merhaba sevgili funda

Allah kızlarımızın başından bizleri eksik etmesin. Hayırlı evlatlar eylesin dileyerek mesajıma başlıyorum.
ben kendimi tanıtmamışım, ismim benan...büyük kızım melis, küçük kızımdan dün bahsettim..aslı, büyük ihtimalle kıskançlıktan yapıyor.çünkü ablası anneannede kalırsa mesela, çok değişiyor..küçük bebekken bile çok güleryüzlü ve uysaldı, ağlamazdı bile, devamlı uyurdu, şimdi de ablası yokken öyle. umarım kreş hayatımızı değiştirir..
aslı, "bu ne? "sorularını soruyor ve bu aralar çok meraklı.bu sayede ona nesneleri öğretirken, daha kolay yedirebiliyorum.mesela yemek yedirirken, kitapları var onları okuyorum göstererek.sorular soruyorum. parka gitmeyi dışarıya çıkmayı çok seviyor.gün içinde "giddir"diyerek ayağını uzatıyor ayakkabısını giydirmem için..tüylü oyuncaklara bayılıyor.onları öpüyor.elmo adlı bir tv kuklasının oyuncağı var mesela, bayılıyor.onu görünce hemen gülümsüyor..bir de bebek yedirmece filan oynayabiliyoruz..hoşuna gidiyor.şakacıktan sallıyoruz falan...sizler tuanayla neler oynuyorsunuz?
bu arada biz, ilk kızımıza "tuana" koymayı çok istemiştik özellikle ben, çok duyulmadık benim ismim gibi diyerekten... son zamana kadar da onu koyacaktık, ama işte eşim melis olsun bilindik olsun deyince melisimiz oldu. çok güzel bir isim, Allah ismiyle yaşatsın.