Gönderen Konu: Ben de geldim  (Okunma sayısı 1367 defa)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
Ynt: Ben de geldim
« Yanıtla #15 : Nisan 05, 2007, 02:31:34 ös »
sinan bey merhaba hoşgeldiniz ne güzel ilgili bi babasınız tebrik ederim. ama başka bi arkadaşın tanışma sayfasına yazmışsınız o yüzden atlamışım ben eminin diğer arkadaşlarında o şekilde olmuştur  ;) forumda baya ikiz oldu  ;D bakın tanışalım kısmında üstte sağda yeni konu yazar oraya tıklayıp yeni açmanız gerekiyo kendinize  ::)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2007, 11:27:59 ös »
Merhabalar sinan bey,

tekrar hosgeldiniz, gülcan arkadasimin da dedigi gibi, ayri konu basligi acin.  İkiz, Üçüz Çocuklarımız isimli bölümümüzde var, orada bulunan sayfalara da katilabilirsiniz veya ayri bir sayfa acabilirsiniz. Buraya kayitli babalarimiz da var, ama sanirsam onlar is güc pesinde kosmaktan buraya pek vakit ayiramiyorlar.

Güzel paylasimlar, hos sohbetler dilerim...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı Sinan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #17 : Şubat 04, 2009, 10:26:47 öö »
Merhabalar , Internette gezerken , bu webi gordum ve kayt oldum.
Kibrisliyim.Adim Sinan. 4.5 yaslarinda ikizlerimiz var.Erdem Izem. Ikiz ebeveynleriyle tanisip sorunlari paylasmak isterim..Her kese guzel paylasimlar.
Hemen ilk soruyu sorayim :) Kiskancligin onune gecilebilen bir formul bilen varmi acaba ?

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #18 : Şubat 04, 2009, 10:33:13 öö »
Hosgeldiniz Sinan Bey.
Kiskancligi engellemek kardesler arasinda mümkün degil ama azaltmak mümkün:) 
Pedagojik danismanlik bölümünde sorularinizi ayrintili olarak yanitlayacagimdam böyle kisaca cevap vereyim:)

Profilinizdeki fotograf cok güzel.cok dogal.
Benim avatar resmimden de anlayacaginiz üzere ben de ikiz annesiyim.Simdiden oyuncaklari paylasma konusunda ilk tecrübelerimizi ediniyoruz. Simdilik oyuncagi SIKI tutan kazaniyor.:)

Güzel paylasimlar dilerim.

Çevrimdışı AdminBaba

• Administrator
  • Yeni Üye
    • NilSoftware
« Yanıtla #19 : Şubat 04, 2009, 10:34:37 öö »
Merhabalar , Internette gezerken , bu webi gordum ve kayt oldum.
Kibrisliyim.Adim Sinan. 4.5 yaslarinda ikizlerimiz var.Erdem Izem. Ikiz ebeveynleriyle tanisip sorunlari paylasmak isterim..Her kese guzel paylasimlar.
Hemen ilk soruyu sorayim :) Kiskancligin onune gecilebilen bir formul bilen varmi acaba ?

Sinan Bey merhaba,

Ben de bir ikiz babasi olarak size hosgeldiniz demek istedim. Bizim ikizlerimiz henüz 9 ayliklar ama simdiden basliyor aralarindaki tatli rekabet.  Kiskanclik konusunu nasil cözebileceginiz konusunda ( benim de yaptigim gibi :-) ) uzmanimiza da danisabilirsiniz. Sanirim cok sabir gerektiren bir konu bu, süreklli izahat ve kücük anlasmalar gerekiyor.

Tekrardan görüsmek üzere,
Serdar

Çevrimdışı AdminBaba

• Administrator
  • Yeni Üye
    • NilSoftware
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2009, 10:38:57 öö »
Ben mesaji yazarken Nil'den cevap gelmis bile :-)