Gönderen Konu: ***haziran bebekleri burayaaa***  (Okunma sayısı 2045 defa)

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
***haziran bebekleri burayaaa***
« : Nisan 27, 2006, 04:37:05 ös »
merhabalaar,
Emine ben.kızım,tatlı melek,güzel bebeğim Sena(Zeynep Sena)1 Haziran 2005'te doğdu.biz İzmir'den katılıyoruz.hadi bakalım haziran anneleri tembellik yok,anlatın,dökülüüün ;D

Çevrimdışı burcu

• Genç Üye
  • **
  • maaşallah deyin oğluşumaa!!!
Ynt: ***haziran bebekleri burayaaa***
« Yanıtla #1 : Nisan 28, 2006, 01:04:49 ös »
merhab emine hoş geldin deme imkanım olmadı buradan diyeyim bariiii
hoşgeldin aramıza ;D ;D ;D
ben burcu oğlum bartu 26 mayıs doğumlu aslında ralarında çok yok bende buraya taklırım arada sırada
bebğinden bahset lütfen neler yapıyor boyu kilosu merak ettim.. kaç kilo doğdu?? çok meraklıyım bugün yauuww ;D ;D

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Nisan 28, 2006, 05:06:19 ös »
ewwet nihayet oturabildim pc nin başına.burcucum hoşbulduuum.yav bu merak bütün yeni nesil annelerde var herhalde.ben de yolda gördüğüm bebişlerin kaç aylık olduğunu,kaç kilo olduğunu,neler yaptığını sormamak için kendimi zor tutuyom walla ;Dgelelim benim sıpa prensesime :D3.150 kilo 52 cm.doğdu.şimdi ise 11 kilo boyunu bilmiyorum ama en son 2 ay önce 77 cm.di.kilo da tahmini daha doğrusu benim ölçtüğüm.maaşAllah gelişim iyi ama biz de motor gelişim olarak biraz ağırdan gidiyoruz.yani emekleme,yürüme falan yok.aaa bu arada daha dişimiz de yok :)ayyy biraz tembeliz anlıcanız.neyse şimdilik bukadar yazabiliyorum,kızım oyuncaklarından çabuk sıkıldı.sonra uzun uzuuun anlatırım..sağlıkla kalın

Çevrimdışı burcu

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2006, 01:00:52 ös »
he heee üzülmeyin canııım bizimde düne kadar dişimiz yoktu ama bugün itibari ile var ;D ;D ;D
yupiiii artık bizimde dişimiz varrr ;D ;D ;D
yakında sizin de olur hiç merka etmeyin bu arada maşallahınız varmış anacım he heee
biz 2750 gr 50 cm doğduk bir ay önce 10.290 gr 73 cm idik biraz kısayız ama alıştık biz  :D emekliyoruz sıralıyoruz ayakta durma çalışmaları yapıyoruz şimdilik bu kadar
sevgiler burcu

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Nisan 29, 2006, 10:18:53 ös »
ayyyyy dişiniz hayırlı olsun.darısı başımıza ;Dbartuya kocaman öpücükler :-* :-* :-*

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
Ynt: ***mayıs-haziran bebekleri burayaaa***
« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2006, 08:38:57 ös »
    ühüüü!!! kimseler yokmu beee?bakın mayıs haziran oldu sayfamız.gerekirse temmuzu bile ekleriz  ;)Dayağınız alışsın ablalarıım ;D ;D ;D

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Mayıs 01, 2006, 08:53:47 ös »
bu da benim sıpam sena hanım(o bir küçük hanfendü)

Çevrimdışı ays

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2006, 07:43:04 öö »
  oy oy oy Senam ne güsel çıkmış böyle.. Çok özledim yaa.. Görüşemiyoruz bari burdan takip edeyim dedim. Doğum günü planları yapmaya başladınız mı bakiimm?? hehe..

Yakışıklı Bartucumda burdaymış oh ne güsel. EE Burcu sizin plan nedir doğum günü için.. Ben bir ay önceden başlamıştım düşünmeye de..   

Senamı ve Bartucuğumu kocaman öpüyorum..

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2006, 09:17:32 öö »
planlar tamamdır ayşenciğim ;) senuşun doğumgünü perşembeye denk geliyor.cuma günü siz ;D pazar günü de akraba milleti toplaşıyor ::) nasıl ama? size tapşanlı pasta yapcaaaam.hem de kendiim ;D akrabalara  hazır pasta :P he he he duymasınlar...

Çevrimdışı burcu

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2006, 10:27:09 öö »
ooo kızlar bakıyorum beraber doğum günü kutlama operasayonları var oh ohh aman maşallah....
walla ben daha bişey düşünmedim zmanı gelince düşüneceğim daha erkan zaten kardeşim de gelecek bir hafta önceden ikimiz halleşiriz inşallah...

Çevrimdışı panki

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2006, 12:12:32 ös »
merhaba herkese....sena ne kadar seker çikmis oyle....hinzir hinzir bakiyor :D..

Mehtap

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Mayıs 15, 2006, 12:25:33 ös »
bugün itibariyle bizim de bir incimiz var.kızım bana anneler günü hediyesi verdi :D

Çevrimdışı burcu

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #12 : Mayıs 16, 2006, 11:28:21 öö »
senemcim inciniz hayırlı olsun sizde bizim gibi geç çıkardınız incinizi bizimde daha bir tanecik incimiz var amaaaaa benim oğluum artık YÜRÜYOR..... ÇOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNLERİDE GÖRDÜMM...
seni ve kuzunu kocaman öpüyoruum

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Mayıs 16, 2006, 07:53:37 ös »
ayyyy tebrik ederim çooook sevindim walla.aslan parçası bartuyu sımsıkı kucaklıyorum annesi.yaşımızı karşıladık yani maşşallah.26 mayısa da bişicik kalmadı yahu.doğumgünü hazırlıklarından ne haber???eeee bartucum yürümüş de,sıkı bi parti ister artık ;)

Çevrimdışı senemi

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2006, 07:55:14 ös »
aaa bu arada bartunun resmini eklesene yürürken çekilmiş. :-* :-* :-*