Gönderen Konu: kestane kebap yemesi sevap  (Okunma sayısı 217635 defa)

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
Ynt: kestane kebap yemesi sevap
« Yanıtla #60 : Şubat 01, 2007, 01:25:41 ös »
dilekçim ben buradayım herzaman beklerim hayatım, tabi senide gülcancım. zamanla alışırsınız kızlar sizde çevre edinirsiniz, ama iş hayatı birde çocuk olunca eski dostluklar bazen tam olarak sürdürülemiyor zaten, mesele bende üniv. amacıyla geldim ama buraya yerleştim 16 yıldır ankaradayım o kadarlık üniv. çok yaın bir arkadaşım var, 10 yıllık eki işimden bir arkadaşım eşimin üniv. ve okuldan bir iki arkadaşı (eşleriylede ben takılmış oluyorum) ablamlar yetiyor bana, ha birde forumdan tanışığp görüştüklerim var tabi,  ama öz olması daha iyi oluyor bazen.

funda-tuananın dediği gibi kayınvalideler köşesi var hatta biz kaptırınca aklıma geldi, laf lafı açıyor, zaten başlığıda laylaylom herşeyden konuşalım diye açtım öyle olunca konuşuluyor, arada orayada dökeriz içimizi, içimizde kalmasın dimi ama ;D
taze resimler geldi hanııım url=http://tickers.families.com][/url][/img][/url]

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #61 : Şubat 01, 2007, 01:26:53 ös »
hııım eklemeyi unuttum, Funda senide her türlü muhabbete bekleriz her zaman ;)

Çevrimdışı funda-tuana

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #62 : Şubat 01, 2007, 01:27:45 ös »
teşekkürler sibelcim, çok mutlu oldum BAK  ;D

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
  • oğlum,canım,sensiz yarımdım,seninle tamamlandım
« Yanıtla #63 : Şubat 01, 2007, 01:32:24 ös »
SİBELCİM BAŞLIĞI YALNIZLAR KULÜBÜMÜ YAPSAK  ??? FUNDACIM BEN HEP ALLAHTAN HALİT VAR DİYORUM CANIM OĞLUŞUM Bİ SARILIŞI DÜNYALARA YETER

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #64 : Şubat 01, 2007, 01:40:24 ös »
yok canım ya boşver hem kim yalnızmış, aşkolsun ben sizi yalnız bırakıyorum :-[

ben birazda gırgırına neşe katsın diye yazdım o başlığı o yüzden ::) 8) size moral olsun bak :)

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #65 : Şubat 02, 2007, 08:53:11 öö »
Günaydın arkadaşlar,
Denizlide yağmurla güne başladık tabi trafik işkenceside cabası belki biliyorsunuzdur. burası çok büyük bir sanayi şehri. çoğu tekstil ürünleri buradan geliyor evlerinize ;D Neyse gezelim görelim kısmından bu kadar şimdilik.
Gülcancım diğer forumda su çiçeği aşısı ile ilgili bölüm var ama buradan sormak daha işime geldi. Sen yaptırdınmı Halit'e su çiçeği ve zature aşısı biraz bilgi verirsen sevinirim.
Aşkolsun sibel daha kim olsun çevrende canım ;D Bu arada bende hacettepe üniversitesinden mezunum. Maden müh. Sen ? Keşke okul bitince kocama uymasaydımda ankarada kalsaydım.

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #66 : Şubat 02, 2007, 09:01:38 öö »
canım bizde evden bi çıktık amanın heryer bembeyaz olmuş acayip bi kar yağışı var  ;D seviyorum ben kar yağmasını ya her yer bembeyaz hele ağçalrın görüntüsünü görmen lazım  ;)
canım biz dün zatürre aşısını yaptırdık halite bu aşının adı pervenar ve prevenar virüsünün yol açtığı hastalıklara karşı bebişleri koruyomuş. mesela zatürre, kulak hastalıkları ve boğaz enf. gibi. normalde 13 aylık bi doz 15 aylık bi doz olarak uygulanıyo. eğer çocuk 3 yaşından büyükse başka bi aşı var adı buna yakın o tek doz ve daha ucuz olan bi aşı.
su çiçeği aşısınıda bizim doktorumuz yaptırın dedi şu zatürre aşısı bi geçsin öle karar vercez ama ben yaptırma taraftarıyım

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #67 : Şubat 03, 2007, 12:43:04 ös »
uuf yaşımızda bizimde aşımız var du bakalım nolucak, genelde iyi geçti gerçi aşı dönemlerimiz.

