Nil Hanım tekrar merhaba;
Bugün eşim ve kızımla birlikte yakınımızda bulunan anaokulları ile görüşmeye gittik. Size sormak istediğim bir kaç konu var. Cevap yazarsanız bana çok yardımcı olacaksınız, şimdiden teşekkürler.
2 okulda karar kıldık. Aslında ağır basanda takıldığım noktayı anlatayım. Burası büyük bir okul ve 3 yaş grubu 6 aylık 2 gruba ayrılmış (1-6 ay, 6-12 ay) ve sınıflar 7 kişilik .Sınıfta sadece öğretmen var, yardımcı yok çünkü her sınıfta tuvalet ve lavabo var. Nil 6-12 grubunda olacak haliyle. Yani bu şekilde olmasının bir sakıncası var mı yoksa daha mı iyidir. Ayrıca okul bize haftada 5 gün 08.00-13.00 ve haftada 3 gün sabahtan akşama kadar olan iki alternetif sundu, ikiside benim için uygun, 3 gün olan diye düşünüyorum ama sizce hangisi daha sağlıklı olur.
Diğer okulda aynı şekilde gayet iyi bir okul ama apartman olduğu için biraz kararsızım ve orda 3 yaş grubu tek sınıf, diğer okula göre daha küçük olduğu için yani ay ayrımı yok. Sınıf 10 kişi, 1 öğretmen ve birde yardımcı var. Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.