valla günler çok çabuk geçiyor...ne olduğunu anlamadan yattık kalktık, emdik uyuduk, hooop gün bitti oluyor...

ben havalar böyle bi tuhaf güzelken aslında ne yazıkki ama işte madem güzel, dışarı çıkarmaya çalışıyorum, çıkınca genelde uyuyor bana da yürüyüş oluyor, bazen 1 saat bazen yarım, hava almış oluyoruz...evdeysek arabasında ben nereye o oraya..birlikte bulaşık yıkıyoruz, çamaşır asıyoruz, yemek yapıyoruz. hep yanımda..sonra oyuncaklarını inceleme! vakti geliyor, yüzükoyun yatırmaya çalışıyorum kolları kuvvetlensin diye..çevremizi inceliyoruz, evin içinde gezinip çevremizi tanıyalım turları yapıyoruz..!
günde 1 tane kısa masal okumaya çalışıyorum bazen çok dikkatli dinliyor bazen pek iplemiyor..!! müziğimiz alt değiştiriken bazen emerken açık oluyor, dans da ediyoruz jimnastik hesabı..yine alt değiştirmede popo havalanırken ayak kol hareketleri yapıyoruz aerobik hesabı..!!! babamız varsa ancak banyo yapabiliyoruz, bazen iş sebebiyle öğlen yıkayabiliyoruz..mesela birazdan öyle olacak...artık kendi başımada yıkayabilkmek istiyorum..zaten küvetine sığmamaya başladı..bakalım napıcaz..işte böyle..çevremde bebek olsa görüşmek istedim, tepkilerini merak ediyorum..geçenlerde iş yerime götürdüm, biraz şaşırdı, biraz ağladı..kucaktan kucağa biraz eğlendi eve gelince de küp gibi uyudu..insanlara alışsın istiyorum..bazen eve gelenlere bi caz yapıyor...sonra alışıyor..işteee bu kadar şimdilikkkk..ben yazınca ne kadar uzun yazıyorum şimdi farkettim..ne gevezeymişim meğer..