Merhaba
28 aylık kızım tuvalet eğitimi için havaların ısınmasını bekledim .. ama daha önce benden örnek alması için çalışmalarım oldu. ve uzun süredir kendisi banyoya gelip anne bende oraya yapacağım tuvaletimi diyordu. Lazımlığı vardı zaten birde adaptör aldık. geçtiğimiz hafta sonu başladım eğitime gelince söylemesini istedim ben sormadım sürekli. cumartesi sürekli altına yaptı, geldiği zaman söylemesini istedim. Bak biz öyle yapıyoruz dedim. Pazar günü kendiliğinden söyledi ve hem çişimi hemde kakasını wc'ye yaptı.. alkışladık hediye aldım Ama Pazartesi akşamı işten döndüğümde söylemedi ve sürekli altına yaptı çişini.. kızdım üzerini söylemediği taktirde üzerini değiştirmeyeceğimi ıslak kalacağını söyledim ama fayda etmedi.
ne yapmam gerek şu durumda ? bu hafta sonu izne çıkacağım tatile çıkacağız? gündüz babası arada kayınvalideme bıraktığından o uğraşamaz diye bezliyorlar geceleri üşütmemesi için yine bezliyorum.. Eylülde kısmetse 2.bebeğim geliyor herşey daha zor olacak tedirgin olmaya başladım..
neler önerirsin bize...