Gönderen Konu: 2,5 yaş için oyuncak tavsiyesi?  (Okunma sayısı 3817 defa)

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
2,5 yaş için oyuncak tavsiyesi?
« : Ocak 06, 2007, 08:58:54 ös »
bugün akşam üstü kızlara oyuncak almaya gittim. evdekiler hem çok dağıldılar hem de sanırım artık sıkıldılar ve ben onları komple atmak istiyom :P herneyse ben bi mutfak gördüm, tabaklar, fincanlar, kaşık çatallar vs si olan ayrıca bir set, ayrıca market tarzı bi stand vs vs bunlarla gerçekten oynayacaklarını bilsem alacağım ama önce sizlere bir sorayım dedim. bu yaş civarında çocuklarınız en çok nelerle oynardı ve bu oyunlar ne kadar sürerdi bir de bu oyuncakların ömrü ne kadar sürüyor çocuk açısından? mağaza, marka önerirseniz de sevinirim.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
Ynt: 2,5 yaş için oyuncak tavsiyesi?
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2007, 09:13:18 ös »

bende bu tür seyleri acelyama 2 yasinda almaya baslamistim... ve hala da severek oynuyor. Kiz cocugu oldumu annenin yaptiklarini taklit etmeyi sevdikleri icin kolay oluyor aslinda oyuncak secimi.  :D
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2007, 09:37:21 ös Gönderen: SiBeL1981 »
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2007, 11:31:39 öö »
Biz ailece legocuyuz. Lego ile fantazileri gelisiyor. Koray 1.5 yasindan beri sürekli legolariyla oynuyor ve hic bikmadi cünkü sürekli degisik seyler yapabiliyor. LEgo evi, Lego hayvanat bahcesi, roket, araba ucak... ve kendi bir eser cikardimi cok hosuna gidiyor ve gurula bize gösteriyor. Bazen saatlerce oynayababiliyor bikmadan. Burda lego pahali ama dogru bir yatirim. Birde artik malzemede bir resim eklemistim burayada ekleyim cok hosuma giditti. Belki birlikte yapildiginda dahada zevkli bir oyun haline gelir, cünkü Korayla yaptigim her oyuncak. Onun icin hep ayri bir kösesi var.
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2007, 08:59:36 ös Gönderen: manolya »

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2007, 11:32:17 öö »
adminden gelen rica üzerine siliyorum
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2007, 09:00:31 ös Gönderen: manolya »

Çevrimdışı feyzadem

• Uzman Üye
  • Feyza DEMIRTAS
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2007, 01:12:22 ös »
Vildan firinli buyuk mutfaktan bizde bahcede var , mumkun olsa da yollayabilseydim keske ::)
Bu tarz oyuncaklar iyi guzel de cok yer tutuyorlar evde , evin ve odanin buyuklugunu gozonune alarak secmek lazim ,cesitli ebatlarda var sanirim Turkiye de de...
Legolari ben de tavsiye ediyorum , cocuklarin hayal gucunu ve el becerilerini gelistirici eskimeye oyuncaklar...
Ahsap puzzle lar var sonra kalima gelen ,ahsap kupler harfli renkli...Fatih Londar dan gelirken getirmisti cocuklara , renkleri sayilari harfleri ogrenebilmek icin ideal , ustelik kupleri de cesitli sekillerde dizebiliyoruz...
Gecenlerde ahsap sat aldim 100 parcalik , Tan icin biraz zor ama abisi ile birlikte birseyler yapabiliyoruz...
Bir de aklima kiz cocuklari icin "oyuncak ev" geldi , buna ne dersin ;
Kartondan oyun kartlari da olabilir ,eslestirme filan yapilan ya da domino tarzi oynanan hayvan resimli oyunlar var
Simdilik aklima gelenler bunlar ,uykusuzluktan pek de aklim basinda sayilmaz ::) ::) ::)
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2007, 01:16:29 ös Gönderen: feyzadem »
Feyza          
Aral Dogukan 07/08/1999
Tan Batikan   05/10/2004

" gunesi yakaladim anne ; sana veriyorum icimizi isitsin diye " 2003
" baba sut getit siltuple" 2007
" anneciim yutfen geliysin ? " 2007/ Mayis
" ben agustos boceginden yana idim hala da oyleyim"

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2007, 03:49:37 ös »
legolar, ahşap bloklar, değişik parçalarda ahşap puzzlelar vs bunlar zaten oynadıklarımız ve biz de çokça mevcut.

benim kızlarım evcilik oynamıyorlar, ben dersem bi kahve yapın bana veya bebeğe mama yapıp yedirin filan dersem 3-4 dakika oyalanıyorlar belki ben sürdürsem yani onlarla oturup oynasam bu daha uzun sürebilir ve evcilik oyununu keşfedebilirler ama ben çocukluğumdan beri hiç sevemedim evcilik oyunlarını, canım sıkılıyo. mutfakta zaman geçirmeyi seviyorlar, tezgaha sandalye çekip tabak çanakla oynamak hoşlarına gidiyor. böyle tefarruatlı bir mutfak alırsam belki hoşlarına gider diye düşündüm, nil'de evciliğin yaratıcılığı arttırdığını söylemişti. evet feyza çok yer kaplayacağı kesin o yüzden hala aklımda nasıl yaparım nasıl ederim diye. istekleri her geçen gün değiştiği için hiç bir zaman ev halinde rutin bir düzen olmuyor, gerekirse odalarındaki gardrobu çıkarırırım diyorum bir de çınar ın yatağının yerini değiştirdiğimde epey bi alan kalmıştı belkigüzel bi evcilik köşesi olabilir.

