Gönderen Konu: ağustos 2005 bebekleri  (Okunma sayısı 2424 defa)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
Ynt: ağustos 2005 bebekleri
« Yanıtla #15 : Ağustos 01, 2007, 12:44:53 ös »
merhaba hediyecim, inşallah damlayla efe beramın tuvalet eğitimini tamamladığımzda ( ???) burda beraber kutlarız.  :D

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2007, 12:49:26 ös »
insallah insallah...
ben türkiyede ögreteyim diyorum aslinda tam havalar sicakken...

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #17 : Ağustos 01, 2007, 12:59:59 ös »
en önemli etkenler annenin sabri ve cocugun hazir olmasi. tuvalet egitimi maalesef öyle bir haftada cözülebilen bir olay degil.

gülseren kaan baya yol kattetmis aferin ona...

didemcigim sizdede yavas yavas gelismeler var gibi. efe bera´nin tavsanini oturtmasina bayildim, hic ummadigin bir zamanda kendi de oturur.
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2007, 01:02:48 ös »
iste sabir cok önemli gercekten benim ev hali flex parke falan olsa yapsa bile hemen silerim ama hali oldu mu daha zor...
ama bir kac defa yapmisti ya anne cis diye kendi kosuyordu ama ben üstüne düsmeyince yeniden unuttu...

Çevrimdışı nane

• Yeni Üye
  • *
    • Kaan
« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2007, 01:05:05 ös »
Kesinlikle sabır işi. Annem olmasaydı ben de yılmıştım. Ama şimdi anne çişim geldi deyince bayılıyorum koşa koşa gidiyoruz oyun haline getirdik artık. Bir de Kaan suyu çok seviyor. Her kakadan sonra da duş aldığı için dolayısıyla kaka yapmayı da çok seviyor. Yani bu tür şeyler geliştireceksiniz arkadaşlar. Öyle hadi otur yap yok. Hayal güçleri gelişiyor artık. Bir örnek; Geçenlerde Kaan'ın 2 yaş kontrolü vardı. Doktorun sorduğu bir soru benim aklımı başımdan almaya yetti. Günlerdir onu düşünüyorum. Oğlumun büyüdüğünü anladım. Hayali oyunlara başladı mı dedi? Ben kem küm nasıl yani? Araba sürüyor mu mesela dedi. Aaa evet park bile ediyor onları, hatta bazen ben de sürüyorum onunla beraber benim park etmemi beğenmiyor, alıyor onu başka yere koyuyor falan. Ya da ne biliyim kendi kendine konuşuyor, yastığındaki tavşana öpücük atıyor sarılıp uyuyor. Yani böyle bir süreç. Daha bir kaç ay öne oyuncaklarla oynamasını bilmiyor, alıyor atıyor, oyuncaklarının hep bir tarafı kırık diye hayıflanırken boşa üzmüşüz kendimizi. O kadar güzel kendiliğinden gelişiyor ki her şey. Hiç kasmayın kendinizi arkadaşlar. Her şey anlık değişiyor. Bizlere sadece geçip karşılarına bir daha gelmeyecek olan bu dönemlerini izleyip keyfini çıkarmak düşüyor.
-Gülseren-

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #20 : Ağustos 01, 2007, 01:13:38 ös »
evet sibelcim yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz bakalım, evet uzun bir süreç tabiki bu Allah sabrımızı artırsın inşallah. bi de şunu anlatayım geçen hafta efe beram anne çiş diye geldi yanıma, acele ettirmeden (çünkü acele edince onun da panik olacağını düşündüm) elinden tutup hadi gel beraber yapalım diye banyoya götürdüm, şimdiki çocukların genelinde olduğu gibi efe beramın da elektrikli ev aletlerine ilgilsi büyük, çamaşır makinesi de çalışıyordu hemen oturağı makinenin karşısına koydum altını açtım ama oturmasıyla kalkması bir oldu, ayağa kalkar kalkmaz da çişini yaptı, valla ben bundan bile çok mutlu oldum, büyük bir aşama olduğunu düşünüyorum.

sabırlı olucaz hediyecim ve sonunda başarılı olucaz inşallah ;)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #21 : Ağustos 01, 2007, 01:21:21 ös »
EVET DIDEMCIGIM INSALLAH BASARIYLA TAMAMLAYACAGIZ BU TUVALET EGITIMINI