Gönderen Konu: KASIM_ARALIK 2006 BEBEĞİ YOKMU?  (Okunma sayısı 36356 defa)

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
Ynt: KASIM_ARALIK 2006 BEBEĞİ YOKMU?
« Yanıtla #840 : Ağustos 15, 2008, 05:19:24 ös »
Pınar sen nerelerdesin canım yoksun ne zamandan beri
Ülkü seninde hiç sesin çıkmıyo
nasılsınız arkadaşlar
biz iyiyiz takılıyoruz oğlumla.
Başbaşa geçirdiğimiz zamanların sonlarına yaklaşıyoruz. Tadını çıkarıyoruz.
İstanbulda çalışmaya başlayacağım . Bayramdan sonra başlamak istiyorum inşallah kabul ederler. Eylül de başlarım demiştim ama bakalım nolcak.
Sizden de haber alabilirsem çok mutlu olcam.
Öpüyorum sizi ve kızları
sevgiler...

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
KASIM 2006 BEBEKLERİ NE ALEMDELER
« Yanıtla #841 : Eylül 05, 2008, 09:06:05 ös »
selam, Aslı'm tam bir akrep burcu, 15 kasım doğumlu..hoşuna birşey gitmediğinde, veya 3 yaşındaki ablasını kıskandığında, ilgi çekmek adına kendine zarar verebiliyor!...akrep, kendini sokar derler..bebekliğinden beri yeme problemimiz var. sütüm yeterli olduğu halde, fazla emmedi. bol bol uyuyordu, memeyi istemiyordu 4.ayda, sıkıp sıkıp veriyordum...hala da sorun..zar zor çabalarla yediriyorum..kilosu 10-11 kg olarak gidip geliyor..görünüşü ise zayıf..
belki ablasını kreşe verirsek, ona olan ilgimle daha bir toparlarız.. ya sizin melek neler yapıyor, onun da akrepliği tutuyor mu ? :)
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı funda-tuana

• Deneyimli Üye
Ynt: KASIM 2006 BEBEKLERİ NE ALEMDELER
« Yanıtla #842 : Eylül 05, 2008, 09:57:16 ös »
mehabalar

önce kendimizi tanıtayım, ben funda 25 yaşındayın kızım tuana arzu ise 16 kasım 2006 doğumlu.
Akrep burcunun özelliklerini bilmediğim için yorum yapamayacağım Tuana nın davranışları hakkında. kardeşi yok henüz ama kendine zarar verme gibi bir şey olmadı bu güne kadar hiç.
belki bu konuda nil hanıma danışabilirsin.
tuana çok uysal bir çocuk. fakat istemediği takdirde hiç bir şey yaptıramıyoruz ona da.
yemek sorunumuz da olmadı öyle çok fazla. bende sadece dört ay emzirebildim, sütüm vardı fakat göğüslerim çok aşırı derecede yara oldu sağıp verdim sonrada emmek istemedi. şu anda ki kilosu 12.700 gr. boyu ise 86 cm.

Şu aralar sürekli bu ne soruları başladı, sizdede öyle mi?

Paylaşımlarımızın devamını dileyerek iyi akşamlar ....

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #843 : Eylül 06, 2008, 08:55:35 öö »
merhaba sevgili funda :) Allah kızlarımızın başından bizleri eksik etmesin. Hayırlı evlatlar eylesin dileyerek mesajıma başlıyorum.

ben kendimi tanıtmamışım, ismim benan...büyük kızım melis, küçük kızımdan dün bahsettim..aslı, büyük ihtimalle kıskançlıktan yapıyor.çünkü ablası anneannede kalırsa mesela, çok değişiyor..küçük bebekken bile çok güleryüzlü ve uysaldı, ağlamazdı bile, devamlı uyurdu, şimdi de ablası yokken öyle. umarım kreş hayatımızı değiştirir..

