Gönderen Konu: sudem bu sitede savaşını paylaşıyor  (Okunma sayısı 11086 defa)

Çevrimdışı sudemnagihan

• Yeni Üye
  • *
Ynt: sudem bu sitede savaşını paylaşıyor
« Yanıtla #150 : Ekim 26, 2008, 02:15:41 ös »
hayat işte böyle kendi çarkı içinde dönüp duruyor benim ise tek isteğim minicik kuzucuğumu hayata dik ve pozitif olarak hazırlamak.çok yorucu ama herzaman dik durmam gerekiyor bunu biliyorum sudem büyüdükçe hesap soruyor babaya kırılıyor uzaklaşıyor bugün 6 ay sonra ilkkez benim zorumla babasıyla buluştu inşallah halletmişlerdir meselelerini bir şekilde orta yol bulunacak

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #151 : Ekim 26, 2008, 10:11:22 ös »
Nagihan gösterdigin olgunlukdan dolayi seni tebrik ederim. Inan bana Sudem icin en dogru karar bu. Babasiyla sen ne yasarsaniz yasayin Sudem in babasini görmesi, herseye ragmen babasinin onu sevdigini hissetmesi cok önemli.
Fotograflar da cok güzel. Anne kiz cok güzel cikmissiniz masallah. Sudem'i o güzel saclariyla görmek cokkk güzel. Massallah kizimiza.
Babasiyla güzel vakit gecirmis olmasini ümit ediyorum Nagihan.
Sevgiler

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #152 : Ekim 27, 2008, 09:09:22 öö »
merhabalar.. :)

sudem masallah cok tatli ve resimlerde cok tatli cikmis anne kiz resimlerinize bayildim...

sevgiler

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #153 : Aralık 09, 2008, 09:29:14 öö »

Çevrimdışı sudemakin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #154 : Nisan 24, 2011, 12:12:40 ös »
çoooooooooooooooooooook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize.biz artık büyüdük çok şükür sudem 4. sınıf öğrencisi oldu. bana tam anlamıyla arkadaşlık ediyor.allaha şükürler olsun hastalığımızı atlattık sadece belirli periyotlarda takiplerimiz devam ediyor.bu yıl acayip şoklar yaşadık daha doğrusu eski zamanlarda acaba olarak aklımıza takılan sorular babamıza yakıştıramadığımız ,yaşam şekline hiç mi hiç uymayan düşünceleri bzzat kendisi tarafından uygulamış olması bizi şok etti ama diğer taraftan benim zamanında ne kadar doğru bir karar almış olduğumun da kanıtı oldu.yazılarımın başında yazdıklarımı hatırlarsınız yıpramışlığımız falan filan diye bahsettiğim ama içimde sakladığım daha doğrusu karşı tarafa yakıştıramadığım olayların gerçek çıkması.sevgili eski eşim zamanında evden ayrılırken kendi yaşam şeklini belirleyerek gitmiş.başka birinn varlığı imiş.ve en acı olanı da bizim bu kişiyi çok yakından tanıyor olmamız ben kendi derdimle uğraşırken zamanında eşimin ağabeyinin kız arkadaşı olarak evimize aldığımız sonra ağabeyinin bu kız ile evlenmekten vazgeçmesi okların bizim tarafımıza sebep olmuş sanırım gülüyorum kendime bazen ''ben bu kız için ne kadar üzülmüş ne kadar eşimin ağabeyi ile konuşmuştum''' ama ağabeyinin evlenmesinden sonra okların bize döneceğini hiç düşünmemişim.çok garip ya ve bu insan müsfetteleri benim gözümün içine baka baka benim sonumu hazırlıyorlarmış.hiç bişey demiyorum sadece allaha havale ediyorum.sadece çok acıdım esk eşime tüm yaşananları sineye çekip eş yapabildi kendine bu kızı.sıkıntı verici olan tüm bu olaylar yaşanmaya başlandığında sürekli beni kötü göstermeye çalışması ve beni kendime bile suçlu hissettirmesi idi ama benim birşeyleri hissetmem ve kendimi korumaya almam uzun sürmedi.ailesi zamanında onları uyarmış olmama rağmen kabul etmedi bu durumu ne yazıkki 4 yıl sonra bu iğrenç durumu gayet güzel bir şekilde kabullendiler çünkü bu 4 yıl içinde herşey tozpembe gösterildi onlara en çok zarar gören sudem oldu ne yazık ki şuan babasını asla görmek istemiyor babasının icra yolu ile onu almaya kalkışması sudemi tamamamen çıldırttı.

Çevrimdışı sudemakin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #155 : Nisan 24, 2011, 12:17:43 ös »
şimdide yıllar sonra bile verilen zararların oluşturduğu etkileri yok etmeye çalışıyorum şimdiki yıpratma politikamız ise karşı taraf süper baba ben ise çocuğu babasından uzak tutmaya çalışan zalim anne bu ne adalettir anlamadım ya allah büyük elbet bugünlerde geçer.sertab erener'in de şarkısında belirttiği gibi ''BİR ÇARESİ BULUNUR ELBET YARIN BİR UYUYUP UYANALIM''

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #156 : Mayıs 03, 2011, 11:27:27 öö »
Nagihan "Tekrar hosgeldiniz" forumumuza.
Yazdiklarini hayretle okudum. Eski esinin yaptiklari tabiki akil almaz seyler ama malesef artik böyle yanlislar , karisik iliskiler cok moda.HErseyi "ask" a baglayip aklayiveriyorlar yaptiklarini.Oysa önce sorumluluk geliyor saygi geliyor.Herseyden önce olanlardan herzamanki gibi cocuklar etkileniyor en cok.Zaten cok yogun cok yorucu yipratici yillar gecirdiniz lösemi yüzünden.
Yalniz hic unutma siz lösemi gibi bir hastalikla "Savastiniz" ve galip geldiniz cok sükür. Baska hicbirsey üzemesin sizi.diger tarafin attigi camurlari takmamaya calis kulaklarini tikamaya calis.Önemli olan SEN ve KIZIN.
Tekrar hosgeldin ailemize:)

Çevrimdışı sudemakin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #157 : Mayıs 03, 2011, 06:34:04 ös »
evet nil cim dediğin gibi biz kuzucuğum ile birlikte neleri atlattık bunlarıda elbet atlatacağız.bundan sonra allahın izni ile kimsenin bize zarar vermesine izin vermeyeceğim.ben her zaman allahın adaletine inanıyorum yüce rabbim elbet yaşadıklarımızın karşılığını verecek bize en önemlisi sudemin ve benim sağlığımız gerisi boş benim en büyük hayalim vakti geldiğinde sudem bir şeyleri başarıp bunu annem ile birlikte başardık demesi bu benim en büyük mutluluğum ve zaferim olacak.tüm anneler gibi benimde en büyük mutluluğum sudemi sağlıklı,mutlu,başarılı kendine güveni olan,kendi ayakları üzerinde duran bir birey olarak görmek allahım bunları tüm annelere nasip etsin inşallah.tekrar hoşbulduk sizlerle birlikte olmak bize iyi geliyor hepinizi öpüyoruz