sayın uzman
benim 6 yaşında oğlum ve 18 aylık kızı var . kızıma hamile oluncaya kadar oğlum çok iyi bir çocuktu hatta kardeş konusuna kendisiyle anlaşarak karar verdik çok konuşmuştuk ama kardeşi doğduğu gün oğlum bir değişti pir değişti. onunla beraber bizde değiştik tabi !!!!!... oğluma babası kardeşi doğmadan önce çok ilgi gösterdi sevgisi aşırı denecek kadardı , kardeşi doğduktan sonra babamızda çok değişti , kardeşine zarar verecek diye yanına yaklaştırmaz ondan uzak tutar .ben kardeşlerin birarada olması uzaktan takip etmemiz gerektiğini kardeşleri ayırmamamızı söylesemde babamız çok esirgeyen bir yapıda olduğu için oğlum bu sefer kardeşini daha çok kıskanıyor zamanla oğluma karşı hem baba hemde ben bağırmaya başladık ve artık popoya köteklerde başladı çoookkk üzülüyorum çookk . İkiside kreşe gidiyor . oğlumun öğretmenide Bumin deki değişiklilkeri farkediyor oğlum kreştete çok iyiydi ama şimdi dikkat eksiği oluşmaya başladı şımarmaya başladı söz dinlememeye başladı ....sorunun eşim ve bende olduğunu düşünüyorum eşimle konuşuyorum ama oda bende ne yapacağımızı şaşırıyoruz .İşten yorgun argın geliyoruz oğlum oyun istiyor kızım oyun istiyor.....bana yardın edin nolur