Çevrimdışı feyzadem

• Uzman Üye
  • Feyza DEMIRTAS
« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2007, 09:53:34 ös »
http://www.holz-toys.co.uk/default.asp  Vildan buraya bir baksana :o

Feyza          
Aral Dogukan 07/08/1999
Tan Batikan   05/10/2004

" gunesi yakaladim anne ; sana veriyorum icimizi isitsin diye " 2003
" baba sut getit siltuple" 2007
" anneciim yutfen geliysin ? " 2007/ Mayis
" ben agustos boceginden yana idim hala da oyleyim"

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2007, 07:19:19 öö »
 bencede kiz cocugu olunca mutfak olmasi onlarin drama oyunculugunu gelistirebilir. Bende feyzanin koydugu resimdeki evlerden almak icin can atiyorum. Bizde KOraya arac gerec tamir kösesi aldik ama pek oynadigi söylenemez. Isvicrede Hobi odasindaydi okanla hobi odasinda olduklarinda oynuyordu simdi odasinda her gün göz önünde oldugu icin sanirim pek ilgilenmiyor. Bence önemli olan cocuklari iyi gözlemek ne ile oynamayi seviyorlar neye hazirlar.. sende bunu yaptigina göre bence bir mutfak iyi olur. Bende iyi bir sayfa buldum türkiyede. Yalniz anaokullarinami satiyorlar onu pek anlamadim?
www.gelar.net

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #8 : Ocak 12, 2007, 11:46:58 ös »
Vildancigim, biliyorum mutfagi aldin ve buda yine Lego ama, ::) biz Leyana en son bu Lego evini aldik ve cok güzel oynuyor  :) cesit cesit evler yapilabiliyor falan cok güzel birsey.
ve bugün Lego magzasina gittik  orada kurulmus Lego tren istasiyonu vardi onuda cok begendi...en gec dogumgününede onu alacagim  ;)

*(12/2006)

[

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #9 : Ocak 13, 2007, 11:53:01 ös »
aygülcüm harika bu. ben leyan'ın sayfasında da görmüştüm ama sen biliyo musun bu oyuncaklar burada acayip pahalı!!! böyle güzel bir lego seti hep aklımda ama biraz daha bekleyecek :)

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #10 : Ocak 13, 2007, 11:54:51 ös »
feyza, o ev çok güzel. siteye de baktım hepsi harika benim ahşaba karşı ilgim daha bi fazla zaten, mama sandalyelerini bile ahşap alarak başlamıştım işe :) ama ama amaaa bu oyuncaklardan burada maalesef yok. :-\ varsa da ben rastlamadım.

Çevrimdışı Papatya

• Genç Üye
  • **
  • U.S.A
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2007, 04:27:26 öö »
Vildancim aklima gelenler buraya yazilmis hos bizde evcilik derdi yok benim oglanlar game boy oynamaya bayiliyorlar  (henuz erken olmasina ragmen) ufaklik bile bu benim game diye abisiyle tartisiyor  erkek cocuklar icin masa'da oynanan trenleri tavsiye ederim cok guzel ve eglenceli oluyor pardon .....mola veriyorum  ::)
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2007, 04:27:55 öö Gönderen: Papatya »
KAAN   24/03/00  &  DENIZ   02/08/04

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2007, 08:15:58 öö »
hiiiiii...bilmiyordum canim lego tr de pahali oldugunu  :-\
olsun kizlarimizin mutfagi harika  ;)
en kisa zamanda bend ebir mutfak almayi düsünüyorum ;D

*(12/2006)

[

Çevrimdışı sareon

• Deneyimli Üye
    • İs
« Yanıtla #13 : Ocak 29, 2007, 05:25:01 ös »
hii oyuncak sayfası açılmış ve ben görmemişim. :)

http://www.pediko.com/default.aspx?rid=3855
http://www.leonardini.com.tr/tr/

benim baktığım bir iki site.
Tunga ve kuzeni bu aralar yap-bozlara takıldılar. 16 parçaları bizim yardımızla yapıyorlar.

Legolara ben de hayranım ama setler çook pahalı. Etikete bakınca tüm hevesim söndü. En küçük duplolar 30 YTL.
SEDA Eylül 1973
TUNGA Eylül 2004

Söz Uçar.....

Çevrimdışı D.Toyran

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #14 : Ocak 29, 2007, 06:14:33 ös »
Seda pediko dan alışveriş yaptın mı?
Bu arada oyuncaklarla ilgili bir forum daha açılmıştı,bir bakayım ben,
« Son Düzenleme: Ocak 29, 2007, 06:16:10 ös Gönderen: D.Toyran »
Devrim 05/03/1973
Arhan  12/02/2006