Gönderen Konu: beraber vakit geçirme  (Okunma sayısı 955 defa)

Çevrimdışı oz

• Yeni Üye
  • *
beraber vakit geçirme
« : Ekim 31, 2006, 10:38:57 ös »
Merhabalar,
Kızım zeynep 7.5 aylık ben ona bakıyorum ve bütün gün başbaşa oluyoruz ve ıssız bir yerde yaşadığımız için bazen gün içinde sadece beni gördüğü oluyor. devamlı onunla oynamaya konuşmaya çalışıyorum ama benim de tükendiğim konu ve laf bulamadığım anlar bolca oluyor ve çok istemesemde böyle zamanlarda tv açıyorum. gün aiçinde açmadığım zamanlarda ise bol bol müzik dinletmeye çalışıyorum ama akşam babamız gelince mutlaka tv açılıyor ve 2.5 saat yatana kadar açık kalıyor karşısında mümkün olduğunca yalnız bırakmıyorum konuşuyorum tv de olanları anlatıyorum ama bunun zararının olup olmayacagını öğrenmek istiyorum. veya ne kadar süre açık kalmasının sorun olmayacagını. ayrıca müzik dinletirken sadece bebekler için olanları değil normal klasik müzik ve caz cdleri de dinletiyorum. (veya kanun, piyona vs) müzik konusunda da yorumlarınızı yazabilirseniz sevinirim. ona her sayfasında bir resim olan kitaplardan aldım ve oradaki resimlere bakarak adını söylüyorum. O daha çok ağzına götürmeyi sevse de en azından ilgisini çekiyor. ben ona kitap okumakta istiyorum sorum bu olacak ne tür kitaplar alıp okuyabilirim örneğin her gün için bir masal olan kitaplar var bunlar için erken mi? bir de bu eğitim cdlerini kaç yaştan sonra tavsiye ediyorsunuz? biz kızımla hava müsade ettiği sürece dışarı çıkıyoruz şansımız bir köyde oturuyor olmamız dışarıda gördüklerimizi mutlaka ona isimlendirerek anlatıyorum kedilerimiz var dışarda onlara dokunduruyorum tabi eller mutlaka yıkanıyor sonra.
kızımla nasıl daha yaratıcı vakit geçirebilirim? teşekkürler sevgiler