Dilekçim ben Büro yön ve Sek. mezunuyum yçokul yani, ama bir sen beytepede ing. hazırlık okudum oranın havasını hep sevmişimdir, yokul ise gazinin kampüsünün içindeydi oradada güzel günler geçirdik. Şimdi operaya taşınmış ama iiğrenç bir yerde. İyikide bizim zamanımızda öyle diildi diyorum. Bak yine özledim yaw. ::)

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #68 : Şubat 05, 2007, 11:54:28 öö »
sibelcim benimde ilk bekar evim gazi mahallesindeydi. çok sevevrim gazi mah. Biliyorum senin okuduğun yeri arkadaşımda büro yönetiminde okudu ama sonra bıraktı gazi bedene geçmişti.
Sonra çalışmaya başlayınca kademe  atladımda gaziosmanpaşaya taşınmıştım ;D Ama hiçbirşey o gazi mah. tadı vermedi bana. Ah keşke o yıllara dönebilsem diyorum ama sonra melek oğlum aklıma geliyorda çok şükür şimdi daha güzel diyorum:)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #69 : Şubat 05, 2007, 01:00:49 ös »
çocuklar herşeyi unutturuyo ya  :) halit aralık doğumlu ve emdiği için onu bırakma şansım yoktu sanki ben yokken ağlayacak ve kimse susturamayacak gibi geliyodu 4 ay dr. kont. hariç çıkmadım evden ayyy nasıl dayanmışım şimdi söyleyince bile inanamıyorum kendime  ;D

Çevrimdışı dilebenden

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #70 : Şubat 05, 2007, 02:18:07 ös »
Evet gülcancım bende çok kötüydüm Bartu doğduğunda tıpkı bir panter gibiydim birisi öpecek diye korkardım. Kırkımız çıktı kayınvalideme gittik orada bebek görmeye geliyorlardı evi sobalı olduğu için tek odada oturuluyor tabi kapıyı açıp kapatıyorlar diye kızmıştım. Oğlum üşütecek diye ödüm kopmuştu.
Hatta ben çok hastayım deyip oğlanı alıp başka odaya yattığım çok olmuştur. Sırf kimse bartuya dokunmasın diye ;D eeeeee görmediğin oğlu olmuş ;D

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
« Yanıtla #71 : Şubat 05, 2007, 04:13:53 ös »
Selam kızlar, burayı yeni gördüm. Benimde üniden görüştüğüm sadece 1 arkadaşım var oda Gaziantep'te yaşıyor. Canım arkadaşım yaa özlemişim bak bi arayayım da sesini duyayım. Görüşürüz kızlar...

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #72 : Şubat 06, 2007, 06:24:25 öö »
burcucum bizdende selam söyle  :) ya bak ünv. okumama birkere daha üzüldüm belki ordan bikaç arkadaşım olurdu. beimde liseden görüştüğüm iki can dostum var. ama onlar izmirde. zaten bi arkadaşım bekar ona burdan çok talip var ama gelmezki cadı büyü falan yaptırmayı bile düşündüm yani o derece sankji o buraya gelse burası izmir olacakmış gibi geliyo bana  :'(

Çevrimdışı siboş

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #73 : Şubat 07, 2007, 11:22:27 öö »
kızlar bir kaçgündür uğrayamadım, bil. bozuldu, işler yoğundu derken, neyse nasılsınız bakalım

dilekçim bende çok gezdim öğrenciyken gop, esat, etlik, batıkent oturmadığım yer kalmadı, ankaralılardan çok ankarayı bilirim yaniii ;D

gülcanıcım demek arkadaşını ankaraya ithal ediceksin zor olur biraz heralde :P

burcu hoşgeldin tekrar görüşürüz. ;)

Çevrimdışı gülcan

• Uzman Üye
« Yanıtla #74 : Şubat 07, 2007, 11:33:02 öö »
kaçak gelmiş  ;D
ya düşündüğüm bi çocuk vardı ona ama oda evleniyomuş başka altarnatifde yok elimde  ::)
naptın görüşmeyeli  ???
bu arada dileklede pek rastlaşamıyoruz kız rejim falan derken unuttu bizi ya  :'(