aslı, "bu ne? "sorularını soruyor ve bu aralar çok meraklı.bu sayede ona nesneleri öğretirken, daha kolay yedirebiliyorum.mesela yemek yedirirken, kitapları var onları okuyorum göstererek.sorular soruyorum. parka gitmeyi dışarıya çıkmayı çok seviyor.gün içinde "giddir"diyerek ayağını uzatıyor ayakkabısını giydirmem için..tüylü oyuncaklara bayılıyor.onları öpüyor.elmo adlı bir tv kuklasının oyuncağı var mesela, bayılıyor.onu görünce hemen gülümsüyor..bir de bebek yedirmece filan oynayabiliyoruz..hoşuna gidiyor.şakacıktan sallıyoruz falan...sizler tuanayla neler oynuyorsunuz?

bu arada biz, ilk kızımıza "tuana" koymayı çok istemiştik özellikle ben, çok duyulmadık benim ismim gibi diyerekten... son zamana kadar da onu koyacaktık, ama işte eşim melis olsun bilindik olsun deyince melisimiz oldu. çok güzel bir isim, Allah ismiyle yaşatsın.
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #844 : Eylül 08, 2008, 07:53:29 öö »
başka kasım bebeği yok muuuu yani?   ???
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #845 : Eylül 08, 2008, 01:58:54 ös »
sevgili funda, siz nereye gittiniz? mesajlarınızı dört gözle bekliyordum.. :-X
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #846 : Eylül 09, 2008, 01:52:19 ös »
selam arkadaşlar. Aslı'yı bugün ölçtüm tarttım, 11 kg ve 84 cm çıktı..normal değerler nasıl bileniniz var mı?..o kadar düşüyorum ki üstüne, 3 yaşındakini kreşe verirsem sanırım kilosunu artırabilirim, Allahın izniyle..
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #847 : Eylül 09, 2008, 08:03:52 ös »
Merhaba,
be kasim annesi degilim ama sorunuzu görünce yazmak istedim. Kizinizin kilosu asiri düsük veya boyu asiri kisa olmadigi  yani gelisim geriligi göstermedigi sürece ona kilo aldirmaya calismayin. Siz zorladikca kiziniz yemegi red edecektir. cocuk doktorunuz size bu konuda bilgi verecektir ama 11 kilo cok düsük gelmedi bana. Nette kilo ve boy tabelleleri var onlari bulup karsilastirabilirsiniz. Bende kiler Almanca oldugundan buraya koymadim. ancak 2 yas civari cocuklarin ortalama kilosu 12 kilodur. Önemli olan saglikli beslenmesi.
Kolay gelsin

Çevrimdışı bebekkolik

• Yeni Üye
  • *
  • Sevgi Emek İster.
« Yanıtla #848 : Eylül 09, 2008, 08:46:39 ös »
Çok teşekkür ederim Nil Hanım. Harikasınız! insanlara o kadar yardımcı oluyor ve ferahlatıyorsunuz ki..İyi ki varsınız.
ya bir yol bul
ya bir yol aç
ya da yoldan çekil!

Çevrimdışı ulkudeniz

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #849 : Eylül 09, 2008, 11:12:30 ös »
selammmmmmm
ramazan geldi okullar açıldı gene herkez kabuğuna çekildi :)
biz ne yapalım walla asiye tunayı anasınıfına kayıt yaptırdık 2 haftadır okula gidip geliyoruz şuan için bir sorun yaşamadık okulu seviyor ablamız bizde meriçte evde yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz .ramazan ayında olduğumuz için biraz değişiklik ve düzen bozujluğu oldu :)
aslında anlatacak çok şey var eklenecek birsürüde resim birgün en kısa zamanda yeni resimleri ekleyeceğim vede yazacağım uzun uzun .
zeynepçiğim istanbulda çalışacak olmana sevindim bu sebeplede görüşmüş oluruz inşallah peki ahmet emrede gelecek seninle değilmi yoksa burayamı taşınacaksınız .hayırlısı olsun inşallahh
kızalrrrr tuvalet eğitimine başladınızmı .ben alıştırmaya çalışıyorum çünkü malum cok
sıcaklar var bez  hemencecik pişik yapıyor devamlıda değiştirmek zorunda kalıyorum tabi bu durumdan şikayetçiyim tabii ama zorlama yapmıyorum gündüzleri bezi çıkarıp sık sık tuvalete götürüyorum oyun halinde oturtuyorum ama şimdilik bir gelişme yok :)
öptüm sizleri vede şekerleri

