Kesinlikle sabır işi. Annem olmasaydı ben de yılmıştım. Ama şimdi anne çişim geldi deyince bayılıyorum koşa koşa gidiyoruz oyun haline getirdik artık. Bir de Kaan suyu çok seviyor. Her kakadan sonra da duş aldığı için dolayısıyla kaka yapmayı da çok seviyor. Yani bu tür şeyler geliştireceksiniz arkadaşlar. Öyle hadi otur yap yok. Hayal güçleri gelişiyor artık. Bir örnek; Geçenlerde Kaan'ın 2 yaş kontrolü vardı. Doktorun sorduğu bir soru benim aklımı başımdan almaya yetti. Günlerdir onu düşünüyorum. Oğlumun büyüdüğünü anladım. Hayali oyunlara başladı mı dedi? Ben kem küm nasıl yani? Araba sürüyor mu mesela dedi. Aaa evet park bile ediyor onları, hatta bazen ben de sürüyorum onunla beraber benim park etmemi beğenmiyor, alıyor onu başka yere koyuyor falan. Ya da ne biliyim kendi kendine konuşuyor, yastığındaki tavşana öpücük atıyor sarılıp uyuyor. Yani böyle bir süreç. Daha bir kaç ay öne oyuncaklarla oynamasını bilmiyor, alıyor atıyor, oyuncaklarının hep bir tarafı kırık diye hayıflanırken boşa üzmüşüz kendimizi. O kadar güzel kendiliğinden gelişiyor ki her şey. Hiç kasmayın kendinizi arkadaşlar. Her şey anlık değişiyor. Bizlere sadece geçip karşılarına bir daha gelmeyecek olan bu dönemlerini izleyip keyfini çıkarmak düşüyor.