Gönderen Konu: inatlaşma öfke nöbeti  (Okunma sayısı 883 defa)

Çevrimdışı moonrun35

• Yeni Üye
  • *
inatlaşma öfke nöbeti
« : Kasım 13, 2007, 03:05:53 ös »
18 aylık oğlum var aşırı derecede inatcı ve sinirli bir çocuk son takıntısıda sürekli televizyonla oynaması kapatıp açıyor kablosuyla oynuyor doğal olarak elektrik çarpar korkusuyla hemen bağırıp çağırıyoruz babası bağırdığında cok ağlıyor gelip bana vuruyor her yeri dağıtıyor susunca yine devam tv nin başında babaannesi elini yakarım diye korkutuyor bağırıp geri çekiyoruz ama bu hep böyle devam ediyor vazgeçmiyor bu yaptığımız doğru değil biliyorum ne önerirsiniz çok sinirli istediğini vermeyince öfke nöbetine giriyor biz kendi haline bırakıyoruz babaanne bize kızıp çocuğu hemen alıyor susturmaya çalışıyor  istediğini veriyor iki arada bir derede kalıyorum 2 gecedir de kalkıp çok ağlıyor oyun oynayıp 2 saat sonra geri yatıyor ne istediğini bilmiyor sadece bağırarak ağlıyor elletmiyor kucak istiyor alıyorum kendini atıyor ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardım.....teşekkürler

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: inatlaşma öfke nöbeti
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2007, 10:14:45 ös »
Merhaba,

Bu mesaj "Onay mesajidir" .Pedagojik Danismanlik bölümüz ile ilgili konu ile daha fazla bilgi almak icin lütfen su sayfayi okuyunuz:

http://www.cocuksevgisi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=205

Tesekkürler

Nil Tuncali