Gönderen Konu: Anneler Diyette... :)  (Okunma sayısı 70316 defa)

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
  • güzellerim ballı kızım ve mis kokulum
Ynt: Anneler Diyette... :)
« Yanıtla #1350 : Temmuz 28, 2010, 06:48:51 ös »
merhaba diyet kızları nasıl gidiyor bakalım herkesin morali çok yüksek okuduğum kadarıyla  ;)

eee artık benimde diyete başlama vaktim gelmiştir  :)
Poyraz Yiğit 8 ayını bitirdi ve artık emmeyide bıraktık maalesef 3 çocuktan sonra koca bir göbeğim kaldı onu biraz spor ve birde diyetle önümüzdeki yıla daha ince girmeyi planlıyorum ;D ;D ;D

ve sıra geldi kiloyu yazmaya 63,5 kiloyum artık diyet ve her sabah spor başlamış bulunuyor teşviklerinizi bekliyorum arkadaşlar   
                                                         Songül  8)

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #1351 : Temmuz 29, 2010, 09:04:44 öö »
valla ben rejım mejım tanımamm onumde kı patateslı ve peynırlı boreklerı yedıkten sonra gevregıme baslamaytı planlıyorum zate rezım yapsamda bırsey farketmez cunkı ben sauna sehrınde yasıyorum ınanmassınız ama su an ıc camasırlarım bıle ter ıcınde yanımda yedek camasırla gezıyorum ter ne demek kılo demek sonucta oturdugum yerde havaların sıcaklıgı sayesınde zayıflıyorum hah sımdı yemegıkm yaslanıncada sekerden kolesterolden tansıyondan yemeyım ne zaman yıcem allah askına belkı ınanmazsınız gecen aksama ısten cıktım saat 8,5 cıvarlarıydı  annem soyle mısgıbı bır barbunt-ya yapmıs yanınada domateslı makarna bırde salata  ohhh afıyetle yedım sonra dus aldım sahıle ındık  saat 12 ye kadar oturmusuz yelınce ıcımde bır garıplık hıssıettım buzdolabını acınca olda gozume yumurtalar ılıstı ve hemen cay demledım yumurtalarda omlete donusunce tamamdır ohhhhh afıyetle yedım ıcım rahatladı valla yemeseydım ruyama gırerdı eee tabıkı her aksam boyle olmuyor sahıle ındıgımız bazı aksamalarda donuste  fırınların onunden gecıyoruz malum alaybeyde bırsuru ekmek ve gevrek fırını var neyse sahılden donuyoruz mısgıbı sıcak sıcak boyozlar kokmazmı dayanamadım valla alalh sızı ınandırsın gelbenı yeee gel bını yeee dıye bagırıyorlardı bende onların sozunu dınledım ve ........

neyse daha fazla anlatmayım benı tasa tutacakmıssınız gıbı geldı bır an  ;D
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #1352 : Temmuz 29, 2010, 09:05:42 öö »
saka bıryanada bır kısır olsada yesek soyle bol eksılı uffff nerden gelır aklıma boyle seylerde bılmem  ::) ::)  ;D ;D

Çevrimdışı yaseminx81

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #1353 : Temmuz 31, 2010, 12:38:20 ös »
 ;D Hicbisicik degismemis burda , en son konumuz mantiydi sanirim , simdi KISIR :D

