Zeynep sen simdi mesajlara bakamiyorsun ama tekrar tesekkur etmek istedim beni montessori metoduyla tanistirdigin icin ...ben de tanidim tanimadigim herkese bahsediyorum..montessori mail grubuna da uye oldum...grupta pembe kule-kahverengi basamaklar ve cubuklari bir marangoza yaptiracaklar ve isteyenler de satin alacak...
capada dr. bir arkadasima da bahsettim onun kizi da 28 aylik...bugun beni aradi ve capada montessori diye bir bolum var dedi bana..arastirip sorusturacak ben de merak ettim nedir..montessori metoduyla egitsel tedaviymis internetten yazdigina gore..
internetten baktim Can Yucelin esi Guler Yucelin de katkilari olmus bu bolume...su sitede anlatiyor :
https://www.imge.com.tr/person.php?person_id=9103Çocuk Eğitimi Montessori Metodu diye de bir kitabi varmis...var mi aramizda bu kitabi okuyan..ben almak istiyorum da..
bir de bugun net-kitap tan yaptigimiz siparis elimize ulasti...Cana birsuru kitap

is bankasi yayinlarindan
babam bir dev (renkleri daha canli olsaymis ve resimler daha sevimli super olurmus)
annem bir melek (renkleri daha canli olsaymis ve resimler daha sevimli super olurmus)
mutlu suaygiri
pire torbasi
uzay yolculugu (bu da hareketli kitaplardan-surgulu-dondurmeli)
en guzeli benim evim
aslı ile ay cocugu
Tavsan Peterin butun maceralari (bu biraz daha buyuk yaslar icin...sakliycam)
tavsan peter ile pofuduk tavsanciklar (bunu cok sevdi cunku muzikli)
tavsan peterin sekiller-buyuklukler
(bu kitap onceden bizde vardi,bunu da cok seviyolar cunku kapaklari kaldiriyosun altindan biseyler cikiyo)
minik ( bu kitabi da onceden almistim renkleri ve konu cok hosuma gitti)
tubitak yayinlarindan
yavru kopek
dis hekiminde
doktorda
hastanede
(bu kitaplarin resimleri de guzel ve minik bir ordek saklamislar her sayfaya onu bulmaya bayiliyo can)
kediler (bunu da onceden almistim yas itibariyle buyuk ama cok sevimli bi kitap)
kelebek (renkler cok hos ve kelebegin olusumunu anlatiyo sevimli bi yolla)
bir de Vınn diye bi kitap aldim Marsik yayinlarindan cok renkli ve eglenceli...buyuklerin zamansizlik yuzunden cocuklarla ilgilenmedigini,hayatin hizliligini bir cocugun gozuyle anlatiyo
fotograf makinesiyle net resim cekmeyi ogretirseniz (beceremiyorum yakin plan obje cekmeyi) kitaplari cocuk kitaplari bolumunden paylasabilirim...
cok para harciyorum bu ise kendimi tutamiyorum...kendime giysi alirken 10 defa dusunurken Cana kitap alirken gozum bisey gormuyo...umarim kitapsever bir cocuk olur...simdilik oyle gibi..
sevgiler ve iyi hafta sonlariii