Biz geldiik,
Kesinlikle mektuplaşma doğru teşhis, benimde kulağıma çok hoş geldi bu durum. Bende tatile gitmeden yazını okumamışım, bu nedenle tatil tavsiyeleri değerlendiremedim tabii

Ama havuz almıştık, üstü kapalı simit bulamayıp üstü açık almıştık ki, ablamda varmış mğer giderken o verince yanımıza onu aldık, sandalette aunen cırt cırtlı almıştım bende çok kullandık. ŞApkada 3-4 tane vardı değişerek kullandım, birde çok ıslattığı için bir sürü bikini
VElhasıl ilk hafta gittiğimiz yerde Karya 6. hastalık geçirince nasıl döneceğimizi şaşırdık, kalmasak bile 2 gün parası ödedik ve otelden çıktık. Ankarda biraz düzelince Eskişehire geçtik oradada biraz sıkıntılıydı ama düğünde döne döne oynaması tam seyirlikti, bizimki resmen kapı gıcırtısına oynar halde

Her müziğe değişik bir figür, böyle giderse konservatuvara vermeyide düşünüyorum bakalım.
Bodruma geçtiğimzde ise 2 azı dişi patladı. Birde onun sıkıntısı yemek falan hak getire felaket kilo verdi tabii. Şimdide 3.ü patladı 4. yolda. Tatilde sadece bir gün çok güzeldi diyebilirim. Oda plaja gittik Karya bir güzel denizde oynadı, birde tam ona göre kaydırak ve salıncak vardı kumsalda, orda da kaydı, sonra güzelce sütünü içti, birde büyük salıncaklardan vardı orada gögsüme yatırıp ninniyle uyudu. Bende şezlonga yatırdım, 2 saat uyudu, bizde karı koca kah güneşlenip, kah gölgede biralarımız yudumladık. Acayip keyifliydi. Ama bir gün işte. Eh onada şükür, darısı seneye daha güzeline inşallah.
KArya iyice büyüdü bu arada, artık her dediğimizi tekrarlıyor, her syleneni yapıyor, kendi kendinede oynuyor, yemek yediğinde doyduysa bitti diye kalkıyor sandalyesinden, bende artık zorlamıyorum öyle yapınca, o kadar yemediği günden sonra buna çok şükür.
Anne anne takıntısı bizde de var, sanırım buda bir dönem, yapışık yaşıyoruz resmen işe tam gün başlayınca korkuyordum, ama neyse bakıcısınıda özlemiş, çok sorun olmadı, sadece ben evden çıkarken arkadamdan bağırıyor, normalde yapmazdı. Bende işten gelince hergün yemeğini yedirip, sonrasında dışarıya çıkartıyorum, dönünce banyosunu yaptırıp,yatana kadar onunla vakit geçiriyorum.
Tatil resimlerimii yakında eklerim.
Sizden ne haberler??