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #850 : Eylül 12, 2008, 09:42:04 ös »
Rica ederim, faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. Yalniz dikkatimi cekti 2 tane kasim bebegi sayfasi var izninizle sizi de digerlerinin yanina tasiyorum :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #851 : Eylül 12, 2008, 09:45:25 ös »
Kasim 2006 bebekleri 2 yasina yaklastiklarindan 0-1 yas bölümünden buraya tasidim ve iki kaism bebegi sayfasini birlestirsim. güzel paylasimlar dilerim

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #852 : Eylül 16, 2008, 05:33:06 ös »
Merhabalar,
Sayfamız birleştirilmiş Ülkü ve Pınarı tanıyorum ama bebekkolik sizinlede tanışmak isterim. Kendimi tanıtarak başlayayım ben 29 yaşımdayım adım Zeynep. Ahmet Emre 2006 aralık doğumlu benim ilk ve tek bebeğim.
Funda ilk bu foruma girdiğimizde bizim sayfamıza yazardın o nedenle Tuanayı ve seni tanıyorum.
Ülkücüm İstanbul konusunda sürekli gidip gelmeler yaşıyorum bi kararda duramıyorum. Sanki beni uzaya gönderecekler neyse bu kararsızlık. Ama yapı olarakta bu gibi konularda biraz ince eleyip sık dokurum uzun zaman alır karar vermem.
Ahmet Emre benimle gidip gelecek sürekli . Babasını görmesini istiyorum.Birbirlerini eşim sürekli nöbette olduğundan burdaykende çok özlüyorlar zaten. Yol arkadaşım oğlum olacak .
Tuvalet eğitimi konusunda aslında kakasını söylüyor Ahmet Emre ama ben denemedim tuvalete götürmeyi. Soruyorum tuvalete yapmak istermisin diye istemiyor.
Yukarıda kaka demişim ama çocuk büyütürken çok normal geliyor  ;D Kayınvalidem geçen sene ziyaretimize gelmişti bizde şimdiki eve yeni taşınmıştık. Bir ara etrafına bakındı tuvalet arıyormuş gibi benim tepkim şu oldu "çiş mi yapacaksın". Sonra ikimizde koptuk. Koskoca kadıncağıza çocuğa çiş sorar gibi :-\  çok ayıp oldu.
Aslında ben bu konuyla ilgili aldığım kitapları okumaya henüz fırsat bulamadığım hala bezine yapıyor tavşan.
Benden şimdilik bu kadar
Sevgiler ....

Çevrimdışı ecrin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #853 : Eylül 23, 2008, 11:07:41 öö »
merhaba arkadaşlar benim kızım 29 kasım 2006 doğumlu yani bende sizlerdenim.henüz tuvalet eğitimine başlamadım kızım ısrarla red ediyor çünkü bende bu konuda zorlamıyorum.belki hata yapıyorum ama zamanı var diye düşünüyorum.herkeze iyi günler

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #854 : Eylül 23, 2008, 04:02:27 ös »
Merhabalar Arkadaşlar,

Merhaba ecrin benim adımda Zeynep. Ecrin sizin isminiz mi kızınızın ismi mi? Kızınız Ahmet Emreden altı gün önce doğmuş. Tuvalet eğitimi konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığım için biraz sallıyorum açıkçası.

Ben ve oğlum hasta olduk soğuk algınlığı eşim eve taşıyor bu mikropları hastaneden. O nedenle biz hiç sektirmeyiz senenin ilk grip salgınını  ;D
Hem ben hem Ahmet Emre hasta olunca kötü oluyor. Rengi kaçtı soldu yavrum çok  zayıfladı hiç birşey yemiyor. Beni bu durum çok üzüyor.
Onun dışında iyiyiz . Ahmet Emre çok tatlı sürekli konuşuyor. Geçenlerede dizimi vurdum uffff dedim "neden ağlıyoşun anne " "aalama aalma " diyor. Yerim ben onu bide kıyamazmış. Onlar büyüyorlar ne harika insanlar olacaklar .
Dünde ben şarkı söylüyordum anne söleme söleme susss dedi. O bile anladı ne kadar kötü olduğunu sesimim. Sadece evde yanlızken söylerdim artık onada tavşan izin vermiyecek galiba.  ;D
Benim yemek masasını hazırlamam lazım çıkıyorum.
Sevgiler...