Gönderen Konu: Yarismalar  (Okunma sayısı 2064 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Yarismalar
« : Kasım 14, 2007, 08:53:49 ös »
Sayin Üyelerimiz,

Sitemizde bundan sonra cesitli yarismalar düzenleme, anket sayesinde oy verme yoluyla sonuclandirma, yarisma konulari gibi konularda fikirlerinizi bekliyorum.

Yazi, resim, hikaye ilk aklima gelenler ama eminim sizlerin de fikirleriniz olacaktir.

Ayrica bayram, yeni yil gibi özel günlerde cekilis yapma, karsilikli ufak tefek hediye yollama gibi faliyetler de yapabiliriz. Bunlar benim ilk aklima gelenler.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Sevgi ve saygilarimla

Nil Tuncali

Çevrimdışı fime

• Genç Üye
  • **
Ynt: Yarismalar
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2007, 09:23:40 ös »
Merhaba Nil,

cok güzel düsünmüssün... Cok iyi bir fikir... Böyle yarismalar/ufak capta hediyelesmeler bizi birbirimize daha da yakinlastiracak...

Aklima gelen bir fikiri hemen paylasmaya hazirim bende...

Sevgiler

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
Ynt: Yarismalar
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2007, 10:30:04 öö »
nil hanım merhaba, öncelikle verdiğim fikire karşılık hemen faaliyete geçmeniz ve dikkate alınmam çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi yarışma ve anket türleri daha da geliştirilebilir. mesela, çocuksevgisi annelerinin çocuklarının en komik resimleri yarışması olabilir, doğum hikayeleri olabilir, belirlenen bir konu üzerine yazılan yazılar olabilir... örneğin geçenlerde anneyiz.biz in bir yarışması vardı ve çok hoşuma gitti, üyelerinden neden anneyiz.biz üyesi olduklarına dair kısa yazılar yazmalrını istemişlerdi, en çok beğenilen 50 yazıya çocukları için küçük bir hediye sepeti hazırlamışlar. bence bunlar burayı çok hareketlendirecektir. dediğim gibi belki hediye olmasa bile , örneğin yarışmada derece alarak ismini sitede görmesi annelerimizi çok mutlu edecektir.

aklıma gelecek her yeni fikrimi sizinle paylaşmaya hazırım.

herkesi beyin fırtınasına davet ediyorum ben de... sevgiler...

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
Hangi Profil
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2007, 09:12:44 öö »
Bu sabah online arkadaşların Profillerini okurken, asevgican'ın "Kaderimin kölesiyken, hayatımın efendsi olma yolunu seçtim" imzasını okudum. Bu söz çok hoçuma gitti ve öncelikle tebrikler asevgican.

Dün de, Vildo (Vildan Hanımın) imzası çok hoşuma gitmişti. Çiçeğe uzanmak isteyen bir bey, sinirle çiceğe takme atar ve çiçek, aşkının suratına yapışır. Yani sinirle kalkan zararla oturur.

YARIŞMA:
Herkes en çok beğendiği profil imzalarını diğerlerine tanıtsa ve içlerinden en fazla ilgi gören 10 imzayı oylama sonucunda yariştirsak. Bu sayede hem birbirimizi daha yakından tanırız, hemde benim gibi, Hediye Hanıma, Damla Hanım deme gafına düşmayiz.  :-[  :-[   :-[

Ben şimdilik iki tane profil önerdim bile. sizin en çok ilginizi çeken profiller hangileri

Selam ve saygılarımla
Abdullah Deveci