Rejim yapmaya calisiyoruz burda , hic mi acima duygunuz yok  ;D ;D

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #1354 : Ağustos 02, 2010, 09:24:59 öö »
hadiii rejimci anneler nerdesiniz yada ihtiyacınız yok galiba özendirip durmayın yaaa mantıydı kısırdı diye yiyebilecek olan var yiyemiyecek olan var dimi yaa  :'( zaten daha gram veremedim  :'( :'( :'(  hani teşvikler  ;)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #1355 : Ağustos 02, 2010, 10:02:05 öö »
Son gül cüm 3 cocukdan sonra göbek bir cok nedenle oluyor.Özellikle 3. dogumunu yapan kadinlarda a da 3.cocuktan sonra diyeyim karin ön kaslarinin acilmasi da mümkün.Bu nedenle göbek eritme hareketleine dikkat emne lazim ön kaslarinin arasini daha cok acarsan göbegi kücülecegine daha cok büyür. Eger normal bir göbegin varsa degil de hani su hamile gibi gösteren mide bölümünde bir siskinli varsa muhtemelen ön karin kaslarin 3 hamilelik nedeniyle acilmis olabilir.Yataktan karkarken mekik cekerken diat etmen lazim. Hele mekik en büyük düsmani bu göbegin, sadece yan mekik cekmen gerekiyor.

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #1356 : Ağustos 02, 2010, 06:30:16 ös »
Songül, hosgeldin diyet sayfamiza, gördügün gibi Yudum hanim, yediklerini anlattigi icin diyet sayfasi degil de daha cok yemek sayfasina dönüstü burasi. Y U D U M ! ! !  >:( Anlatma bize yediklerini, yemek sayfasina yaz... kisir falan insanin cani cekebiliyor. Ben bu aralar pek tartilmiyorum, cünkü sinir oluyorum, fazla yemiyorum, cok terliyorum, cok su iciyorum, yine de kilo vermiyorum, o nedenle sinirleniyorum. Ayrica Ramazan geliyor, diyet yapmak mümkün degil, artik ondan sonra insallah baslarim diyorum. Ama size ihtiyacim var, beni motive edin...

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #1357 : Ağustos 03, 2010, 11:35:02 öö »
ablam kısma yaa bak ben sımdı senı motıve edecegim soyle gozlerını kapat rahatla ve soyle sıcacık bır kumsal dusun hafıf hafıfı aksam ruzgarı esmeye baslıyor yanında esın uzanmıssın kumsala ve guze3l bır koku gelıyor burnuna hııımmm coook guzel kokuyor geldımı orayada kokusu bu neyın kokusu dıye dusunurken bır bakıyorsun kı ırmık helvası yokk yokk vaz geztım brownı yanındada buz gıbı dondurma ayyy ne guzel gorunuyor oyle sımdı gelde yeme ahhh ahhh olsada yesek demı

hahahahahahaha yasasın kotuluk  hahahahahahah  ;D ;D ;D ;D

ya abala bız hatta ozelllıkle ben senı bu halınle sevıyorum neden zayıflamaya calısıyorsunkı bosver  :-* ;) ;)

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #1358 : Ağustos 03, 2010, 04:14:22 ös »
Nil cim evet göbeğim tamda dediğin gibi görünüyor gören karnında bi tane dahamı var diye soruyor buda benim moralimi çok bozuyo  :( mekik işe yaramadı şimdilerde plates yapıyorum her gün 45 dk. kadar bakalım bu sonuç verecekmi bide şu kozmetik ürünleride varya yok şukadar incelin yok bukadar incelin diyen hepsi palavra onların bana hiçbir etkisi olmadı yani tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim daha çok dikkat edicem sanırım :D

adiloşum hoşbulduk yeni fırsat buluyorum herşeyi yapmaya hayata adapte olmaya ehh artık birbirimizi motive eder dururuz ama sen çok azimliydin bence yeniden kendine güvenmen gerekiyor kendini bırakmadan herşeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorum :D ehh be ne motive edermişim seni çok öpüyorum canım  :-*

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #1359 : Ağustos 14, 2010, 03:11:50 ös »
bende tr de 72 ye düsmüstüm ve yine tr de yeniden 74 de ciktim en son tr den geldigimde 74 düm  simdi ne alemde bilmiyorum...

pazartesi tartilir yazarim ;)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #1360 : Ağustos 17, 2010, 08:23:33 öö »
biraz önce tartildim ve 73.8  kg buda birsey demi :)