölümlere katkida bulunma gibi konularda da tüm önerilerinizi Abdullah Bey e iletebilirsiniz.
Abdullah bey e yeni editörümüz olarak tekrar hosgeldiniz demek istiyorum. Forumumuza kattigi enerjiyi Anasayfamizda da hissedecegimize eminim. Editörümüz olmayi kabul ettigi icin kendisine tekrar tesekkür ediyorum.
Ben dogum nedeniyle bir süre siteden uzak kalabilirim bu nedenle site ile ilgili sorun ve sorularinizi Mod arkadaslarimiza ve editörümüze iletebilirsiniz. Moderatörlerimiz sevgili Hicran, Sibel ve editörümüz Abdullah bey gerektiginde bize ulasabileceklerdir.
Ayrica köse yazarlarimiza da katkilari icin tekrar tesekkür eder yeni yazilarinizi okumaktan mutluluk duyacagimizi belirtirim

Sevgi ve Saygilarimla
Nil Tuncali