Gönderen Konu: Ocak 2006 Bebişleri  (Okunma sayısı 9496 defa)

Çevrimdışı denizarda

• Yeni Üye
  • *
  • canım ikizlerim
Ynt: Ocak 2006 Bebişleri
« Yanıtla #105 : Mayıs 24, 2007, 03:47:55 ös »
ARDA İLE DENİZ BUGÜN KARMA VE HİB İN 4. VE NİHAYET SON AŞILARIN OLDULAR. ÇOK ZOR GEÇİYOR. ARDANIN ATEŞİ VAR DENİZİNDE AĞRISI ÇOK. İKİSİNİN DE CANLARI ÇOK YANIYOR. TABİKİ BENİM DE. ŞİMDİ BİRAZ UYUYORLAR . UMARIM GECEMİZ SIKINTILI GEÇMEZ.

Çevrimdışı dsgultekn

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #106 : Mayıs 25, 2007, 11:00:42 öö »
İnşallah sıkıntılı geçmez ama şu aşılar çocukların bütün düzenini bozuyor...Benim kızım kızamık aşısında vücudunda döküntüler bile gözlendi olurmuş doktoru söyledi ama gerçekten çok üzüldük... arkadaşlar bir tane almanyadan bir arkadaş var ama diğerlerin yaşadığı iller konusunda çok bilgim olmamakla birlikte kızım babası böyle ailece yapabileceğimiz etkinlik faaliyet arıyorum tiyatro erken diyorlar sinema zaten çok erken oyun grupları pazar günü yok ben cumarteside çalışıyorum...anneler gününde anne çocuk tarzı piknik aradım bulamadım...gerçi biz birlikte parka gidiyoruz. evde faaliyet çalışmalarımız var önceki gün çomak kukla yaptık renkli kartondan tırtıldı sonrada onu bebeklerimizle tanıştırdık...ama yinede böyle sadece pazar günü olan dışarda birlikte hoş vakit geçireceğimiz bir yer arıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı dsgultekn

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #107 : Haziran 12, 2007, 02:41:15 ös »
arkadaşlar babalar günü için hediye ve o gün için özel planlarınız nedir? aslında babamlar ve biz piknik düşünüyorum ama eşim ve kızımın özel birşeyler yapacağı ne olabilir?